fikrix
New member
- Reaction score
- 0
bu script cok olay oldu her konunun sonunda ufakta olsa adı gecti. artık tek baslıkta hersey cözülmesi adıyla script'in en son halini yayınlıyorum. bundan sonra eksikleri fazlaları ve gelistirilen yeni fonksiyonları herkes bu baslık altında paylasırsa sevinirim. unutmayın bilgi paylasarak cogalır, kimse paylasmaktan kacınmasın buldugunu. unutmadan,
script'in bu hale gelmesinde ve modifikasyonlarda emegi olan sayamadıgım herkese tesekkur ederim.
BU SCRIPTI BASKA BIR SITEDEN ALINTI YAPTIM YA BURDA PAYLASMAK ISTEDIM ARKADASLAR BURASI PAYLASIM SITESI HERKES AMAN TEK BENDE OLSUN BASKASINDA OLMASIN MANTIGIYLA GIDIYOR SANKI OBIR DÜNYAYA GÖTÜRECEK smile.gif NEYSE KURULUM HAKKINDA BILGIM YOK DAHA KURMADIM ONUDA SIZ HALLEDERSINIZ ALIN DOYA DOYA SÖMÜRÜN
Modifikasyonlar;
* SQL temizlendi
* Menü swf sorunu giderildi
* Buddy.php düzenlendi
* Resim yükleme degistirildi
* Login(index.php) sorunu giderildi
LINK OK ARKADASLAR
sifresi webmastercan
script'in bu hale gelmesinde ve modifikasyonlarda emegi olan sayamadıgım herkese tesekkur ederim.
BU SCRIPTI BASKA BIR SITEDEN ALINTI YAPTIM YA BURDA PAYLASMAK ISTEDIM ARKADASLAR BURASI PAYLASIM SITESI HERKES AMAN TEK BENDE OLSUN BASKASINDA OLMASIN MANTIGIYLA GIDIYOR SANKI OBIR DÜNYAYA GÖTÜRECEK smile.gif NEYSE KURULUM HAKKINDA BILGIM YOK DAHA KURMADIM ONUDA SIZ HALLEDERSINIZ ALIN DOYA DOYA SÖMÜRÜN
Modifikasyonlar;
* SQL temizlendi
* Menü swf sorunu giderildi
* Buddy.php düzenlendi
* Resim yükleme degistirildi
* Login(index.php) sorunu giderildi
LINK OK ARKADASLAR
sifresi webmastercan