Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya bugün kadar berbat gün hayatımda çoktur ama bugün en berbatlarındandı kabul ediyorum daha da berbat günlerim olacak onu da kabul ediyorum
kısaca yaşamak zor geliyor nedense
gözümde mi büyütüyorum anlamadım ki
kimisine de toz pembe gelen dünya bana neden kapkaranlık hiç mi iyi yanı yok
günlük bugun sevgilisiz 1. ayım doldu inanmazsin sen simdi takıldıgım kızlar var ama ciddi olarak düşündügüm sevebilecegim bi kız bulamadim aman diyeceksin kızlar zaten basına bela oluyor biliyorum ama ne edeceksin ben belayı seven bi adamim bela demek ben demek neyse ben okeye takilam biraz kız taklidi yapip kerizlerle makara yapam can sıkıntısına hazir müsteride yokken
Sevgili Günlük;
bu gün yine söverek geçti 5 vakit.Güzelim ağaçlar çatır çatır yanarken ellerindeki şişelerle zevk-i safa sürenlere sövdüm.253.000 şehidin üzerinde dua ederken,anadan üryanlara sövdüm.Bayrağım nazlı nazlı dalgalanırken anıtın yanıbaşında,altında öpüşen anzaklara sövdüm.
Gel sende sövme diyeceğim ama yinede sövme.Örnek ol günlük.Gavurun elindeki one dollar için köpek olanlara sövme,canlarıyla alamadıkları buralarda,paralarıyla almalarına izin verenlere söv.
Dertli günlük!
senin derdine bir dertte ben ekleyeyim...
Bugün resmen bütün Bursayı yürüdüm
ve ayaklarıma kara -zift sular indi.
Bunun dışında (Z€mraY€m+ tiye şum pudo)
Lan günlük bugün aşkımı gördüm sarıldım doyuncaya kadar kokusunu bile özlemiştim melek yüzlümün o ela gözleri hala aklımda bana bir kere seni seviyorum dedi bugün çıldıracaktım!!!