selam arkadaslar

flood yapmak ve msn vermek yasak alıntı yaparken de dıkkat edın;)

Aamıza Tugba_90 Hoş Geldin Yardımı Fazlasıyla Görür Buranın Farkını Anlarsın :) İyi Formlar

slm arkadaslar bende bu siteye yenı geldım. formları kurcaladım sonrada ne zamndır aradıgım bır muzıgı aradım buldum ama karsıma "RapidShare - The world's biggest 1-Click Webhoster" dıye bir yer cıkıyoo burada ne yapmam gerektıgını bulamadım bana yardımcı olun bu sayfa cıkınca nereye tıklamam lazım.

iyi forumlar hoş geldin

J@ck@l In Lafi Geldİ Aklima Kiz BİrbuÇuk Ay OlmuŞ Gelelİ Hala HoŞgeldİn Yaziyonuz Valla ÖmÜrsÜnÜz Arkadaslar LÜtfen Bu İlgİyİ Kaybetmeyelİm Herkes HoŞgeldİ:d:d:d:d:d

merhaba tuğba umarım forumdan istediğin bilgilere ulaşırsın.her konuda yardıma hazırım.Diğer arkadaşlarda benimle aynı fikirdelerdir umarım.

arkadaşlar benim tespitime göre hackhell da kız arkadaşlarımızın sayısı gün geçtikçe artıo.bi de kizilakrep,pasaklı_kiz,aslihan_ gibi kızlar yaf bi çoğumuzdan daha çok katkıda bulunuolar foruma.(bne çok bi şey yapıom demiom) bu da onların üretkenliklerini,yaratıcılıklarını,en önemlisi internet hakkında edindikleri bilgiyi arttırıo. inanın bunlar her forumda olmayan şeyler.hackhell saolsun,...biz erkek arkadaşlar da;forumda daha nazik,çabuk kırılan,bayan arkadaşlarımızın olduunu aklımızdan çıkarmayarak mesaj yazmalı,konu açmalıyız.ben bu hususta tüm hackhell ailesini kötü söz kullanmamaya dawet ediorum...

şimdiden tşk edrim....<0miN£c

HaYDi HaPBeRaBeR HOŞGELDİİİİİİİİİN:D

hosgeldın aramıza iyi forumlar

Hoşgeldin iyi forumlar.Forumu kurcala anlamadığın yerlerde sana yardımcı olmaktan mutluluk duyarım..

Geri