Security Bölümünde Görev Almak İstiyorum

• Konbuyu başlatan WoLF
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence uygundur.. Yapabileceğini düşünüyorum.. +

Zaman geçtikçe daha olumlu bakmaya başladım,yapabilirsin ve iyi olur bence
++

Kemal abi, gerek forum daki duruşunla, gerek paylaşımlarınla tüm takipçilerinin gönlünde taht kurdun. Her ne kadar bölüm modu St.Anger online olmaya çalışsada yeteri kadar olamıyor diye düşünüyorum. Anlayacağın üzre bu işi yapabilecek biri varsa "o" da sensin.

[ + ] ℓσя∂ Hayırlı olsun.

Olumsuz yorum aldigini gormedim. Security bolumu evet biraz baba bir bolum. Ama elinden geldigince yardimci olacagina tatmin oldum :)

St.Anger nam'i diger "defe" :) birazcik mesgul bir insan. Keza Hell / sayin726 da oyle. Yuklerini hafifletecegini dusunuyorum.

uzun lafin kisasi diyip kisa keseyim yoksa uzar gider :)

+1

herkese çok teşekkür ederim.ben sadece dediğiniz gibi oradaki modlara düşen yükleri hafifletmek ve hh e destek olmak için adaylığımı koydum yoksa st.anger ın yerini almayı hiç düşünmedim ve bu da benim açımdan mümkünde değil zaten.eğer st anger yeteri kadar online olabilseydi ki işleri yüzünden olamıyo,o bölümü tek başına bile rahat yönetirdi ve ben bu durumda adaylığımı koymazdım.tabi bu durumda st.anger ın cevabı da çok önemli...

iyi forumlar...

+ Tam 35

++ oLiver pascaL nouma.. ;)

daha fazla katkıda bulunabilmen için bu görev sana verilmeli..senden birçok kez yardım aldım av konusunda..zira bu görev verilmezse ters tepebilir bu da hackhell ve bizim zararımıza olur..

Wolf a tam destek

+++++ Çok iyi paylaşımların var. +++++

Olumlu tabiki (+)

kardeşime ++ taze kana her zaman ıhtıyac vardır ++++ hakkında hayırlısı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri