sevdiğiniz kız ağlıyorsa neden ağlıyordur

alperentan

New member
Reaction score
0
sizce üzüzntüden mi yoksa yaa çok iyi insan ve ben o kişi haketmiyorum diye mi ağlar vs vs vs sıralanabilirde yani

valla istedigi kadar aglasın umrumda olmaz biz agladıkta ne oldu.hep erkekler mi aglıycak kızlar aglasın yaw :D

kimsei ağlatmamak lazım ama bazen oluyor işte

Kızların ağlaması için bir nedene gerek yoktur genlerinde hertürlü durumda ağlamaları için gerekli dna dizilimi mevcuttur =)

Ama bi kız veya erkek karsısındakine sen cok iyi birisin ben sana layık değilim diyorsa bunun anlamı seni sevmiyorumdur =)

aynen ya ağlasınlar biraz da onlar

aşk acısı içinmi yoksa aldattıkları için vicdan azabı çektiği için mi

Kızların ağlaması için bir nedene gerek yoktur genlerinde hertürlü durumda ağlamaları için gerekli dna dizilimi mevcuttur =)

Ama bi kız veya erkek karsısındakine sen cok iyi birisin ben sana layık değilim diyorsa bunun anlamı seni sevmiyorumdur =)

Ama bi kız veya erkek karsısındakine sen cok iyi birisin ben sana layık değilim diyorsa bunun anlamı seni sevmiyorumdur =)[/ bu konuda haklımısın abicim yaa sevmiyomudur yani

aşk acısı içinmi yoksa aldattıkları için vicdan azabı çektiği için mi

Ama bi kız veya erkek karsısındakine sen cok iyi birisin ben sana layık değilim diyorsa bunun anlamı seni sevmiyorumdur =)[/ bu konuda haklımısın abicim yaa sevmiyomudur yani

%90 bu boledir arkadasım, dielim çok kötü birisin geçmişin bi ton hata iile dolu, sonra birini sevdin ve deliler gibi aşıksın ve yeni bir başlangıc yapmak istiosun o anda geçmişin seni çok düşündürmez ileri bakarsın, tmm ona layık olmadıgını düşünürsün ama ona söylemezsin.

en iyisi ona sormak yanına gidersin neden ağlıyon lan dersin gülmeye başlar ya kendimden biliom cok gittimde ama benim için ağladığını hiç duymadım genelde sınavdan düşük alırsa ağlar birde duygusal filimler izlerken ağlar o filmlere bağılıom izlerken bana sarılıo hehe

hımmm ok kardeşşş

en iyisi ona sormak yanına gidersin neden ağlıyon lan dersin gülmeye başlar ya kendimden biliom cok gittimde ama benim için ağladığını hiç duymadım genelde sınavdan düşük alırsa ağlar birde duygusal filimler izlerken ağlar o filmlere bağılıom izlerken bana sarılıo hehe

duygusal konuştuğum için ağlamış

sizce üzüzntüden mi yoksa yaa çok iyi insan ve ben o kişi haketmiyorum diye mi ağlar vs vs vs sıralanabilirde yani

valla benim tanıdıgım bütün kızlar ota boka aglıyor. yatakta ağlayan bile gördüm valla :) türk kızlarının en iyi yaptığı şey ağlamak !!!

duygusal konuştuğum için ağlamış[/QUOTE]
cok duygusalımdırda alanım ormantizim

üzmemek lazım kızları :p

ama ağlayan kızlar bendede nefret olusturuyo nedense : ))

%90 bu boledir arkadasım, dielim çok kötü birisin geçmişin bi ton hata iile dolu, sonra birini sevdin ve deliler gibi aşıksın ve yeni bir başlangıc yapmak istiosun o anda geçmişin seni çok düşündürmez ileri bakarsın, tmm ona layık olmadıgını düşünürsün ama ona söylemezsin.

kendisinin benden seviye olarak düşük olduğunu söyleyen birisi var :(

elbette 10 nedeni vardır anlamsız olarak gözyaşlarını akıttığı

ben dert babası değilim derim hadee... sonra herkez kendi yoluna :D

Bence ortada bi nedene hç qerek yok.. bu kızLar ağLamak için ağLarLar.. maksat trip atmak =)

Biri qeLip sorsa Neden ağLıyon die..yok bişee derLer =) (qerçektende ortada bişey yoktur, birisnn ona Neden ağLıyosun dmesi için ağLıyoLar =) xD )

Geri