ayça**
New member
ayçayı seçen hhman değildi :durdurun
ya kim seçti?
töre mi? :durdurun
ayçayı seçen hhman değildi :durdurun
ya kim seçti?
töre mi? :durdurun
![]()
bugun ulusal kopma günü olsun
dün converse lerim çalınmış kapının önünden fransadan almıştım ühü
ama moralim düzeldi![]()
hadi bakaLım Girdiğim bi site de kopmasın zaten şaşarım..
yaLnız bişeyi tam anLayamadım derbederin kim hhmanin babası mı? ya da ayça_22'nin?
nie o seçiyo ayçayı :saskin
şimdi bunun yorumunu serdara bırakmak daha mantıklıdır =)
sakın yanlış anlama senle alakalı bir durum yok biz kapı gıcırtısına oynayan insanlar grubuyuz
öyle değilmi serdar![]()
anLaşıLdı tamam
neyse dağıLın ben tebrikLerimi hoşgeLdinLerimi aLmaya devam ediim hadi bakim yayLanın başka sayfaLarda görüşmek üzere :clap
hacı çok çektik ayça_22 den ondandır isyanım![]()
dağıLın yayLanın_? yeni üye oLan biri icin cok patavatsızca sanki :$üpheLenen.smiLe:
bu sitede yeniyim ama geneL oLarak nette çayLak değiLim konu sapmasın die kuLLandığım keLimeLer rahatsızLık verdiyse sorry :saskin
o lafı bizim kullanmamız lazım =)
umarım kalıcı olursun
ayça_22 sandım ilk önce![]()
biLmemek çayLakLık değiLdir hicbizaman ....!
bn snn normaL bi üye oLduguna inanmıyorum sadece bunu beLLi etmeye caLı$tım zamanLa ak koyun kara koyun beLLi oLur ... herkes nasıL davranıcagını biLir burda konu sapmasın diye patavatsızLık yapmaya gerek yok bunun icin denetim yapan modLar var zaten herneyse...
biLmemek eLbetteki çayLakLıktır bi işi yeni öğreniyosan acemi çayLak vs sıfatLar kuLLanıLır known niCkLi üye nonsLeep konusunun Linkini verdiği için konunun uzamaması gerektiğini farkettim ayrıca normaL bi üyeden kastın ne biLemiyorum ama daha önce hiç bi sitede anormaL bi üye oLduğumu söyLeyen oLmadı :goz: