www.yuklet.com 2 mb limiti var arkadaşlar. siteye gün geçtikçe yeni eklentiler yapma işindeyim. Sizlerinde tavsiyesi olursa buna yok demem
teşekürler
teşekürler
Pco' Alıntı:görüşlerinizi aldım saolun beni desteklediginiz içinsite kesinlikle template deyildir.(başka yerde göremezsiniz) fatihx atlı bir designer tarafından yaptırılmıştır. klasorlerin gozukmesini ben acemilegime bırakıyorum. ben genellikle plesk kullandıgım için onda bu dert olmuyordu yani index. olmasa daha dosyanın içini goremiyordunuz cpanel deyim şimdi dediklerinizi yapıcam index.html atıcam
menu olarak çok dil seçenegini eklemeyi düşünüyorum. bunun için hemen çalışmalara başlıyacam
upload sayfasında yuklediginiz resmi ufak bir pencere içinde görmek mi istersiniz yoka orcinal halini mi?
yada ufak bir resim olarak gosteririm altına link koyabilirim resminizin orcinal halini görmek için buraya tıklayın cinsinden
başka öneresi olan ?
teşekürler
+1 katılıyorumclyndir' Alıntı:fatix adli designer'in temp editlemedigi ne malum :lol: .. neyse.. neden uzun yolu seciyorsun ki..? dosya up edildi diyelim.. sayfada yazar: "Dosyaniz ... edildi.!" 3-5 satir altina da; "Bu dosya thumbnail yapilsin mi?" diye bir link atarsin, linke tiklayan biraz bekler ve phpyi kullanarak up edilen resmi server'dan secip, thumb edip, user'a linki verebilirsin.. ben illa da resmin thumb'unu istiyor olmayacagim elbette.. yada bunu oto. yaparsan, serverda gereksiz yer kaybina neden olursun. 10 kisiden 2'si kullanmayacak thumb hali belki.. neyse, goruslerim bunlar.. ozellikle dosyanin mime type'sini belirleyip te isleme devam ettirmen, sitenin hacklenmemesi acisindan iyi olacaktir.