sevgiliniz ile ilk nerde buluştunuz

mydonosse

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bilmem verildimi ama ben bulamadım..

ilk SevGiliNiz ile İlk NerEdE bUlusTunUZ..

ilk buluşma BAKIRKÖY de ondan sonraki TAKSİM de daha sonrakilerde genelde buralarda oldu , bence İSTANBUL da olanlar genelde bu 2 yerde buluşmuştur

konuyu açan kişi olarak sende yazsaydın ilk kez nerde buluştuğunu daha şık olurdu

konuyu açan kişi olarak sende yazsaydın ilk kez nerde buluştuğunu daha şık olurdu[/QUOTE]
pardon :)
ilk kez bizim semt te cok güsel bi yer avrdı cafe falan deil ama :) 2 apartmanın arası cok güsel bi yerdi ama oturmak için yerler bile vardı hehe :)
ama hala oradan gecerken o günler aklıma geliyo :( 10 yıl olmuşşş...

biz tanıştımız yerde buluşuruz genelde ondn snra nereye gidiceksek gideriz yani ilk buşmada doğal olarak tanıştımız yerde olmuştu ahh ahh

blue--girl' Alıntı:
biz tanıştımız yerde buluşuruz genelde ondn snra nereye gidiceksek gideriz yani ilk buşmada doğal olarak tanıştımız yerde olmuştu ahh ahh

Katılıyorum Tanışma Tesadüfen Sokakta Cafede vs. Yerde Olur Genelde

ilk sevgilin dediine gore salıncak yada ne biliim kum havuzunda bulusmusuzdur :D

biz borayla bostancıda buluşmuştuk, sabah 9da =D
kahwaltı etmiştik, nası heyecanlıydım :aşk

terteren' Alıntı:
ilk buluşma BAKIRKÖY de ondan sonraki TAKSİM de daha sonrakilerde genelde buralarda oldu , bence İSTANBUL da olanlar genelde bu 2 yerde buluşmuştur

iLk buLuşma Bakırköy 2. Taksim Aynen :) Ondan Sonrada Hep Taksimde oLdu :)

Az Öncede Beraberdik ösLedim Bea :melek :aşk

DeeRPaRtY' Alıntı:
iLk buLuşma Bakırköy 2. Taksim Aynen :) Ondan Sonrada Hep Taksimde oLdu :)

Az Öncede Beraberdik ösLedim Bea :melek :aşk
aynen aynen :)
bende özledim:aşk

bağcılarda staj yaptığım yerde buluştuk beni almaya geldi parsellerde bi cafeye gittik sonrada eve bıraktı beni tabi şimdi oturduğumuz cafe kapandı seneler önce olduğu için...

Geri