''sayin Apo'' T.c. BaŞbakani

ozzy_91

New member
Reaction score
0
Evet bu konu duyulalı ve Türk Milletine yayılalı çok oldu...Ben forumda bu konuyla ilgili bir başlık göremedim ve yazmak istedim...

Başbakanımız hakkında kendi bilgilerim sınırında bişeyler söylicem
Bildiğiniz gibi abdullah öcalan pkk örgütünün başı 1999 yılında yakalandı ve halen konforlu hücresinde YAŞAMAKTA. 2002 seçimleriylede ikdidara gelen bir AKP hükümeti var ve bu partinin bir başkanı ve ülkemizinde başbakanı sayın Recep Tayyip Erdoğan.Başbakanımızın birkaç sözünü yazmak istedim daha doğrusu ağzından çıkan bir kaç kelimeyi. Mesela ''SAYIN APO,KELLE,YAN GELİP YATMA YERİ'' .Başbakan bir radyo yayınında pkk örgütünün elebaşısı binlerce askerimizi şehit eden apo hakkında ''sayın'' tabirini kullanıyor ha bunu herkes biliyor fakat küçük ama çok önemli bir ayrıntı var,hadi diyelim o an bir çok kişiye sayın diye hitap etti ve apo yada o an ağzından çıktı...Tamam hadi bunu kabul ettik aynı programda 30 sn ye sonra aynı tabiri aynı kişi için yeniden kullanıyor...Sanırım hepimiz apo nun kundaktaki bebeği dahi öldüren bir şerefsiz adi Türkiye düşmanı bir terörist olduğunu biliyoruzdur...ve başbakan yine aynı proğramda aziz ,vatanı için canlarını veren şehitlerimiz için KELLE tabirini kullanıyor bu nasıl bir başbakandır? Bu kısaca Türk milletine yapılmış bir saygısızlık ve hainlikten başka bir şey değildir...

Ayrıca başbakanımız(umarım 22 temmuzdan sonra bu tabiri bu adam için kullanmıcam) bir mitinginde şehit olan bir askerimizin ardından ''askerlik yan gelip yatma yeri değildir'' diyor.Bu resmen sadece o şehitimizin ruhuna değil bütün aziz şehitlerimizin ruhuna,gazilerimize,şehit analarına,şehit çocuklarına ve kısaca bütün Türk milletine yapılmış bir TERBİYESİZLİK ,SAYGISIZLIK ve HAİN liktir.O askerlerimiz dağda -30,40 C de vatanı için,milleti için senin için! canını ortaya koyarken sen çıkıp bunları söylüyorsun.Ben senin vatanını milletini seven bir insan olduğunu sanmıyorum,umarım bu halk seni oraya çıkarttığı gibi indirmesinide bilecektir...ve hala,saygıyla soruyorum AKP ye nasıl oy veriyor ve nasıl destekliyorsunuz ?Hiç mi düşünürken içiniz titremiyor? .EĞER BUNU KARALAMA İÇİN YAZILMIŞ YALAN BİR YAZI OLARAK DÜŞÜNÜYORSANIZDA SİZİN DÜNYADAN HABERİNİZ YOK,DIŞARIYLA İLİŞKİNİZ KESİLMİŞ DEMEKTİR...

yorumlarınızı bekliyorum...

Dostum merak etme bunların herşeye ama aklının alabileceği herşeye bir cevabı(naısl bir yüzsüzlüktür bu) bu sayın olayı içinde diyorlarki:Neymiş siyasiler herkese sayin diye hitap edermiş oda o sırada ağzından kaçırmışmışta yok rte beyimiz çok saygılı bir insanmış herkese sayın diye hitap edermişde onada yanlışlıkla ağzından kaçırmış sayın demiş.Nasıl ağzından kaçarsa böyle bir laf anlamıyroum senin karşındaki unutulcak biri değil Türk soyunun yaşayan en şerefsiz düşmanlarından biri.Ananı al git dediği köylüyüde tiyatrocu yaptılar neymiş parayla tutulumuş :eek:ha bunlar tartışıldığı için konu kapanabilir ama uğraşma bunlara T.C. hazinesinin resmi sitesini koydu biri ona bile bu siteyi bende yaparım bu site sahte dediler.Uğraşma o yüzden diline yazık.

Başbakan "sayın " dedi diye birden bire yalancı pehlivanlar gibi celallenip şehitler in kanı üzerinden sömürü yapanlara soruyorum. Madem bu kadar hassasiyetiniz vardı da neden A.N.Sezer kendi özel affıyla 270 tane teröristi affederken sesiniz çıkmadı. kldıki affettiklerinin hemen hemen hepsi onlkarca askerimizi şehit eden teröristlerdi. Neden bir gün sesini çıkarıpta yahu arkadaş sen teröristi nasıl affedebilirsin diyemediniz. Diyemezsiniz ,çünkü cumhurbaşkanı siyasi bir kişilik olmadığı için onu eleştirmek size herhangi bir oy veya siyasi rant sağlamayacağı için ama iş oy avcılığına gelince şehit cenazelerinde cami avlularında işi şovlara dökecek kadar birden vatan-millet-sakarya edebiyatı damarlarınız kabardı.Görende derki yahu bu adamların yüreği yanıyorda onun için bu kadar kızgınlar.oysa işin aslı oy avccılığından başka bir şey değil

Atıp atıştırıyorsun gene ne oy avcılığı ben hiçbir partinin yada kuruluşun propagandasını yapmadım şimdiye kadar yaptıysam göster kimin için oy istiyoruz ? Ayrıca büütn suçu sezeri atmak kolay niye geçirilmeye çalışılan aptal aptal paketleri vetoladığı içni kızgınsınız o afffetme işini hazırlayıp sezere yollayan sorcan hesabını sezer hazırlamadı o işi hazırlayana sor.Ayrıca niye cami avlusunda terörü lanetlemek,ne mutlu Türküm diyene demek show oldu? Yoksa baızlarının bir yerinemi battı bu kelimeler? Teşke her cenazeden sonra bu şov yapılsada dış güçler anlasa bizim askerimizi şehidimiz ne kadar sevdiğimizi ve böyle yaparak bizi daha çok bağladıklarını.Ama nerde askeri şehit edene lanet okumak,cenaze ne mutlu Türküm diyene demeyi şov gören bir zhiniyet var ülkede.

ertu29' Alıntı:
Başbakan "sayın " dedi diye birden bire yalancı pehlivanlar gibi celallenip şehitler in kanı üzerinden sömürü yapanlara soruyorum. Madem bu kadar hassasiyetiniz vardı da neden A.N.Sezer kendi özel affıyla 270 tane teröristi affederken sesiniz çıkmadı. kldıki affettiklerinin hemen hemen hepsi onlkarca askerimizi şehit eden teröristlerdi. Neden bir gün sesini çıkarıpta yahu arkadaş sen teröristi nasıl affedebilirsin diyemediniz. Diyemezsiniz ,çünkü cumhurbaşkanı siyasi bir kişilik olmadığı için onu eleştirmek size herhangi bir oy veya siyasi rant sağlamayacağı için ama iş oy avcılığına gelince şehit cenazelerinde cami avlularında işi şovlara dökecek kadar birden vatan-millet-sakarya edebiyatı damarlarınız kabardı.Görende derki yahu bu adamların yüreği yanıyorda onun için bu kadar kızgınlar.oysa işin aslı oy avccılığından başka bir şey değil

güzel tesbit tebrik ederim

GENEL SEKRETER NEHROZOĞLU’NDAN KENDİ AKRABASI TERÖRİST MAHKUMLARA ‘ÇOK İVEDİ’ İŞLEM

Hikaye aynı

Hapse gireli 2 yıl bile olmamıştı ki düşündüğü açlık grevini gerçekleştirip doktorlardan "wernicke korsakoff sendromu" raporunu alarak dosyayı akrabası Nehrozoğlu’nun masasına gönderdi. Nehrozoğlu hemen ÇOK İVEDİ mührünü basıp Sezer’e affı onaylattı ve jet hızıyla akrabası Madımak’ı ailesinin yanına gönderdi. Hızlı hayatına kaldığı yerden devam ediyor. 11 tutuklu ve hükümlü ile birlikte sağlık kontrolü için götürüldükleri Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde tedaviyi kabul etmeyen Madımak’ın demek ince hesapları varmış…

Madımak Özen’in kuzeni Gülperi Özen de, ablası Madımak gibi azılı DHKP/C’li bir terörist. Gülperi de hapiste protesto ve eylemlere katılıyordu. O da ablası Madımak ile aynı rolü oynama düşüncesi içerisindeydi. Sözde açlık grevi, sürekli hastadır raporu, daha sonra akrabaları Genel Sekreter Nehrozoğlu’nun önüne konan af dilekçesi. Nehrozoğlu yakını Gülperi’ye de aynı jet hızıyla dosyasına bastığı ÇOK İVEDİ mührü ile 12 yıl 6 ay cezalı iken daha 3 yıl bile yatmadan tahliye etti. Gülperi Özen de aynı örgüt içindeki faaliyetlerine son sürat devam ediyor. Ablası Madımak’ın izinden ayrılmayacak gibi…

Madımak’ın kardeşi Dursun’un baldızı Fatma Güzel de DHKP/C örgütünün azılı katillerinden. Fatma Güzel’in DHKP/C’lı Madımak ve Gülperi’nin yanında diğer yakınları da kendisi gibi Türk milletinin bütünlüğüne kastedenlerden. DHKP/C’li Fatma’nın annesi Gülden DEV-SOL’un gösterilerine katılmış, abisi Ali Güzel (42) THKP-C DEV-SOL’cu, kız kardeşi Güllü Güzel(40) DEV-SOL terör örgütü mensubu, eniştesi (Güllü’nün kocası) Dursun Özen (44) DHKP/C örgütünün kuryesi… Fatma da ablası Madımak gibi aynı yolu izleyerek, akrabası Nehrozoğlu’nun ÇOK İVEDİ talimatıyla çok sevdiği ailesine 12 yıl sonra değil 3 yıl sonra kavuştu. DHKP/C terör örgütü mensubu Fatma Güzel'in de diğer affedilen teröristler gibi bağlı olduğu örgütü için faaliyetlerine devam ediyor. Ne de olsa arkası sağlam…

İşte Nehrozoğlu’nun üç terörist akrabasına üç “İvedi Af”ın hikayesi.

Yakınları bu kıyağından dolayı akrabaları Nehrozoğlu’na minnettardır, teşekkürlerini iletmişlerdir herhalde.

ben bunları kafadan atmıyorum.Bunların hepsinin belgeleri www.teroreodul.com sitesinde mevcut. 15 dakika ayırısanız tüm gerçekleri öğrenmiş olacaksınız.şayet öğrenmek isterseniz

ertu29' Alıntı:

neden konuyu değiştirme gereği duyup saptırıyorsunki , o kunudaki yorumunu o başlıga yap kaydırma konuyu !

ertu29' Alıntı:

Şimdi ne yüzle savunursunuz bu haini ben anlamıyorum ayrıca konumuz A.N Sezer değil...Tamam onun yaptığıda sonderece HAİNCE buna kaltılıyorum.Ayrıca ben rant yapmaya falan çalışmıyorum dikkat edersen bir partiye gelin bu partiye oy verin falan demedim lütfen mesaj yazarken dikkatli ve Tayyip in bu sözlerinin savunulcak bir yanı yok lütfen başka konuları karıştırmadan savunma yapın tabi yapabilirseniz...

ozzy_91' Alıntı:
Şimdi ne yüzle savunursunuz bu haini ben anlamıyorum ayrıca konumuz A.N Sezer değil...Tamam onun yaptığıda sonderece HAİNCE buna kaltılıyorum.Ayrıca ben rant yapmaya falan çalışmıyorum dikkat edersen bir partiye gelin bu partiye oy verin falan demedim lütfen mesaj yazarken dikkatli ve Tayyip in bu sözlerinin savunulcak bir yanı yok lütfen başka konuları karıştırmadan savunma yapın tabi yapabilirseniz...

Ben rant sağlama işini senin için değil genel manada söyledim.Ben başbakanın sözlerini savunmuyorum tabiki herkes yapacağı konuşmaya dikkat etmek zorunda.
Ben sadece şehitler üzerinden yapılan iki yüzlülüğe kzıyorum. Tamam başbakana söylediği sözler için tepki gösterelim(her nekadar kasıtlı söylediğini zannetmesemde).Ama neden ona gösterilen tepkinin on da biri 270 tane terörsiti affeden A.N.sezere gösterilmiyor.Afeettiklerinin çoğu dağda askerimizle çatışırken yakalandığı halde. "sayın kelimnesini günlerce gündeminden düşürmeyen tv ler ve manşetlerinden indirmeyen gazeteler neden A.N.Sezer le ilgili tek satır yazmiyorlşar. Bak sen bile konumuz A. N. sezer değil diyorsun. Oysa terörle ilgili tüm işlerde her kim olursa olsun ayrım yapmadan işimiz olmalı.başbakanda olsa cumhurbaşkanıda olsa.
Cami avlularında slogan atanlar . o sloganları çankayanın bahçesinde de atsında ben ozaman onların niyetlerinin doğru olduğuna inanyın.

Bak kanka demişsin ki kasıtlı söylediğine inanamasamda parantez içinde ya aynı konuşmada 2 kere sayın apo deniyor ve yine aynı konuşmada şehitlerimize ''kelle'' tabiri kullanılıyor ayrıca aftasarısınıda A.N.Sezer'e sunan AKP... A.N. Sezer'inde benim gözümde Tayyipten farkı yok... Slogan atanlar içinse; SENCE HAKLI DEĞİLLER Mİ? Şehit anası niye Abdüllatif şenerin elini sıkıyorda diğer AKP lilerin elini sıkmıyor?

hepsii aynıı ben hiç bir siyasi liderir diğerinden farkli görmuyorum tayip yapidiğida dogru değil biraz incerseniz deniz baykalın pkk önde gelen temsicleriyle ccekilmiş fotograflarıyla görebilirisnnz.. bugn onu elştiren mhpp zaminda idam yürlükteyken apoyu idam etmek iicin hiç bişi yapmadiği görsünzz ..

takipsizlik ve delilsizlik kararı verilmişti sanırım bu konuya
ki sacma sapan seyler..

Konuyu işinize gelen yerlere çekiyosunuz.Asıl bu hainliktir.Mesela Deniz Baykal bu güne kadar bu gibi ithamlarda defalarca bulundu ama kimse umursamadı.Bırak bu işleri kardeşim(konuyu açan kişi)...Ha bide bu karalama kampanyasını kim başlattıysa tutmadı akp yine iktidar olacak./Boşuna debelenmeyin titanic misali:D:D:D

Bu ülkede Başbakandandan daha çok ülkesini seven lider yok. Deniz baykal 1990 seçimlerinde SHP çatıııııııııısı altında bugünkü pkk lılarla el ele kol kola meclise girmedi mi. Ülkenin başına onları bela eden kim di. Devlet bahçeli desen ancak meydanlarda yalancı pehlivanlar gibi bağırmasını biliyor ama meclise girince süt dökmüş kedilere dönüyor.Ülkeyi hangi şartlarda seçime götürdüklerini henüz unutmadık. A.N.Sezer ise 7 yıl boyunca terörsitleri affetmekle meşguldu
Tayyip erdoğan yine başbakan

gün kenetlenme günüdür birlik günüdür
ülkücüler 1968 den beri şehit cenazesi kaldırmaktadır allah c.c. bir daha bizi şehit cenaxesi göstertmesin bizde kaldırmayalım bizler ne şehit kanı nede din i alet edip siayset yaparız
sahip çıkıyoruz gelin sizde çıkın beraber çıkalım bu konualrı bile konuşmamaız yanlış
başbakan bu sözü söylemiştir onun hangi yolda olduğu bellidri medya takipçiliği ile siaayset yapan medayaya göre yargılayanlar yanlış yoldalar
çok ince oyunalrın içerisindeyiz aman deyim oyuncak olmayalım
ne mutlu türk üm diyene

Geri