Saylan PKK'lılara burs verdi mi?

Madem bunlar Terörist Neden Bıraktı Mahkeme ÇYDD'den içeri alınanları .
:durdurun

Bazen çok komik oluyorsunuz .
:biggrin

asıl komik olan sizlersiniz .yorum yapmaktan ziyade misyonerlik ve hıristiyanlık faaliyetlerini savunanları alkışlayın::durdurun

€rd@ls10;4234483' Alıntı:
benim de sizin gibilerden öğrenecek bi şeyim yok.Sizin yazdıklarınız faso fiso konuya yorum yapmaktan bile acizsiniz

arkadaş ya senin nedir sorunun anlamadım saylan bunca bu ülkeye iyilik yapmış bunca öğrenciye verdiği burslarla aç bırakmamış onları biz bazıları gibi halkın dini duygularını sömürüp onların parasını almıyoruz deniz feneri gibi

€rd@ls10;4234483' Alıntı:
benim de sizin gibilerden öğrenecek bi şeyim yok.Sizin yazdıklarınız faso fiso konuya yorum yapmaktan bile acizsiniz

Öğrenirsin öğrenirsin , bak 2 yere birden yazdım , hemde biri kırmızı

Oku ki ufkun açıLsın :goz:

YorumLara geLince , bir Laf vardır biLir misin ? biLmiyorsan yazıp öğrenmene yardımcı oLayım ''nabza göre şerbet'' :goz:

arkadaş ya senin nedir sorunun anlamadım saylan bunca bu ülkeye iyilik yapmış bunca öğrenciye verdiği burslarla aç bırakmamış onları biz bazıları gibi halkın dini duygularını sömürüp onların parasını almıyoruz deniz feneri gibi

Babasının Hayrına Yapmamış Heralde,Hristiyan Ve Bölücü Gençler Yetiştirmek İçin Yapmış.

Öğrenirsin öğrenirsin , bak 2 yere birden yazdım , hemde biri kırmızı

Oku ki ufkun açıLsın :goz:

YorumLara geLince , bir Laf vardır biLir misin ? biLmiyorsan yazıp öğrenmene yardımcı oLayım ''nabza göre şerbet'' :goz:

senin yaşın kadar benim öğrenmişliğim var :goz:alkışlayın bu memlekete kötülük getirmek isteyen şer odaklarını..anlaşılan sana da burs verdiler herhalde:hhmanD

Babasının Hayrına Yapmamış Heralde,Hristiyan Ve Bölücü Gençler Yetiştirmek İçin Yapmış.

arkadaş hakkında mahkeme kararı var mı bi ispat varmı bu kadar bildiğin için galiba hristiyan olarak seni yetiştirmiş galiba o kadar kesin konuşuyosunki

€rd@ls10;4234521' Alıntı:
senin yaşın kadar benim öğrenmişliğim var :goz:

Eğitim şart deyince de kızıyorsunuz ama,hep yanLış yoLdasınız hep yanlış , yaşın bir önemi yoktur bu gibi konuLarda , akıL mantık işidir bu .YanLış yoLLara saparsan yanLış şeyLer öğrenirsin .:goz:

Madem bunlar Terörist Neden Bıraktı Mahkeme ÇYDD'den içeri alınanları .
:durdurun

Bazen çok komik oluyorsunuz .
:biggrin

bütün mahkemeden beraat edenlere aynı görüşte yaklaşman dilegiyle

anladın sen onu:goz:

ya ben birşeyi çözemedim.

herkes babasından öğrendiği şeyi doğru yada yanlış savunuyor.
konularda hiçbir bilgi alışverişi yapılmıyor.
yapılsa da birileri mutlaka konuları başka yerlere çekiyor çünkü işlerine gelmiyor.
pek siyasi konulara yorum yapmak istemiyorum. arkadaşlarım arasında da bu şekilde bağnazlık derecesinde görüş benimseyenler var ve onlarla da siyaset konuşmam ama bu ülke üzerinde birşeyler dönüyor.
bu tekere çomak sokmak bizim görevimizse bunu kavgayla değil bilgiyle yapmak ta baş vazifemizdir.

umarım seviyeli tartışmalarla ülke konularımız ele alınır.
açıkçası ben yönetici olsam çoktan kapanırdı bu konu çünkü birçok kere kişilik incitmesi yapılmış farklı kişilerce.

lütfen arkadaşlar sakin ve bilgili davranalım.

herkese iyi forumlar.

Geri