LioN
New member
- Reaction score
- 0

Michael Schumacher, Formula 1'e ikinci vedasının ardından, emekliliğini İsviçre'deki görkemli evinde oturarak geçirmeyeceğini söyledi.
Alman DPA haber ajansının sorularını cevaplayan Schumacher, "Bugüne kadar hep uluslar arası olarak çalıştım ve böyle yapmaya da devam edeceğim" dedi.
43 yaşındaki Schumacher daha sonra gülümseyerek, "Dünyayı dolaşan bir insanım" ifadesini kullandı.
Sezonunun bitimiyle birlikte ne yapacağı sorulan Schumacher, "Daha sonraki hayatım? Yapabileceğim birçok seçenek var. Fakat henüz bunları düşünmüyorum" cevabını verdi.
Mercedes'in, kariyeri boyunca Jordan, Benetton ve Ferrari takımlarında yarışan Alman pilota, gelecek yıl için danışmanlık görevi teklifinde bulunacağı söyleniyor.
Schumacher, Bild gazetesinde yayınlanan açıklamasında ise, bundan sonra olacaklar konusunda işleri zamana bırakmak istediğini dile getirdi.
Kesin olan tek şeyin, bir daha tam zamanlı olarak Formula 1'de aktif yarış hayatına dönmemek olduğunu ifade eden Schumacher, gelecek sezonun açılış yarışına işaret ederek "Melbourne'de kesinlikle olmayacağım" dedi.
turkiyef1.