Sevgilinin Kim Olmasını İsterdin?

Krystal Forscutt:aşk:aşk:aşk
2ykxh12.jpg

bu hatun iyiymiş ya :melek

gencodaki özge tabiki ben onu kabadayıdada izledim çok sexi bi kız allah sahiplerine bağışlasın:D.:D:D sahiplerine dedim tv aleminde nedense bi kişinin bi sahibi olmuyou

napim elalemin sevgilisini hayranı olduu adamı ya =) bana benim aşkım yeter oda benim artistim :melek

nicolas cage
nicolas-cage031.jpg

jared leto
jared_leto_98.jpg

charlie sheen
charlie_med.jpg

3ünede bayılıyorum ama en çok nicolası isterdim hastayım sana nicolassss
kjghjh.gif
kjghjh.gif
kjghjh.gif

kıslardanda avatarımdaki nana osakiyle sevgili olmak isterdimm
meltem.gif
40bac1a3ddbbeb6870dd5ed62025e28d.gif

Nana_15_500.jpg

NANA1.jpg

287426.jpg

çok açık sözlüyüm bende
a93jn.gif

nana osaki ve nicolas cidden hastayım bu ikisine.jaret ve charlidende vazgeçemiyorum.napacammm
uuu.gif

eşim nicolas cage e izin veriyor.biletini dahi ben alırım merak etme sen yeterki git dio.daha ne olsun dimi
meltem.gif

rihanna ya da avril lavigne daha ötesi yokkk...........

Sarah Wayne Callies:aşk
2rcqwxg.jpg

ah ah.

nil karaibrahimgil diyecektim ama sahiplenen olmuş bu seferlik affediyorum neyse... o zamaaaaan cameron diazzzzzzzzzzzzzzzzzz... wooooow

Rie Rasmussen (avatara bile koydum)bu kadına bayılıyorum tanışacam kafama koydum evlenecem kadin model ama fazla tanınmıyo(aslında tanınıyoda kendimi avutuyom) o yüzden çok mutluyum ama görenlerde wow bu insanmı die bi soru soruyolar bozuluyom:mad::Sopa harbi aşık oldum ben :D

vypfk6.jpg

daha resimleri varda paylaşmam kıskanıyorum :)

:aşk:melek:victory:goz::utan:sigara::hhaşık

sahiplenmeyin küserim :D

ya ben resmini koyamadım yok çünkü bi kez cafede gördüm aşık oldum yaa. gözümü ayıramadım. ismini de bilmiyorum ama ben bi isim buldum ona Gamze diyorum ona. (gamzeleri vardı). gelir diye hergün uğruyorum ama bi türlü karşılaşamadım. bitirdi beni yaa

ALLAH Ima şükürlker oLsunki O Dertden KurtuLdum Keşke Diye Bir Sorunum Kalmadı Görüpte Sevip Evlendim Rabbime Şükürler oLsun Keşke oLmadı Hiç Avatardakide Benim Oglumdur Bu Arada :) Junior Name EFE FEHİM

Geri