Sevgilinizi Başka Biriyle Gördünüz | İHANET !!!!!!!

Insallah Gorurum Gorurumde Ne Olur O Da Canli Canli Gorur Ne Olacagini.. O Kadar Diom

ya walla su sonuncu msj acaıp ettı benı yanı..bak gozum doldu....keske her erkek bole olsa....

Bende kizin bacisi varsa onu ayarlarim yada en iyi kiz arkadasini ayarlarim
bu ona pis koyar ben dendedim ise yariyor kaba kuvvetten güzel walla

ya önce bi yanına gidip sorarım belki sevgilisi değil akrabası yada arkadasıdır zaten benim sevdiğim kız beni aldatmaz aldatacak olan kızda ben sevmem :p anladınızmı mevzuyu :)

önyargılı davranmamak lazım bu konularda kaba kuvvet her zaman ilk başvuracağım iş değil insanlara allah dil ve ağız vermişdir konuşuruz ve meseleyi anlamaya çalışırım eğer umduğum gibi bir durumsa beni sevmeyeni ben neden sevim onun için neden karakola gece misafir olacam orda o ilişkiyi bitiririm yanındaki şahısada sadece şu sözü söylerim sahip çık aynısını sanada yapacaktır emin ol derim bir dahada yüzüne bile bakmam.....

Yanındaki çocuğu ilk önce dövmem tabiki.Belki haberi yoktur benimle beraber olduğundan.Eğer bilmiyosa,o da aynı benim durumumdadır.(ikimiz beraber döveriz kızı;])
Ama eğer ki;çocuk öğrendiği halde bana diklenirse,bi temiz döverim,sonrada kızın önüne atarım onu.ama işim daha bitmez.kızıda cümle aleme rezil ederim.Bir çok yolu var :)

Hiçbişey Yapmam... Kaybeden O OLur ;)

codec' Alıntı:
gördüm ve sadece gözlerimin içine bakması ve zavallılığını anlaması için bekledim.metrodalardı son durağa kadar sadece yüzünün alacağı ifadeyi görebilmek için gittim. arkasını döndü ve gözlerinin içine baktım.oda bana baktı ve gerçektende arkadaşların yazdığı gibi unutmak için aylarımı yıllarımı verdiğim kişiden o anda tiksindim ve artık ondan nefret ediyorum....

inanın kaba kuvvete hiç gerek yok küfüre hiç gerek yon o anda sadece gözlerinin içine bakın yeter.onun yerin dbine girmesi için yeter....

arkadaşa aynen katılıyorum.. birşey daha eklemek istiyorum ki ortada yıkılan hayaller ve boşa harcanmış zaman vardır bilmem kaç yıl.. benim öyle sevgilimin üzerine kurulmuş hayallerim varsa bunu ona söylemişimdir.. ve bu hayalleri böyle bi adilikle yıkabiliyosa bunun maddi manevi getirisi olacaktır.. maddi getirisi o anki sinirlilikle dayaktır maalesef.. manevi getirisi ise beni kaybetmesinin yanında onu rezil etmek olacaktır.. bizi tanıyan herkese.. biraz intikam kokusu yayıldı ama ne yapayım ben akrep burcuyum huyum kurusun intikamımı almadan bırakmazdım..

eee gelelim sevgilisine.. " bunun hayatında benim olduğumu biliyomuydun?" die sorardım.. cevap evetse artık allah ne verdiyse olay yerinde girerdim.. yok cevap hayırsa suçu yoktur " bana yaptığı gibi sana da yapacaktır" der giderdim..

en nihayetinde yukarıda arkadaşın belirttiği gibi sebepsiz ayrılması daha çok koyup daha uzun sürede unutamayacağın için ihanetle birlikte getirdiği nefret duygusuyla daha çabuk unuturdum diye düşünüyorum.. yine de allah kimseye ayrılık göstermesin..

suratına tükürmeye bile değmez diye düşünürümm..we hiç bi$e yapmam..ama

kesinlikle ne kadar a$ık olursam olayım onu hayatımdan çıkarırım..tanımam öyle

birini..:eek:ut:

Bende Ona Allah Belani Versin şarkisini Solerimmmmm

Kaba kuvvetsiz olmaz o iş bence yanındaki adamada kılıbık görüntüsü veremem yoksa adam hem kızı kapmış hemde ben ezilmiş olurum , ilk önce kızdan başlarım sanırım dövmeye ortalıkta rezil oluruz hep beraber çok zevkli olur aldatıldığımın acısı kavga gürültüyle çıkar anca

gercekten zor bir soru
ama buna suan mantıklı ve sakin şekilde cvp vermem sacma olur.
çünkü o durumda ne yaparım inanın bende bilmiyorum.
pek mantıklı seyler yapmıyacagımı biliyorum sadece

dHipfR££z£ arkadasımıza katılıyorum.. Bısey yokken ayrılması daha kotu koyuyo.. ama benım bvasıma oyle bısey gelırse hiç bişey yapmam susarım bi 5dk gozlerıne bakarım söylemek istediğimi gözlerimle anlatırım ondan sonra ceker gıderım...

mokand314' Alıntı:
Bi kufur edıp sonra ayrılırıdk herhalde

kız zaten aldatıyo daha ne ayrılmasından bahsedıyosun:) derdim sanada bu yakısır zaten o....::eek:ut:

Cebine pimi cekilmis el bombası koyar kacardım :)

Bilmiyorum kötü bir durum , bir bakış herşeyi anlatır.

Geri