Servet'e gazi madalyası!

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
2gucp4z.jpg

Servet'in insan üstü gayreti Kazım Kanat'ı coşturdu. Hakkını verme adına öyle bir öneri sundu ki çok tartışılır.
Servet'in sağlam yeri kalmadı. İnsan üstü mücadelesine herkes şapka çıkarttı. Kimlerine göre hayatını ortaya koydu. İşte bu noktada Kazım Kanat'tan Servet'e gazi madalyası verin! çağrısı geldi..

Güneydoğu'da hayatını ortaya koyan askerlerin aldığı madalya futbolcuya verilir mi? Kritik soru bu.. Görünen o ki çok tartışılacak. Peki Kanat neden madalya verilmesini istiyor? Kendisinden dinliyoruz:

-(...)Neresinin sakat olduğunu yazmayacağım.
Neresinin sağlam olduğunu yazacağım.
Bir tek yeri sağlam, o da yüreği!..
Bir çok futbolcunun, "kılı dönse" sakatım diye kapris yaptığı şu dönemde, "futbolculuk kariyerini" dahası; ekmek yediği mesleğini tehlikeye atacak kadar yürekli biri o.
Galatasaray'ın şampiyonluk maçında gık demeden oynadı. Maç bitti, şampiyonluk turunu iki arkadaşının kollarında attı.
Şimdi ise!... Ulusal takımın her maçında insan üstü oynuyor. Önerim şudur efendim:
Sırtındaki Ulusal forma için hayatını ortaya koyan Servet Çetin'e, "Gazi Madalyası" verilsin.

internethaber

gazi madalyası değil de üstün başarı ödülü olabilir fazlasıyla haketti çünkü.

sacma öneri. Tamam Sewrvete helal olsun cok ugrasiyor ama o madalyanin 1% bile haketmemistir servet. Askerler canini ortaya koyuyor kolunu bacagini kaybediyor gazi oluyor. servetin performansi iyi diye bu kadar abartmamak lazim ...

kazım kanat diyorum ve başkada bişey demiyorum arkadaşlar
servet takımımızın oyuncusu, yurekli sağlam adam
ama bu kanat daha madalyanın anlamını kavrayamamış konusuyo
ya bi git işine kazım ..........

servet cephede savaştı da kurşun mu yedi ki gazi madalyasını alacak?eros un dediği gibi üstün başarı ödülü verilebilir.servetin başarısını tartışmıyorum bile ama gazi dediğin cephede olunur sahada değil...

sadece yüreği sağlam..oyuna katkısı tartışılır..cüssesi ve ağır hareketleri yüzünden bir çok gol pozisyonuna giriyor rakip forvet..ama şuana kadar hatalarından dolayı gol yemedik şansımız vardı..eğer onlardan biri gol olsaydı şu an bu mevzu konuşulmayacaktı..yedeklenecekti..yüreğine lafım yok ama oyun anlayışı ile ağır hareketleri ile bu takımda oynamamalı..ama güzel bir insandır o ayrı bi konu..

oynuyacaklar tabı guzel oynuyo eywallahta hepsinin işi bu oynaması gereken bı askerı ucretlının hayatı boyunca toplayamadıgı bı parayı bı macta alıyorlar kosturcaklar tabı..

Geri