Sevgilinize Ne Alacaksınız ?

Gizli Özne

New member
Reaction score
0
14 Şubat Sevgililer Günü​

sevgililergunu-548x409.png

Malum gün yaklaşıyor :aşk
Kafalar karışıyor :saskin

Peki siz sevgilinize ne almayı düşünüyorsunuz?

Burada paylaşalım ki henüz bir fikri olmayanlar ve kafası karışık olanlar faydalansın
:saskin(Bunlardan biri de benim ):saskin

rica-ederim.gif

onu düşünmem yeter :durdurun

Valla onu düşünmem veya bir çiçekle kandırmam mümkün değil.
5 yıllık evliyiz. 7 yıldır birlikte olduğunuz insana 7 yıl üstüste çiçek alamazsınız.
Geçen yılların bana tavsiyesi henüz zaman ayırıp alamadığım tek taş pırlanta bir yüzük olabilir.(ucuz yollu)
Tabi sevgililer tek taşa para vermeyebilirler ama ben versem bile sonuçta ganimet yine bizde kalıyor.
Para boşa gitmiyor. :)

14 Şubat günü için SevgiLi Aranıyor.. =)
Hediye aLcak kimsem yoq =(

bu 14 şubatı icat eden insan değil yaw... :durdurun
eziyet başka bişe değil...
düşün düşün aklıma bişe gelmiyo:eek::eek::eek:
ne hediye alcağınızı yazında bi yardımı olur hediye seçerken :D

arkadaşlar bnm size tavsiye sevgilinizle beraber çektirdiğiniz bi fotografın karakalem çalışması hoş olabilir...gittigidiyor da yapıyorlar:))

13 şubatta iciricem deli gibi 14 şubatta sızmış bi sekilde girsin belki bu sekılde yırtarız = )

beyendiği bi elbise vardı onu alacam :D

Sevgililer günü aslında gereksiz gibi duruyo..Hediye alabileceğim bir sevdiğim olsaydı, herhalde onu bir hediye ile geçiştirmezdim...Gerçek hediye paketlenemiyecek olan bir hediyedir...

ya bunlar mantıksız gerçekten kendimi bildim bileli doğum günü bile kutlamam bırak sevgililer gününü ne gereği var ama insanlar böyle günlere önem veriyolar. kız arkadaşım yok olmasada geçiyo hayat zaten fazla kafaya takmamak gerek. ama olsaydı tişörte sevdigi bişeyi baskı yaptırıp giydiriverirdim :)

Geri