Serbest kürsü olmuş küfür kürsü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeter artık bu forum siyaset forumu değiL insanı forumdan sovduracaksınız..

hergün bişeyi şikayet etmezseniz öLürsünüz sanki (N)

ne saçmalıyorsun sen .Benim tahrik ettiğim bir hakaret ettiğim bir tane mesajımı göstersene.Fikren cevap veremeyeip hakaret edeceksin sonra da ben tahrik oldum diyeceksin.

evet ustte buyulttugum bir yer var.

simdi gelelim konumuza.dun acılan baslıklardan birisini aynen kopyalıyorum buraya

Şehit aileleri: Madalya da verin

İzmir Şehit Aileleri İnsan Hakları ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Nurettin Yeşilbağ, Konak’taki dernek binasında, “Barış Grubu”nun Türkiye’ye gelmesini değerlendirdi.

Şehit yakınlarının da katıldığı toplantıda konuşan Yeşilbağ şunları söyledi: “Bu durum canımızı acıtıyor, yakıyor. Süreci hayretle izliyoruz. Bu projenin uygulama talimatlarının sınır ötesi güçlerden geldiği gün gibi aşikardır. Türkiye, bu gelişmelerle etnik bölünmeye gidiyor. Teröristlere iş hakkı, öldürülen teröristlerin yakınlarına tazminat gibi hakların da verileceği haberleri çıkmaktadır. Eğer böyle bir uygulama içine girilirse, bir tek madalyaları eksik kalmaktadır. Bari madalya da verilsin"..

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/625943-sehit-aileleri-madalya-da-verin.html#post4716501

senin bu konuya verdigin cevapsa şu:

eh şimdi sormazlar mı adama, bu tahrik degilde nedir diye?

nerdeyse tüm şehit aileleri o yazıdaki gibi düşünüyor.sense gelip kesin chp lidir diye seviyesizce bir laf ediyorsun.

şehidin akplisi,chplisi,mhplisi mi olur?

şehit bizim şehitimiz, şehit anası bizim anamızdır.akplide olsa chplide olsa mhplide olsa bu vatan için oglunu şehit vermiş ananın elini oper alnımıza koyarız.

senin gibi bu chpli şehit yakını bu mhpli şehit yakını bu akpli şehit yakını diye ayırmayız.bu nasıl bir terbiyesizlik bu nasıl ahlaksızlık?

şehitleride mi benim şehidim senin şehidin diye ayırıyorsun aynı hırsızları benim hırsızım diye ayırdıgınız gibi?

sonra da gelip o yukardaki yazında büyülttügüm bölümü burda rahatca soyleyebiliyorsun utanmadan.

millet laf edince de hemen 2 damla timsah gozyası, bakın bana ne dediler diye aglayıp sızlanmalar.

ayrıca millet şehidini,şehit yakınını partisine gore ayırana cok da insaflı sozler soylemiş.şikayet edicegine mutlu olman lazım onun için.

Serbest Kürsüde, KuraLLara Aykırı MesajLara Gerek BöLüm ModLarı, Gerek SmodLar Tarafından, ŞikayetLer İLetiLdiği Sürece Kayıtsız KaLınmamakta Müdahele EdiLmektedir. Senin de O Yönde Bir Mesaj veya MesajLardan RahatsızLığın Varsa, LinkiyLe BirLikte BaşLığa BiLdir ve Gereği YapıLsın. Eğer MüdaheLe EdiLmezse Bu Tür BaşLığa Açmana Kimse Birşey Demez. Bu Noktada Şikayetinin İçeriğine KatıLmakLa Beraber, ŞekLine KatıLmıyorum.

AKP'ye Oy VerenLeri Vatan Haini OLmakLa SuçLayan Zihniyetide YetkiLiLere HavaLa ediyorum.

Nathanael
demek senin için boşuan devrimci CHP yanlısı MHP li dememişler.

hakaret bulamayınca bula bula "kesin CHP lidir" lafını mı buldun. hani sen MHP liydin. Kesin CHP li lafından ne den bukadar rahatsız oldun ki

ayrıca tahrik olma konusu bir daha düşün istersen .tahrik olabilme özelliği sadece sende yok.

Allah a inanan İnsan sayısını merak ediyorm bu forumda

Nathanael
demek senin için boşuan devrimci CHP yanlısı MHP li dememişler.

hakaret bulamayınca bula bula "kesin CHP lidir" lafını mı buldun. hani sen MHP liydin. Kesin CHP li lafından ne den bukadar rahatsız oldun ki

ayrıca tahrik olma konusu bir daha düşün istersen .tahrik olabilme özelliği sadece sende yok.

yahu bu nasıl bir mantıktır bu nasıl bir savunmadır?

şehit yakınını partiye gore ayırıyor.chpli mhpli akpli diye ayırmayı mı savunuyorsun sehit yakınlarını ve sehitleri?

dogruyu soylemek suc oldu demek?

pkklıyı alkıslamak lazım herhalde?

BBu çocuk mu MHP liymiş.

allah allah bunasıl iş ki at izi it izine karışmış.

lafına mı tahrik olmuş bu çocuk.

yahu bunu CHP liler bile hakaret olarak algılamazken sen MHP li olrak nasıl bunu çokkk büyük hakaret kabul ettin.Hemde tahrik olacak kadar. vay anasını sayın seyirciler

sahiden Sen MHP li olduğuna emin misin.allahtan ben MHP lideğilim. :)

kan çıkardı yoksa :)

ayrıca kendini haklı çıkarmak için iki de bir birilerini PKK lı gibi gösterip kıvırmaya çalışma

ne mal olduğun ortada

nasıl diyordunuz buna

CHP yandaşı marksist MHP li herneyse işte ondan. amma da yakışmış sana

La Yus'eL merak ettim şu pkk lıların gövde gösterisi hiç kanına dokunmuyormu üzülmüyormusun hiçmi için sızlamıyor ölen vatan evlatları için merak ettim

La Yus'eL merak ettim şu pkk lıların gövde gösterisi hiç kanına dokunmuyormu üzülmüyormusun hiçmi için sızlamıyor ölen vatan evlatları için merak ettim

zaten bu olayda en çok rahatsız olduğum nokta orası.O şerefszi PKK lılarda bunu bilerek yapıyor. Ama birde 30 yıldır akan kan ve göz yazşı var.Ülkem de barış olması insanların huzur içinde yaşaması var.yıllardır ülkemde ki bütün kaynakların teröre akması ve bu sayede gelişemeyen bir ülke gerçeği var. Bu işten nemalalnlar var.

zaten bu olayda en çok rahatsız olduğum nokta orası.O şerefszi PKK lılarda bunu bilerek yapıyor. Ama birde 30 yıldır akan kan ve göz yazşı var.Ülkem de barış olması insanların huzur içinde yaşaması var.yıllardır ülkemde ki bütün kaynakların teröre akması ve bu sayede gelişemeyen bir ülke gerçeği var. Bu işten nemalalnlar var.

herkes aynı kanıdaysa neyi tartışıyoruz burda

ama bir gerçek daha var adamlar inmiyeceğiz diyor dağdan inmiyeceğiz diyor o zaman neden devletimiz bu kadar taviz veriyor pkk nın istediklerini neden yapıyor bu zamana kadar ölen insanlar boşunamı ölmüş olcak o kadar akan kan boşamı akmış olacak benim isyanım bunun için anyasanın değiştirilemez değiştirmek teklif dahi edilemez kanunlarını değiştirin diyorlar

Akp ülkeyi bölüo diyorsunuz ama zaten bölünmüş .. Türkiye şu anda 2 ye ayrılmış akp liler ve Muhalefetler Diye .Daha Bir millet Ne kadar bölünebilir ki YAZIK !

:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap

La yusel kısaca anlatmış. ağzına sağlık biraz da ben ekleyeyim

bu ülkede yaklaşık 30 yıldır her türlü askeri seçenek denen medi mi ülkemin 400 milyar

dolayı teröre harcanmadı mı peki neden 30 yılda bitmedi. Bugün Avrupa da ingiltere IRA ile İspanya ETA ile keza İtalya yine öyle hapsi kenedi iç barışını sağladı.Peki biz de neden deavm etsin.Ülke bir 30 yıl daha mı terör batağına saplanıp kalsın.Peki ozaman ne olacak.Biteceğine kesin söz verevilirmisiniz.

Evet O PKK lı piçler her ne kadar tahrik etselerde güzel ülkemiz için belkide bir daha gelmeyecek bir fırsat gelmiştir.Belki terör duracak ülkemde refah patlaması huzur ortamı sağlanacak.

amma bir yandan terörden beslenen partiler bir yandan şahidlerin kanı üzerinden beslenenler kendi menfaatleri için terörün bitmesini istemiyorlar

Allah a inanan İnsan sayısını merak ediyorm bu forumda

Konuyla ne alakası var şimdi bu mesajın?

%99 desem seni tatmin olurmusun, tatmin olmayacaksan aç bir anket din iman şeyhülislam bölümlerine orda sonucunu gör, böyle konuyla alakasız mesajlarla bir yere varamaz sadece konuyu sulandırmış olursun.

Konuyla ne alakası var şimdi bu mesajın?

%99 desem seni tatmin olurmusun, tatmin olmayacaksan aç bir anket din iman şeyhülislam bölümlerine orda sonucunu gör, böyle konuyla alakasız mesajlarla bir yere varamaz sadece konuyu sulandırmış olursun.

Müslümanlık ayrı şey Yapılanlar Ayrı şey . Bazı salaklar Karga ların Allah Demesiyle İlgilendiriyorsa ve bu sulandırmak olmuosa Kargaların O salyaları Daha Önemlidir o kişiliklerde N !

bir öneride benden.
lütfen sitenin bazı bölümlerine ulaşabilme hususunda yaş sınırı getirilsin.
mert aslan gibi 10 yaşındaki bebelerle uğraşmaktan sıkıntımızı dile getiremiyoruz.

bir öneride benden.
lütfen sitenin bazı bölümlerine ulaşabilme hususunda yaş sınırı getirilsin.
mert aslan gibi 10 yaşındaki bebelerle uğraşmaktan sıkıntımızı dile getiremiyoruz.

Ne diyim Küfür mü edim Bişi bulamadım senin gibi salaklarla uğraşılmamalı Bebe sensin herhalde akıllı ol aklını alırım senin

BBu çocuk mu MHP liymiş.

allah allah bunasıl iş ki at izi it izine karışmış.

lafına mı tahrik olmuş bu çocuk.

yahu bunu CHP liler bile hakaret olarak algılamazken sen MHP li olrak nasıl bunu çokkk büyük hakaret kabul ettin.Hemde tahrik olacak kadar. vay anasını sayın seyirciler

sahiden Sen MHP li olduğuna emin misin.allahtan ben MHP lideğilim. :)

kan çıkardı yoksa :)

ayrıca kendini haklı çıkarmak için iki de bir birilerini PKK lı gibi gösterip kıvırmaya çalışma

ne mal olduğun ortada

nasıl diyordunuz buna

CHP yandaşı marksist MHP li herneyse işte ondan. amma da yakışmış sana

al birini vur otekine.

şehit yakınlarını , şehitleri partiye gore ayırmak kansızlık degilde nedir?

anlatmaya calısıyoruz yok anlamıyorlar.

sizin anladıgınız ve sizin alkısladıgınız seyleri buraya tasıyalım oyleyse.

hain1.jpg

hain2.jpg

hain3.jpg

hain4.jpg

işte biz bu ortama izin veren akpyi , dtpyi ve bu olayı savunanları eleştiriyoruz.

inanıyorum ki akpye oy verip bu tabloyu içine sindiremeyen bir sürü vatandasımız var.

ama bazıları bu tabloyu iclerine sindirmişler.

Şikayet Konusuna Bak HeLe.. Sabah Sabah Seda Sayan'a Dönmüş..

Allahım AkıL Fikir Ver Bu İnsanLara..

Şikayeti olan ihbar hattına veya bölümlerin ihbar hattına yazar gerekeni biz yaparız
Ama problemlerinizi birbirlerinize laf sokarak gidermeye çalışırsanız,
bende sizleri banlamaktan yorulmam...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri