"Sen Kandil'in vuvuzelasısın"

aysunnnn

New member
Reaction score
0
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, "Başbakanın abdestinin şüpheli olduğunu, kıldığı namazın da, kılmak istediği namazın da, kabul olmayacağını" ileri sürdü ve "Şüpheli abdest üzerine inşa edilmiş bir referandum hayırlı olmayacaktır" dedi.

Vural, MHP İzmir İl Başkanlığında gündeme ilişkin yaptığı basın toplantısında, Türkiye'nin son derece beceriksiz bir hükümet tarafından yönetildiğini iddia etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın tehdit ve şantajla vatandaşları korkuttuğunu, referandumda 'Evet' denmesi için baskı yaptığını ileri süren Vural, demokratik bir ortamda manipülasyonla vatandaşları zorla 'evet' dedirtmek zorunda bırakan bir zihniyetle karşı karşıya kaldıklarını, Başbakan Erdoğan'ın Anayasa'nın 25. maddesini ihlal ettiğini öne sürerek şunları söyledi:

"ABDESTİ ŞÜPHELİ"
"Bu anayasa değişikliğine neden 'hayır' dememizi ortaya koyan gerekçe de budur. Eğer zorlanıyorsak, tehdit ediliyorsak, şantaj uyguluyorlarsa bu Anayasa değişikliğine 'hayır' demek, demokrasiye sahip çıkmak demektir. Bu anayasa değişikliğiyle ilgili bu gelişmeler, açıkçası abdestin şüpheli olduğunu ortaya koyuyor. Şüpheli bir abdest üzerine bu namaz kılınmaz. Başbakanının abdesti şüphelidir, kıldığı bu namaz da, kılmak istediği bu namaz da kabul olunmaz. Onun için şüpheli abdest üzerine inşa edilmiş bir referandum hayırlı olmayacaktır."

Başbakan Erdoğan'ın, MHP'ye dil uzattığını ileri süren Vural, şöyle devam etti:
"MHP'ye haddi olmadan dil uzatıyor. Başbakan bağırıyor çağırıyor. Suçluluk kompleksi içinde. İster damarların çatlarcasına konuş, ister patlıcan gibi morar ama bu yaptıklarını örtemeyeceksin, mızrak çuvala sığmıyor. PKK ve bölücülerle yaptığın dansın farkındayız. Sıkılmadan utanmadan MHP'ye dil uzatıyor. Bizi başkalarıyla aynı kefeye koyuyor. PKK ile yapılan işbirliğinin ortaya çıkmış olması ve vatandaşların bunun farkında olmasından rahatsız olmuştur. Bize Kandil'in borazanı olarak MHP'ye dil uzatıyor. Sen önce kendine bak. Sen Kandil'in vuvuzelasısın. Sen Kandil, Erbil ve Erivan'la siyam ikizleri gibi davranıyorsun."

Başbakan Erdoğan'ın PKK ile müzakere ettiklerinin ispat edilmesi halinde istifa edeceğini açıkladığını dile getiren Vural, şunları kaydetti:
"Yalçın Akdoğan Başbakanın danışmanı. Ne yazıyor burada? Diyor ki; 'Devletin ilgili kuruluşlarının, devletin cezaevinde kalan bir mahkumla ister istemez bir diyaloğu olacaktır.' Ne oldu sayın Başbakan? Ne konuştuğunuzu açıklayın. Devletin görevlileriyle PKK'nın terörist başının ne görüştüğünü milletimiz öğrenmek istiyor. Bu diyalog nedir? Diyalog, müzakere işte... Diyalog, monolog değil. Karşılıklı olarak görüşlerini paylaşmışlar işte... Bugün Başbakanın danışmanı da PKK ile müzakere edildiğini, diyalog kurulduğunu ifade ediyor. Yine Cengiz Çandar 27 Eylül 2009'da 'Biliyorum Kandil'le görüşülüyor' diye kendisi söyledi. Şimdi kalkıp Kandil ile İmralı ile yapılan görüşmeleri açığa çıkardığımız zaman bize saldırıyor."

Cep telefonuna kaydettiği bazı görüntüleri de zaman zaman basın mensuplarına gösteren Vural, Başbakan ve AK Parti'nin PKK'dan medet umduğunu ileri sürerek, "(PKK ile mücadele yerine siyasi çözüm arayışları olacaktır) demişlerdi. Siyasi çözümü de ortaya koydular. Demokratik özerklik sözde paçavraların bayrak olarak sallanmasına kadar giren bir süreç" dedi.

"ÜLKÜCÜ HAREKET SENİ ÇARPAR"
Başbakan Erdoğan'ın mitinglerde ülkücü ve milliyetçiliği ağzına aldığını, ırkçılık ve kafatasçılıkla itham ettiğini kaydeden Vural, "Sen kim ülkücü ve milliyetçiliği diline almak kim? Ülkücü hareket seni çarpar. Böyle mukaddes bir hareketi diline alırken desturla alacaksın" dedi.

Erdoğan'ın, MHP'yi CHP'nin vagonu olmakla suçladığını dile getiren Vural, "Sen Bush'un vagonu değil misin? Ermeni protokollerini imzalarken, Annan Planı'nda kimin vagonu oldun? Senin dolmuşuna mı binecek bu ülkücüler, milliyetçiler" diye konuştu.

"THİS İS MİSTER ERDOĞAN"
Başbakan Erdoğan'ın hemen hemen her konudaki konuşmalarıyla ilgili görüntüleri cep telefonuna kaydettiğini ve bunun için 8 GB'lik hafıza kartı aldığını dile getiren Vural, cep telefonunda Erdoğan'ın idamla ilgili bir konuşmasını dinleterek, "Bunu ben uydurmuyorum. This is Mister Erdoğan söylüyor. One, two, three'den fazla İngilizcem var. Başbakan'ın tüm ifadeleri arşivlerimizde vardır" dedi.

"Sen Kandil'in vuvuzelasısın" - Habertürk

Bu siyasiLer artık işin cıLkıını çıkardıLar böyLe birbirLerine Laf atana kadar gidip üLkenin sorunLarını çözmeye yöneLik fikirLer geLiştirsinLer öyLe konuşup durmayLa oLmuyo bu iş

Bu siyasiLer artık işin cıLkıını çıkardıLar böyLe birbirLerine Laf atana kadar gidip üLkenin sorunLarını çözmeye yöneLik fikirLer geLiştirsinLer öyLe konuşup durmayLa oLmuyo bu iş

geliştiriyorda ne oluyor .dikkatemi alıyor sanki hükümet.bildiğini okuyan bilmediğini okyanus ötesinden gelen bildirgeler ile öğrenen yapan bir hükümet sence mhp yi dinlermi .ayrıca bu haberde sadece bi vuvuzela kelimesi geçiyor die konuya yorum yazdınız yazdığınızdan bunu anlıyorum.diğer içeriği okudunuzmu okudu iseniz onlar ile ilgili neden yorum yapmayı tercih etmediniz.demekki sizinde bu tip konusmalar dikkatinizi çekiyor .sadece sizin değil halkın büyük bir bölümünün .o zaman şunu söyleyebiliriz .siyasiler ne yapsın halk bundan anlıyor ve hoşlanıyorsa...

Oktay vural her zamanki gibi sokak çığırtkanlığını Üst düzeye taşımış....

Ahh Oktay Vural Ahh Ülkücülüğü savunmak sizlere kaldıysa bırak benim ailem olmasın ülkücü faşist olsun,emperyalist olsun ülkücü olmasın... Anadoludaki insanımızın türkücülüğü senin ülkücülüğünden daha iyidir.. Hiç olmassa en azından kendi yöresinin türküsünü söyler,Milliyetçidir...

Amacın şov amacın... Meclise vuvuzela getirmiştin sonra rezil olmuştun bak hatırladım şimdi...
BBP genel başkanı Yalçın Topçu'nun da dediği gibi ülkücüleri savunmak bunlara kaldıysa vay halimize....

1999'da PKK ile görüşülürken Başbakan yardımcısı kimdi ? Dur ben yardımcı olayım :

19*2=38
38+2=40

MHP'nin 40. Yılı kutlu olsun...

Ahh Oktay Vural Ahh Ülkücülüğü savunmak sizlere kaldıysa bırak benim ailem olmasın ülkücü faşist olsun,emperyalist olsun ülkücü olmasın... Anadoludaki insanımızın türkücülüğü senin ülkücülüğünden daha iyidir.. Hiç olmassa en azından kendi yöresinin türküsünü söyler,Milliyetçidir...

Amacın şov amacın... Meclise vuvuzela getirmiştin sonra rezil olmuştun bak hatırladım şimdi...
BBP genel başkanı Yalçın Topçu'nun da dediği gibi ülkücüleri savunmak bunlara kaldıysa vay halimize....

1999'da PKK ile görüşülürken Başbakan yardımcısı kimdi ? Dur ben yardımcı olayım :

19*2=38
38+2=40

Bırak şimdi kim ne kadar ülkücü... Akp bu konuda Mhpnin tırnağının kiri olamaz.. Azcık vatanseverlik milliyetçilik varsa hesap sor hükümetten. Haburun , ermeni , kürt ,roman açılımının.. Barzaniye pkkya imralıya bir evet için hangi tavizi vermiş sor... Kurumlarımız anlaşır diyen ırakın kuzeyine kürdistan diyen cumhurbaşkanına sen kimin cumhurbaskanısın diye sor... Sen bunları sor kim daha ülkücü sonra düşünürüzzz.

Bırak şimdi kim ne kadar ülkücü... Akp bu konuda Mhpnin tırnağının kiri olamaz.. Azcık vatanseverlik milliyetçilik varsa hesap sor hükümetten. Haburun , ermeni , kürt ,roman açılımının.. Barzaniye pkkya imralıya bir evet için hangi tavizi vermiş sor... Kurumlarımız anlaşır diyen ırakın kuzeyine kürdistan diyen cumhurbaşkanına sen kimin cumhurbaskanısın diye sor... Sen bunları sor kim daha ülkücü sonra düşünürüzzz.

Konu az Önce açıldı:
http://www.hackhell.com/serbest-kursu/685752-ocalan-ile-gorusmenin-perde-arkasi.html

Okuduktan sonra Ben sana soruyorum kim ikiyüzlü ?

Ben sana olan şeyleri yazıyorum sen bana iddaalarla cevap veriyorsun.. Bİn sayfalık ergenekon iddaanameside ekleseydinn buraya ozaman.. İşine gelince pkk itirafcısının bilmem ne iddaasına inanıyorsun ama haburdaki hükümetin rezilliğine inanmıyorsun.. Devam et sen yoluna durmak yok pazarlığa devam teröristle....

arkadaş sizlerde bir garipsiniz yanı eger bu iş bitecekse görüşmek zorundadır devlet ama hayır bitmesin ne güzel ölüyoruz gerek yok buna terör olmasa ölüm oranı düşer nüfusumuz artat derseniz o başka
bune perhiz bune lahana turşusu devlet kendi adamalrı ile görüşüyor dert etmeyin siz

oktay vural haşa ALLAH OLMUS başbakanın abdesti ile namazını mı kabul etmiyor

Ben sana olan şeyleri yazıyorum sen bana iddaalarla cevap veriyorsun.. Bİn sayfalık ergenekon iddaanameside ekleseydinn buraya ozaman.. İşine gelince pkk itirafcısının bilmem ne iddaasına inanıyorsun ama haburdaki hükümetin rezilliğine inanmıyorsun.. Devam et sen yoluna durmak yok pazarlığa devam teröristle....

Geçmişte kimleri PKK ile pazarlık yaptığı belliyken sen bunlara iddaa deyip geçiştiyorsan ben sana Habur'dan bahsetmem bile.. Haburdaki rezilliği ben de kabul ediyorum evet haklısın ama her kürt meseleli konuda,her şehit haberinde sizler otomatik silah gibi hedeflendiğiniz yere mermileri gönderiyorsunuz.. Hani nerde çözüm,hani nerde müzakere... Çözüm yapalım denildiğinde alkışladığınız meydan liderleri hükümetşe uzlaşmaya gitmiyor...
Meydanlarda nara atmakla bu iş çözülmez !!
Anaysanın konuşulacağı yerde hala villadan,havuzdan, yüce divandan bahsediyorsan amacın şovdur arkadaş şov...

Geçmişte kimleri PKK ile pazarlık yaptığı belliyken sen bunlara iddaa deyip geçiştiyorsan ben sana Habur'dan bahsetmem bile.. Haburdaki rezilliği ben de kabul ediyorum evet haklısın ama her kürt meseleli konuda,her şehit haberinde sizler otomatik silah gibi hedeflendiğiniz yere mermileri gönderiyorsunuz.. Hani nerde çözüm,hani nerde müzakere... Çözüm yapalım denildiğinde alkışladığınız meydan liderleri hükümetşe uzlaşmaya gitmiyor...
Meydanlarda nara atmakla bu iş çözülmez !!
Anaysanın konuşulacağı yerde hala villadan,havuzdan, yüce divandan bahsediyorsan amacın şovdur arkadaş şov...

Geçmişte kalpazanlık yapanlarda var şimdi başbakan oldular.. Geçmişin hesabını soracaksın bugün koltukta oturanlardan başla.. Çözümü hükümet sunduda muhalefet mi desteklemedi? Ne zamandan beri çözümün adı müzakere oldu.. Ne zamandır beri devlet terörisle konuşur oldu.. İmralıdan yol haritası alan muhalefet mi? Tamda seçim zamanı babasının hayrına mı ateşkes oldu.. Belli ki birşeyler vaat etmiş birileri... Hesap soralım diyoruz.. Karşıdan gelen cevap eskidende yapılıyordu oluyor.. Seçim meydanlarında anlaşmadık diyor.. Televizyona çıkıyor ya da yandaş yayınları bakın eskidende olmuş ne var ki bunda diyor.. Kimisi ateşkes için teşekkür ediyor.. Kimi çoktan alışmış devlet konuşur tabi diyor.. Titre ve kendine dön diye bir söz vardır.. İşte burası artık kendimize özümüze dönme zamanıdır...

Villadan, yüce divandan bahseden şov yapıyorda soy soptan bahseden beyaz gömleğimizle geldik diyen liderlik mi yapıyor? Düne kadar alevi kardeşlerim diyen bahseden başbakan nolduda bugün soyda sorun buldu.. ZAten hakkında bi ton dava olan adam üzerinde dokunulmazlık varken konuşmak kolay.. E kaldır yeni anayasada dokunulmazlıkları yürekliysen .. Bak konu dönüyor dolaşıyor geliyor anayasaya. Sen dert etme bunları..

Bu adamın vuvuzelayla OLDUKÇA kötü bir anısı var heralde :)

hakkımızda evetlisi...

Geçmişte kalpazanlık yapanlarda var şimdi başbakan oldular.. Geçmişin hesabını soracaksın bugün koltukta oturanlardan başla.. Çözümü hükümet sunduda muhalefet mi desteklemedi? Ne zamandan beri çözümün adı müzakere oldu.. Ne zamandır beri devlet terörisle konuşur oldu.. İmralıdan yol haritası alan muhalefet mi? Tamda seçim zamanı babasının hayrına mı ateşkes oldu.. Belli ki birşeyler vaat etmiş birileri... Hesap soralım diyoruz.. Karşıdan gelen cevap eskidende yapılıyordu oluyor.. Seçim meydanlarında anlaşmadık diyor.. Televizyona çıkıyor ya da yandaş yayınları bakın eskidende olmuş ne var ki bunda diyor.. Kimisi ateşkes için teşekkür ediyor.. Kimi çoktan alışmış devlet konuşur tabi diyor.. Titre ve kendine dön diye bir söz vardır.. İşte burası artık kendimize özümüze dönme zamanıdır...

Villadan, yüce divandan bahseden şov yapıyorda soy soptan bahseden beyaz gömleğimizle geldik diyen liderlik mi yapıyor? Düne kadar alevi kardeşlerim diyen bahseden başbakan nolduda bugün soyda sorun buldu.. ZAten hakkında bi ton dava olan adam üzerinde dokunulmazlık varken konuşmak kolay.. E kaldır yeni anayasada dokunulmazlıkları yürekliysen .. Bak konu dönüyor dolaşıyor geliyor anayasaya. Sen dert etme bunları..

Ne zamandan beri devlet PKK ile anlaşır oldu ? Ben sana soruyorum ne zaman ?
Sakın açılım ortaya çıktı çıkalı diye meydanlarda söylenesi sözle gelme karşıma...
PKK ile görüşme Kürt sorununun başladığı noktada meydana gelmemişmiydi ?
Türkiyenin en iyi devlet adamları bile yatlarda,otellerde,gizli kapılar ardında görüşmeler yapmadı mı ? Sizler bunları yıllar sonra gördüğünzde neden inkar ediyorsunuz peki ?
Sorun Ak parti değil.. Sorun Terörü algılama şekliniz.. Terör meselesine siyasi olarak bakarsanız hiç bir zaman çözemezsiniz.. Çıkıp şehit cenazesini siyasi imgeye dönüştürürseniz hangi çözümü beklersin ? Çıkıp her sorunu anayasa mahkemesine götürürsen, ya da uzun yıllar önce değil az zaman önce birbirine meydanlardan atıp tutan diğer muhalefetle her kararda ortak birliğe varıp adeta koalisyon havası verip iktidarı yalnız bırakırsan sadece eleştirirsin sadece. Nedense doğuda şehit verildiğinde Hkümete verilen tepki neden Heron skandalı ortaya çıkınca sus pus oluyorsunuz.. Eee o zaman vatansever kimliğinizi askıya mı asıyorsunuz.. Ben habur skandalını hükümetin büyük yanlışlarından olarak görüyorsam sizde çıkıp deyin ki Heron skandaldır, Ergenekoncular Devletin birliğine zarar vermektedir deyip,çıkıpta sırf üzerinde üniforma olduğu için burada bizlere vatansever havasına yatmayın..

Unutmayın vatanını en çok seven vatanı için kellesini dahi riske atamaya hali hazırdadır !

Ne zamandan beri devlet PKK ile anlaşır oldu ? Ben sana soruyorum ne zaman ?
Sakın açılım ortaya çıktı çıkalı diye meydanlarda söylenesi sözle gelme karşıma...
PKK ile görüşme Kürt sorununun başladığı noktada meydana gelmemişmiydi ?
Türkiyenin en iyi devlet adamları bile yatlarda,otellerde,gizli kapılar ardında görüşmeler yapmadı mı ? Sizler bunları yıllar sonra gördüğünzde neden inkar ediyorsunuz peki ?
Sorun Ak parti değil.. Sorun Terörü algılama şekliniz.. Terör meselesine siyasi olarak bakarsanız hiç bir zaman çözemezsiniz.. Çıkıp şehit cenazesini siyasi imgeye dönüştürürseniz hangi çözümü beklersin ? Çıkıp her sorunu anayasa mahkemesine götürürsen, ya da uzun yıllar önce değil az zaman önce birbirine meydanlardan atıp tutan diğer muhalefetle her kararda ortak birliğe varıp adeta koalisyon havası verip iktidarı yalnız bırakırsan sadece eleştirirsin sadece. Nedense doğuda şehit verildiğinde Hkümete verilen tepki neden Heron skandalı ortaya çıkınca sus pus oluyorsunuz.. Eee o zaman vatansever kimliğinizi askıya mı asıyorsunuz.. Ben habur skandalını hükümetin büyük yanlışlarından olarak görüyorsam sizde çıkıp deyin ki Heron skandaldır, Ergenekoncular Devletin birliğine zarar vermektedir deyip,çıkıpta sırf üzerinde üniforma olduğu için burada bizlere vatansever havasına yatmayın..

Unutmayın vatanını en çok seven vatanı için kellesini dahi riske atamaya hali hazırdadır !

Nedense önceden pkk ile kimlerin görüştüğüne dair iddaalar akpnin başı ağrıdığa zaman çıkıyor.. 8 yıldır elde belge bugünü mü bekliyorlardı? Demek ki ortada gerçek dışı şeyler var.. Bundan önceki hükümetlerin görüşmesi bugünkü hükümeti haklı çıkarmıyor. Artık kendilerini kurtarır yanları kalmadı.. Bu yüzden bugün anayasa değiştirmeye kalkıyorlar.. Yoksa akpnin son günleri olabilir.. Öyle mahkeme ile falan değil.. Sandıkta indirecek halk..

Açılımı niye söylemiyim.. Açılımın ihanetin bir gerçeğidir. Obama söyledi diye çıkmadı mı? Önce kürt açılımı denmedi mi? Bugün bdp=pkk, mhp, chp yan yana gibi yalandan ifadeler kullanan başbakan açılım adı altında görüşmedi mi bdp İle? Neden bunları soramıyorum?
Ya da sormayı geçtim neden hatırlamıyorsunuz? Bana bugünkü durumu normalmiş gibi gösterecek birşey yok.. Sen eskiden oluyor dediğin işler bugün oluyor.. Birileri hükümet adına arkadan anlaşıyor.. Yok yapmıyorlar demek istiyorum sana ama otel odalarındaki israille gizli görüşmeleri unutmadık daha...

Teröre siyasi mesele olarak bakan biz değiliz. Hükümettir. Taviz vere vere bu hale geldi.. Şimdi sana son 5 yılda terörün geldiği noktayı anlatacak değilim.. Burda birilerinin yanlışı olmalı.. Muhalefete suç atarak bu işten kimse sıyrılamaz. Muhalefet kim ki elini kaldırıp indirmekten başka birşey yapmıyorr.. İktidar sorumluluk ister..Yaptırımı olur.. Bugün birileri özerklik istiyorsa hatta bunu söyleyebiliyorsa bu kimin suçudur muhalefetin mi iktidarın mı?

Şehit cenazesi siyasi imge olarak kimse görmüyor.. Eğer iktidarın yüzü varsa gidip sahip çıksın şehitlere... Bugün oradaki insanlara çığırtkan demekle, askerlik yan gelip yatma yeri değil demekle şehit yakınlarının gönlü alımıyor...

Heron olayına gelince hiç sus pus olmadık.. Biz 2 tane yandaş gazetenin haberine inanmayız.. Ya koordinatlar yanlış olur ya da saatler.. Düne kadar pkk itirafcısına inanıyordunuz..O kadar kuyu kazdırdılar hayvan kemikleri çıktı.. Bugünde israil malı heronlardan gelen gerçek dışı görüntülere inanıyorsunuz. Aktütün içinde böyle haber çıkmıştı yalan olduğu ortaya çıktı.. Meğer koordinatlar doğru değilmiş... Hadi kötüsünü düşünelim varsa böyle birşey birileri cezasını çeker... Tskda vatansever yok mu? En iyi vatansever kellesini riske atandır diyorsun.. Adamlar hergün dağda çarpışıyor.. Aynı şekilde doğudaki polislerde.. Bu ülkede vatansever adamlar bitmez. Hadi eyvv..

19*2=38
38+2=40

kendi yöresinin türküsü derken vuvuzela yerine zurnamı deseydi .zurna deseydi oktay vurala destek olacakmıydın .saçmalığa bak

yalçın topcunun dediği gibi demişsin de yalcın topcu önce gitsin muhsin yazıcıoğlunun faillerini ortaya cıkarsın .adam resmen suikaste uğradı topcu cıkmıs anayasanın destekcisiyiz akp nin destekcisiyiz fethullah yanımızda diye bağırıyor .böyle bir adamı destekleyen senin gibiler zaten ne ülkücülüğü anlar nede oktay vuralı.

adam o kadar konudan bahsetmiş o kadar soru yöneltmiş hiç birini görme kalk sonra bi vuvuzela mevzusu yaptı diye adama şov yapıyor de .senin gibi ben ülkücüyüm yok ailem ülkücü bilmem ne diyenlerden cok gördük .konusmaların ne tür bi insan olduğunu yeterince ispatlıyor. ülkücülüğü ağzına alma boş yere

99 da pkk ile görüşülürken demişsin de 99 da pkk ile değilde belki apo ile görüşülmüştür.ne görüşüldü bilemeyiz tabi ama sonucuna bakarız .99 da apo ne diyordu ? devletime hizmet için hazırım bir görev verilirse yapmaya hazırım diyordu bir köpek edasıyla.şanlı bayrağımızın önünde korkudan it gibi titriyordu resim çekilirken .dediğim gibi ne görüşüldü bilmiyorum ama aponun haline bakarak ne görüşülüyordu az cok kestirebiliyorum .şimdiki gibi ordan pkk yı yönetemiyordu devleti tehdit edemiyordu .şimdiki görüşmelerin içeriğinide sen düşün artık

kendi yöresinin türküsü derken vuvuzela yerine zurnamı deseydi .zurna deseydi oktay vurala destek olacakmıydın .saçmalığa bak

yalçın topcunun dediği gibi demişsin de yalcın topcu önce gitsin muhsin yazıcıoğlunun faillerini ortaya cıkarsın .adam resmen suikaste uğradı topcu cıkmıs anayasanın destekcisiyiz akp nin destekcisiyiz fethullah yanımızda diye bağırıyor .böyle bir adamı destekleyen senin gibiler zaten ne ülkücülüğü anlar nede oktay vuralı.

adam o kadar konudan bahsetmiş o kadar soru yöneltmiş hiç birini görme kalk sonra bi vuvuzela mevzusu yaptı diye adama şov yapıyor de .senin gibi ben ülkücüyüm yok ailem ülkücü bilmem ne diyenlerden cok gördük .konusmaların ne tür bi insan olduğunu yeterince ispatlıyor. ülkücülüğü ağzına alma boş yere

99 da pkk ile görüşülürken demişsin de 99 da pkk ile değilde belki apo ile görüşülmüştür.ne görüşüldü bilemeyiz tabi ama sonucuna bakarız .99 da apo ne diyordu ? devletime hizmet için hazırım bir görev verilirse yapmaya hazırım diyordu bir köpek edasıyla.şanlı bayrağımızın önünde korkudan it gibi titriyordu resim çekilirken .dediğim gibi ne görüşüldü bilmiyorum ama aponun haline bakarak ne görüşülüyordu az cok kestirebiliyorum .şimdiki gibi ordan pkk yı yönetemiyordu devleti tehdit edemiyordu .şimdiki görüşmelerin içeriğinide sen düşün artık

Saçmalığa Bak! Yahu aç arada televizyon izle istersen... Yalçın Topçu'nun siyasetini ve sözlerini uygulamada hep Muhsin Yazıcıoğlu'nu örnek vererek konuşur..Hep Ondan alıntı Yapar.. Hep Rahmetlikten Bahseder..

Sen sıcak yatağında rahat rahat uyurken bu suikastın meçhullarını araştırmaya çalıştılar.. Peki mecliste bir tane adamı bile yokken daha fazla ne yapabilirlerdi ? Ben sana soruyorum O senin çok savunduğun Okray vural Çin pazarından aldığı vuvuzelasını neden bu suikast içinde çalmadı ? Arka arkaya gensoru vereceksin gerekirse..
E hani nerde kaldı ülkücülük ? Oktay Vural dediğin adamın bugüne nasıl geldiğini sorsam bilmezsin bu adamı savunuyorsun..Medya sağolsun öyle inandırıorki sizi yakında Devlet Bahçelinin tahtına felan koyarsınız mazallah :001_unsure: Ben Mersinliyim.. Mhp'nin kalesidir Mersin Bilmezsin belki.. Mersinden çıkan MHP milletvekilleri bir kere memlekete uğramamış sen ülkücülükten bahsediyorsun.. Seçim zamanı atıp tutarlar Vatan,Millet,Bayrak diye... Seçilirler Ankarada Zevk-ü sefa sürerler... E sen iktidara atıp tutarken iyi.. O zaman nişye çelişiyorsun..

Anayasaya evet Demek fetullahçı olmak ya da AKP'li olmak gibi düşündüğün için bence sen ülkücülükle ilgili yorum yapma istersen... Daha kendi tabanıyla çelişen MHP varken neyi savunuyorsun ?

Ne çabuk unutuldu kararnamenin altına imza atanlar ?

Ülkücülüğü senin gibi resimlerden yazılardan değil gerçek Dvlet bahçelinin yalakası olmayanlardan bu davayı hakikat yaşayanlardan öğrendik.. O günleri anlatırken gözlerinin içinin dolduğunu gördüm.. He sana göre en büyük ülküclüer Devlet bahçeli ve onun yalakaları...Oktay Vural,Behiç Çelik v.s Gerçek ülkücüleri hepimiz iyi biliyoruz zaten onları gördüğümüz için bunlar tırıst geliyor.. Haydi Eyv..

sen hangi hainlerin borozanısın ey bahçeli ey oktay vural,

Saçmalığa Bak! Yahu aç arada televizyon izle istersen... Yalçın Topçu'nun siyasetini ve sözlerini uygulamada hep Muhsin Yazıcıoğlu'nu örnek vererek konuşur..Hep Ondan alıntı Yapar.. Hep Rahmetlikten Bahseder..

Sen sıcak yatağında rahat rahat uyurken bu suikastın meçhullarını araştırmaya çalıştılar.. Peki mecliste bir tane adamı bile yokken daha fazla ne yapabilirlerdi ? Ben sana soruyorum O senin çok savunduğun Okray vural Çin pazarından aldığı vuvuzelasını neden bu suikast içinde çalmadı ? Arka arkaya gensoru vereceksin gerekirse..
E hani nerde kaldı ülkücülük ? Oktay Vural dediğin adamın bugüne nasıl geldiğini sorsam bilmezsin bu adamı savunuyorsun..Medya sağolsun öyle inandırıorki sizi yakında Devlet Bahçelinin tahtına felan koyarsınız mazallah :001_unsure: Ben Mersinliyim.. Mhp'nin kalesidir Mersin Bilmezsin belki.. Mersinden çıkan MHP milletvekilleri bir kere memlekete uğramamış sen ülkücülükten bahsediyorsun.. Seçim zamanı atıp tutarlar Vatan,Millet,Bayrak diye... Seçilirler Ankarada Zevk-ü sefa sürerler... E sen iktidara atıp tutarken iyi.. O zaman nişye çelişiyorsun..

Anayasaya evet Demek fetullahçı olmak ya da AKP'li olmak gibi düşündüğün için bence sen ülkücülükle ilgili yorum yapma istersen... Daha kendi tabanıyla çelişen MHP varken neyi savunuyorsun ?

Ne çabuk unutuldu kararnamenin altına imza atanlar ?

Ülkücülüğü senin gibi resimlerden yazılardan değil gerçek Dvlet bahçelinin yalakası olmayanlardan bu davayı hakikat yaşayanlardan öğrendik.. O günleri anlatırken gözlerinin içinin dolduğunu gördüm.. He sana göre en büyük ülküclüer Devlet bahçeli ve onun yalakaları...Oktay Vural,Behiç Çelik v.s Gerçek ülkücüleri hepimiz iyi biliyoruz zaten onları gördüğümüz için bunlar tırıst geliyor.. Haydi Eyv..

öncelikle desteklediğim partinin genel başkanının yanında olan kişilere karşı kullandığın o "yalaka" lafını aynen sana geri iade ediyorum .

oktay vural yada mhp neden muhsin yazıcıoğlu için harekete geçsinki ? alparslan türkeş demedimi bbp ye ihanet hareketi diye .mhp yi sırtından hancerleyen bir hareket diye .bu hareketin lideri için mhp kılını bile kıpırdatmamalı zaten bencede .

topcu ne yapsın diyorsun ...alperenler istanbulda toplanıp ihmal varsa o kişiler cezasını ağır bi şekilde alır demicekler o zaman.yapamayacağı şeyler konusmayacaklar.akp aylardıur sucluları bulamıyor.zaten cenazeyi bile koskoca devlet kaç gün sonra bulabildi. daha açık ihmal olabilirmi .akp ye eşlik etmek uğruna alperenlerin içinde bu konularda ses cıkaran kim varsa iplerinide çektiler iyi biliyoruz.

bu davayı yaşayanlar dediğin kişileri tanımıyorum dolayısıyla bahçeliye ve mhp ye laf söylüyorsa bilemem ne çıkarı vardıda alamadı ,ne menfaati vardıda bulamadı .bilemem kimler için ve ne karsılığında sattı partisini ve davasını .o yüzden senin ülkücülüğü öğrendim dediğin kişilerin ülkücülüğünü bilmem lazım.bu anlamda benim için bi önem arz etmez söylediklerin.türkeş bile ben ülkücü olamadım ülkücü olmak kolay bir iş değildir demişken ortada ben ülkücüyüm diye gezen çakallarlamı görüştün bilemem .mhp de olmayan kişinin ülkücülüğü bitmiştir.gittiği partinin liderinin emrine girer ve o kişinin ülkücülüğü biter diyor türkeş aç videolarını izlede gözleri yaşaran ülkücülerden ülkücülüğü dinliceğine ülkücülüğün mimarı olan türkeşden dinle sen.

mhp milletvekilleri memlekete uğramamışmış .bak bak bak.nerden biliyosun ömürleri boyunca eşlikmi ettin kendilerine .geldikleri zaman inanman için sana tekmilmi vermeleri gerekiyor ben geldim diye.ayrıca gelmese bile yurt dısından ülke meselelerini ve ülkenin durumunu senden benden iyi bilen öyle insanlar var ki.veya türkiyede yaşayıpda vekil oldukdan sonra memleketi satan pazarlayan öyle şerefsizler var ki.isterse kutuplarda yaşasın ordan gelsin bunun bi önemi yok önemli olan hain olup olmadığı .memlekete ihanet edip etmediği .

karşındaki insanı daha tanımadan ülkücülük nutukları atarak fasulye gibi kendini nimetten saymaya kalkma .gözleri dolan ülkücülerden ülkücülüğü dinledim diyorsun ama ne olduğun ortada .zaten dinlediğin insanlar sağlam temiz bir ülkücü olsaydı böyle konusmazdın.nasıl insanlardan dinlediğin az cok bellide oluyor zaten

Geri