Seni Var Etmek Yokluguna Rağmen

facetoface

Altın Üye
Reaction score
0
Belki hiç kapanmayacak yaralar açacak bu gidişin bende,yollar ödünç alınmış hayatlar var aramızda
Bizi ayıran ,çığlıklarımızı birleştiren .Bir sokak çocuğunun yüreğinde saklı ,öyle masum öyle acımasız,asıl korkutan beni yokluğun değil sevgili,tek kişilikte yaşanır aşk
asıl , hatırlıyamamak korkutur beni ,Gözümün önüne bile getirememek yüzünü,saç şekilini unutmuş olmak .
Seni asla kaybetmeyeceğimi sandığım yalancı bir bahar akşamında kaybettim,vedasızca ruhum karanlık bir labirente saklandı be sevğili ayrı bir iklimedsin şimdi,Artık ne umutlarım var ne, mutluluklarım nede sen yitirilenlerin yerini alan yanlızlık herşeyin yukarısında ,Gri bulutların sardığı ankara sokakları sensiz vede sessiz ,yorgunum sanki asırlardır, gözlerim duvardaki saate takılı ne ahenkli tik tak-tik tak zaman akıyor be sevgili her nefes alışımda her nefes ölüme bir adım soluğumu tutuyorum ,tüm kalelerim yıkıldı savunmasızca ağlıyorum her damla yaş temizliyor ruhumu,korkuyorum be sevgili korkuyorum,sensizlikten korkularıyla yüzleşebilen cesur insanlardan olamadım.Artık son demi akşamın ,Rüzgarın son savruluşu sensizlik sonsuz bir çığlık bir yankı belki kulaklarımda hep ,yüreğimde ,Her kanat çırpışında güvercinin gökyüzüne sesini duyuyorum karanlığın ortasında ve biliyorumki yüreğimdesin hep gittiğini söyleyen dudaklarıma rağmen Biliyormusun be sevgili bu yüreğe bir sen yakışırsın ,bir sen yaraşırsın uzakta olsanda

bu yokluğuna ,yazılmış son şiir;

SİSTE BİR KALABALIK
GÜN YENİ DOĞUYOR YIRTIYOR KARA PERDEYİ
YOLLAR YENİ AYRILIKLARA TAŞIYOR İNSANLARI
VE AYRILIKLAR HÜZNE ÇEVİRİYOR
GÜNEŞİN YÜZÜNÜ
UYURKEN SEN BAŞKA KOLLARDA
BENSE GÜNDÜZLERİN GÖLGESİNDE OTURUYORDUM BE SEVGİLİ
KAÇ GECE KARANLIĞA ÇİZDİM RESMİNİ
BOŞUNU EZBERLETTİM ÇOCUK YÜREĞİME İSMİNİ
ARTIK SİLİP ATALIM AŞKLARIN YETİM RENGİNİ

alıntı..