Semra Özal: Eşimi zehirlediler

AngeL Of Death

Wishmaster
Altın Üye
Reaction score
0

Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın eşi Semra Özal, "Ben eşimi zehirlediklerini düşünüyorum" dedi.​

İSTANBUL - 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın eşi Semra Özal çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kanaltürk televizyonunda yayınlanan Merkez Siyaset programına telefonla katılan Semra Özal'ın açıklamalarından öne çıkan satırlar:

- Ambulans olsaydı hastaneye sedye ile getirilirdi. Garsonu ve yaveri kucaklayarak makam aracına götürmüşler. Orada doktor yoktu.

- Hastaneye iki kişinin kollarında sürükleherek getirildi bunlar görüntülerde mevcut. Bir televizyon kanalında izledim ambulans gelmiş olsaydı hastaneye sedye ile girmez miydi ?

- Ben eşimin zehirlendiğini düşünüyorum

- Turgut Bey'in hayatında yemediği iki şey vardı: Biri kuru fasülye diğeri limonata

- Kaya Toper ve yanındaki iki kişi bir kokteyle gitmek için ısrar ettiler, Bulgar Konsolosluğu'nun bir kokteyliydi. Israrlara dayanamayıp oraya gittiler.

- Akşam eve geldiginde ben kendisine yemek hazırlamıştım, bana birşey yemeyeceğini söyledi. Bende kendisine "Orada birşeyler mi yedin?'' diye sordum, "Hayır birşey yemedim sadece bir bardak limonata içtim" dedi.

- Ben kendisine "Turgut Bey sen hayatında limonata içmezsin" dedim, o da bana

"Kokteylde 'Sayın Cumhur başkanım siz içki içmiyorsunuz sadece sizin için hazırladık bu limonatayı' dediler, bende ayıp olmasın, madem benim için hazırlanmış deyip bir bardak içtim" dedi.

- Ben bu limonatadan şüpheleniyorum​

NTVMSNBC​

Şimdimi aklına geliyor bunları söylemek ? Yoksa TAYYİP ERDOĞAN'IN mezkez sağ oylarını almak istediği için ona yardım mı ediyorsun ?

Tayyip Erdoğan mekez sağın oylarını almak için nefret ettiği aydın menderesin halini hatrını sormaya gidiyor.Htta beraber Adnan Menderesin cenaze namazlarınada ggidiyorlar ;))

Eee ergenekon çöktüya artık söyleyen söyleyene.
Ta 1 yıl önceden dedim k 2011 bunların sonu.Resmiyet ise seçimdir 2011 de Erdoğan geldiğinde ciğerlerine oturacak ah yüzlerini görmek isterdim o anı yakalayıp poster ederdim...
2012 refahın başladığı yıldır inşaAllah...

Geri