Sensiz Bıraktın

SıpA

уαşℓıℓαя νє ιнтιуαяℓαя
Reaction score
0
SENSİZ BIRAKTIN

Beni bu gecenin
Sessiz çığlığında bıraktın
Yalnızlığımda kaybolurken
Beni sensiz bıraktın

Ne başka bir vücud
Ne başka bir kadın kokusu
Avutamaz hiç bir şey
Beni sensiz bıraktın

Ayları geride bırakmışken
Bu darbe çok ağır geldi
Alışamadım bu son gidişe
Beni sensiz bıraktın

Günler artık geçmior
Uykunun tadını bile unuttum
Acaba bana hiç mi gelmemiştin?
Beni sensiz bıraktın

written bySıpA

Not:Şiiri aslında 1.5 ay önce falan yazdım bugün son rutuşlarımı attım ama artık bu şiirdeki duygularım yok oldu ona karşı unuttum onu sonuna kadardı sevgimiz hep derdik ama son geldi çünkü artık onu sevmiorum inş yeni aşkımda mutlu olurum tabi önce teklif etmem gerekio:)

Olsun yüreğine salık çok güzel olmuşş..!

Orti tebrik ediyorum güzel yazmışsın da sen bu gidişle teklif edemezsin araştır araştır nereye kadar :)

teşekürler sıpa. inş yeni sevgilinle mutlu olursun.:)

aLoNe BoY' Alıntı:
Orti tebrik ediyorum güzel yazmışsın da sen bu gidişle teklif edemezsin araştır araştır nereye kadar :)

yok la bi dur daa bismillah :) olm herkes kendi dinince bana dua etsin baq inş bu hafta içinde halletcez bide kabul ederse otomatik olarak sitemizin manyağı ve benim sevgilim oluo:mutlu:

SıpA' Alıntı:
yok la bi dur daa bismillah :) olm herkes kendi dinince bana dua etsin baq inş bu hafta içinde halletcez bide kabul ederse otomatik olarak sitemizin manyağı ve benim sevgilim oluo:mutlu:

Site de yeterince manyaq war siz dışarda takılın gelmeyin bundan sonra bi daha foruma fln :)

Yüreğine Sağlık Şiir Güzel Olmuş..

Şair Sıpa ...:sigara:

Bir de Şunu Unutma Dostum Aşk Yalan Sevgi Yalan..Yalanlığı kadar Sahte..Sahteliği Kadarda Kahpe..Yaşadıklarım Bana Bunu Öğretti

.Ölümsüz Sandığım O Platonik Aşk Bir Gün Gelecek Silahımdan Çıkacak Senin Gibi Bir Kahpe Kurşunla Toprak Olup Gidecek

KoLuMDa FaÇa İzi.Bi KaŞaR HaTıRaSı.

chuckies' Alıntı:
Yüreğine Sağlık Şiir Güzel Olmuş..

Şair Sıpa ...:sigara:

Bir de Şunu Unutma Dostum Aşk Yalan Sevgi Yalan..Yalanlığı kadar Sahte..Sahteliği Kadarda Kahpe..Yaşadıklarım Bana Bunu Öğretti

.Ölümsüz Sandığım O Platonik Aşk Bir Gün Gelecek Silahımdan Çıkacak Senin Gibi Bir Kahpe Kurşunla Toprak Olup Gidecek

KoLuMDa FaÇa İzi.Bi KaŞaR HaTıRaSı.

aşk ve sevgi bence kahbe deil sadece biz kahbeleştirioruz ki bence aşkta bizim kendimizin çizdiği bi yön.Sevdiğimize kavuşamamak kahbelikse kabul ediorum dediklerini yada sevilirken sevilmiorsan yine kabul ediorum ama şunu düşünüorum belki o sırada başka biride seni sevior sence senin ona yaptığında kahbelik olmuormu??sadece bunu düşünüorum ve teselli buluorum. bence bu noktaya biraz dikkat et orti.

ben biten ilişkimin ardından hep şunu dedim bunalımda kaldığım sürecede biçok arkadaşım bilir 'elbet bigün bulacağım'dedim hep ve sanırım buldum şimdi sadece teklif etmem ve onun kabul etmesi kalıo ama zormu bence deil ben kendim mantığımla zorlaştırmazsam asla zor deil olacaksa olur olmuyacaksa olmaz ama ELBET BİGÜN HERŞEY İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLACAK!!!

SıpA' Alıntı:
'elbet bigün bulacağım'dedim

Orti sanırım yanlış yazdın dedim değil DEDİK unutmaki aramızda bazı kararlar ve bazı şeyler paylaştık ve bu da onlardan biri.. ELBET BİRGÜN BİZİ HAKEDEN DÜZGÜN BİRİNİ BULACAĞIZ!

Geri