Search Engine Hatası ! Bi bakıverin !

osmanyeye

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar öncelikle her telden demişsiniz bende bugünlerde beni deli eden sorunu söyliyim: Her zamanki gibi bilgisayarın başındaydım ve birdenbire Google,Live Search, Yahoo gibi hiç bir arama motorunda arama yapamamaya başladım ve bazen gezdiğim sayfalarda aşağıda vereceğim resimdeki gibi reklamlar çıkmaya başladı. Bilgisayarda Kaspersky Internet Security 8.0 vardı hiç kapatmama rağmen bu gerçekleşti. Kasper ile firefox'u açmaya bastığım anda PC kitlendiği için sildim ESET Nod32 3.0 yükledim bununla bi tarattım hiç bişi çıkmadı. SONRA spyware doctor 6.0 ile tam tarama yaptırdım yine bişi çıkmadı ve bu hata devam ediyor. YALNIZ sizin için EN önemli ipucuya gelirsek::: bildiğiniz gibi firefox'un bide güvenli kipte aç seçeneği var. Ben bununla açıp girdiğimde o bütün tikleri işaretleyerek tabi Google gibi hepsinden arama yapabiliyorum ama kapatıp yine normal açığımda olmuyor. Zaten explorer'dan bahsetmiyorum o umutsuz vaka hiç bi şekilde açmıyor... Ewt sorun böle arkadaşlar yardım edebilecek varsa eli öpülesi insandır benim için şimdiden teşekkürler...

HATA MESAJI:

resim olarak sadece sitenin ana sayfa adını koymuşsun
imageshack.us

Geri