SelamialiMap2 - Özel yapım map - Mahalle haritası

Ben localde oynadım ama birde reklam olmasa.
Tabi yapanın telif haklarına saygı duymak lazım
çöp kovası, yerdeki telefon yazıları vs gerçekten özenerek
hazırlanmış enteresam bomba kurma yeride ilginç...

Böyle bir Hackhell mahallesi haritası yapmak lazım aslında.

Reklam bir yerde var sadece onun haricinde mapte herhangibir reklam yok tamamen doğal mahalle haritasıdır.
Ayrıca hiç reklam koymasak çıkıpta birisi diyebilirdi bunu ben yaptım :)

psygnosis' Alıntı:
Reklam bir yerde var sadece onun haricinde mapte herhangibir reklam yok tamamen doğal mahalle haritasıdır.
Ayrıca hiç reklam koymasak çıkıpta birisi diyebilirdi bunu ben yaptım :)
Yapana her zaman saygı duyarım kendi adını ve
telif haklarını korumalı ama site adı olmasa daha iyi olurudu.

Tabi bende bir map yapsam mutlaka mapın bir yerlerine
bim_28 ve yanıdan Dev Hackhell yazısını eksik etmezdim =)

ordaki site adresi yapılan fotomontaj resiiminde var ben sadece resimi pano şekline getirdim ona dikkat bile etmemiştim :goz:

ArkadaşLar ßen Nedense İndirenmiyorum ! :) ßiri ßana Msnden ataßilirmi ¿ edit bim_28 msn yasak!

istanbuldan bi yere benzio tabelalar onun gibi

ellerine sağlık dostum, benim bilgisayarla aram iidir aslında bunun nasıl yapıldığını falan bana pmden atarsan yha da hangi tür programları kullandığını yazarsan size de amatorce ama güzel bir map inşa ederim... hediyem olur ;) ve hackhell adına calışabilirim...

ironx' Alıntı:
ellerine sağlık dostum, benim bilgisayarla aram iidir aslında bunun nasıl yapıldığını falan bana pmden atarsan yha da hangi tür programları kullandığını yazarsan size de amatorce ama güzel bir map inşa ederim... hediyem olur ;) ve hackhell adına calışabilirim...

Harita tasarımı ile ilgili konu açılmış orayı bir incele derim :goz:
http://hackhell.com/showthread.php?t=271367

başladım yapmaya gerçekten eğlenceli ama teferruatlarla uraşmak sıkıo insanı :) ilk haritam gelio şimdi yapacağım tek şey duwara hackhell yazısını koymak olacak :) onuda nası yapcksam artık :D

ironx' Alıntı:
başladım yapmaya gerçekten eğlenceli ama teferruatlarla uraşmak sıkıo insanı :) ilk haritam gelio şimdi yapacağım tek şey duwara hackhell yazısını koymak olacak :) onuda nası yapcksam artık :D
öyle yavaş yavaş zaten bir anda büyük map yapman zor :)

dostum eğer msn adresini atarsan bana sevinirim programın inceliklerini öğrenmem lazım anlatırsan birkaç bişi cok ii olur ;)

yetkili arkadaşlar k.bakmasın özel msj atma yetkim yokmus ne işse bende buradan wermek zorunda kalıyorum...

[email protected]

Geri