serbest kürsü kapansın

kardesim herkes fikrini artı eksi diye belirtsin burayıda sabote ettiniz ya hll......konuyu sacma bulanlarda hiç birsey yazmadan gitsin onların kafalarına göre konu acmak zorunda değiliz sabote etmenin alemi yok....

Sabote ettigim yok konuyu..Soyledıklerımın bı kısmı konuyla alakalı zaten sinir bozucu olan sey forumu kisisel atısmalar icin kullanan kisilerin bunu devam ettirmek istemeleri..Kural olmasın bisey olmasın, kural olursada bana islemesinci zihniyet..

Olumlu veya olumsuz gorusume gelince..Aralık 2007 tarihli bi arkadasımızsın serbest kursuye pek mesajınız yok, sanırım pek online de degilsiniz ama bu yondede bi oneriniz var..Olumsuz bakıyorum..

tabiki - adı üstünde serbest kürsü aşırıya kaçanlar olursa modlar işini layıkıyla yapar

Hiç bi mod böyle şeylerin olmasını istemez. Ben bölümün kapanmasına karşıyım. Ama;

Aynı türden başlıklar ya yasaklanmalı (BKZ: Türban, başörtüsü, peçe, kamuflaj) ya da tek başlık altında olmalı.

sen resmen diyosun ki en güzel bölümlerden birinin göbeğini keselim olur mu ya

kusura bakma sana kocaman bir eksi veriyorum

53o4ci.jpg

bencede kapanmamalı gerekli adam gibi kullanıldıgı surece tabii ki.. bende bu serbest kursudeki banlanma sebebi sorulmus cvp gelmemıs sanırım merak ettim bilgim olmadıgından soruyorum...

kapanmamalı.......--------------

Konunun kapatılması hakkında hiç bir yorum yapmayacağım. Ama Atatürk'e hakaret etme cüretinde dahi bulunanlar olabiliyor.

Bazı kişiler vardır , bunlar üzerinden konuşanlar kendisini cehalete kaptırmış ve o kişi hakkında tek kelime bilmiyordur. Bunlardan birisi de Atatürk'tür. Kendisi hakkında konuşulmasına anlam veremiyorum. Konuşanlara da "Bastığın yeri toprak diyerek geçme Tanı" demek istiyorum. Sanırım bu yeterlidir.

Ayrıca serbest kürsü de serbestçe konuşulabilinmesi gereken bir yer diye düşünüyorum. Ancak cahil insanların ve gerçekten konuyla alakası olmayan insanların konuya yeni boyutlar getirmesi kavga yaratabiliyor ve soru sorana da cevaplayana da saldırma hakkı yaratabiliyor ve değerlerin de bu hakaretlerden nasibini alması ile herşey çığrından çıkıyor.
Bu konuları özel olarak işlesek veya belirli bir mesaj veya yıldızın üstündekiler buna yazsa daha iyi olur. Bunu şu sebepten söylüyorum ; çünkü en azından 2000 mesaj atmış adam , bu mesajların hiçbirinden atılmadıysa , o zaman bu onu bilinçli kılar.
Diğer yeni üye arkadaşlar da önceleri güven vermeleri ve ardından belli bir miktar mesaj ve yıldız almalarından sonra bu tartışmaya katılabilmelerini isterim.
2. mesajını atan bir üye istediğine sayıp sövüp gidebilir çünkü kaybedeceği bir profili yoktur. Ama 2000 mesaj yazmış , 30000 teşekkür almış adamın sitede saygınlığı vardır ve kuracağı cümleyi dahi bilir. Ben bu şekilde düşünüyorum ama gene de son söz moderatör arkadaşlarımızdadır.

infa ablaya katılıyorum lakin bu durum forum ortamında pek geçerli olmuyor.Çünkü bi çok insan bu forumda beyniyle yada kalbiyle değil.Parmaklarıyla yazıyor sadece.Sonuna kadar + diyorum.Bu bölüm yüzünden çok kalp kırıldı.

insanlar tartışmayı bilmezlerse olacağı budur
tartışmasını bilmeyen cezasını alır; eğer ki düzgün işleyen bir bölüm istiyorsak, hiçkimse için bunun aksi düşünülemez

bölüm kapatmak çözüm müdür?
bunlar sanki daha önce tartışılmıyordu başka bölümlerde
gayet tartışılıyordu "siyaset yasak" diyip kapanıyordu konular
faydası ne oldu?hiç bir faydası olmadı

peki bölüm açılınca ne oldu?
insanlar iyi kötü düşündüklerini "siyaset yasak" engeline takılmadan söyleyebildiler ve fikirlerini paylaştılar, kime ne zararı oldu?
birbirlerinin fikirlerini paylaşmalarının faydası oldu mu oldu!
en azından, insanlar sadece kendi düşündüklerinin doğru olmadığını anladılar
forumda her türlü bilgi paylaşıldığına göre bu bölümünde bir yeri var mıdır, vardır.
fikrini paylaşırken aşırılık yapanlar ceza aldılar mı, aldılar!

düzgün işleyen kurallar ve uygulama olduğu sürece hiç bir sorun çıkmaz
ben bunların -istisnalar hariç- işlediğine inanıyorum
bırakalımda kalp kıranlardan biz utanmayalım, onlar kendileri aldıkları cezalardan utansınlar ki; forumdaki bütün bu emekler yapılanlar bişeye benzesin

aslında çok yararlı bir bölüm orda normalde konuşmayı bilmeyenler tartışmaya giremeyen kavgaya tutuşan herkes bi şekilde tartışmayı öğrendi öğreniyorda he dini konular çok açılması rahatsız edici tabiki buna izin vermeyelim siyasetle alakalı deil bu konu diyip kapasak bi kaç konu bence daha bu tür dinle alakalı bölümler açılmaz aksi oyuma gelince - kapanmamalı artı bölüme bakan mod arkadaşınızın görüşlerini beyenmeseniz de o bu forumda çok güvenilir ve yeri sağlam olan biri öle olmasa inanın o ağar bölüme verilmez Ben İslam bölümündeyken de çok olmuştu bunlar gereği yok

serbest kürsüye yakısır bir cewap vereyim bende.basbakan bile seviyesiz yorumlar yaparken burda yapılan yorumlar mı rahatsız ediyor sizi?sonuna kadar ----------------------

herkesin kendi fikrini paylaşması(tabi hakarete varmayacak şekilde) bazı hadiselerin nasıl cerayan ettiğini sezemeyen bazı arkadaşların sezmesi ve olayları tam anlamıyla idrak etmesi açısından faydalı olacağı kanısındayım.

paylaşımın ve serbestliğin güzelliği ve cilveside budur bence

şikayet baslıgını bı ıncele ıstersen senın actıgın gıbı bır cok baslık acıldı ve hepsının akıbetı aynı oldu..

actıgınız konular tamamen sacmalık...oraya takılan medenı olmayan hakaret eden kısılıklerın dahada medenılesmesı ıcın o bolumun kalması sart..kapanma ıhtımalı yok ve cok sacma bı onerı...

--1923

Bizim gibi ülkeler siyaseti ve sporu çok iyi bilir ve nedense hep geri kalan ülkeler olur
Brezilya arjantin.vs vs

Bence de kalkmalı

Geri