sevgiler

Serseri1973

Banned
Reaction score
0
:clap: :clap: Değerli arkadaşlar hayatta en önemli ve zor konulardan biri mutlu ve memnun olabilmektir.Hele benim gibi hayatında ilk defa bir konuya (forum sayfaları) ilgi duymaya başlamış birini memnun edebilmek zordur.İnanın bu kadar kolay kullanımı olan (bazı küçük zorlukları var ama bunlar zamanla ortadan kalkacaktır) bu kadar geniş içeriği olan bir forum sayfası bizim için gerçekten bir lütuftur.
En beğendiğm konulardan biride istediğim bütün programları bulabilmem oldu. Ayrıca içerdeki seviye düzeyide gerçekten çok yüksek:
Ben önce bu sayfayı hazırlayanlara, katkıda bulunanlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Daha yeni olduğum için öğrenme sürecindeyim.Şimdilik katkılarda bulunamadığım için affınıza sığınıyorum ama enkısa zamanda bende katkıda bulunmak için elimden geleni yapmaya çalışacağım. Şimdiilik elimden gelen leri yapıyorum (Teşekkür butonuna basmak,reklamları tıklamak gibi)
"İnşaallah bu sayfa olduğu gibi devam eder"
başarılarınızın devamı dileğiyle........................ :clap: :clap: :clap:

tşk ederiz arkadaşım
paylaşımda doru yerdes,in... :D

aramıza hoş geldin iyi forumlar.

Hoşgeldin arkadaşım hayırlı olsun.başla bakalım çalışmalarına ;)

hoşgeldin yazın baya gözel ben msn yüzünden düzgün yazı yazamaz oldum :)

girişten katkının olacağı beli.. ii forumlar.. birçok şey öğrenip diğerlerine yenilere aktarman dileğiyle...

hoşgeldin aramıza umarım forumdaki paylaşımların girişindeki gibi hızlı ve istikrarlı olur..

Geri