Sevgilinizi Başka Biriyle Gördünüz | İHANET !!!!!!!

a.....nı yolunu s...rim .... beni aldatacak kızın ben taa...:mad:

valla bi kaç gün önce erk arkadaşımı rüyamda bi kızla el ele gördüm.o an başımdan aşağı kaynar sular döküldü fakat hiç tepki vermeyip olay yerinden ayrılmıştım...

gerçekte olsa sessiz kalmazdım sessiz kalsam o kıza yazık olacak, yanlarına gider sevgilime NABER AŞKIM derdim zaten o an ortalık öteki kızın sorularıyla karışırdı.ee gerisinide artık eski sevgilim olacak kişi düşünsün:mad: :Sopa

nedemi$LER seviyorsan serbest bıraq gitsin

dönerse o senindir dönmesse saten hic senin oLMam$ştır :sigara:

benim oLmayan yari neyLEYİM qi

εگмεя' Alıntı:
nedemi$LER seviyorsan serbest bıraq gitsin

dönerse o senindir dönmesse saten hic senin oLMam$ştır :sigara:

benim oLmayan yari neyLEYİM qi

Katılıyorum +1

Kötü konuşmakta bir çare değil ayrıca yaptığı hatanın farkına varmasını sağlamak sadece ona görünmek bile onu yerin dibine sokacakatır zaten.Fazlasına değmez

:mad: :mad: :mad:

valla aklıma gelen ilk sinsi taktiği uygulardım nihahahah yaşasın kötülük:p

kaba kuvvet kullanmadan ,efendi gibi döverdim,dövemesemde adam gibi dayagımı yer "helal olsn bilader ...lı adammışsın "derdim...
şaka bi yana yaşadım böyle bir şey ...kötü
<<bu aletleri boşuna takmadık:(
susmak çare değil benliğinizi idinizi de rahat bırakmıyor..dövmek şart bence:Den rahatlatıcısı bu oldu

akışına bırakırım tamamen ben,kıza bişey yapmam ben yolunu bulmuştr sonuçta ama yanındaki erkekn suçu olmasa bile içimdeki dürtüler onu dövmemi söyler ve ben onu dövmem stres topu diye kullanırımm güzel olur bence öyle zaten sonra sıkılrm bırakırım onuda :D

hmm ck sevmiosam zaten kzı umursamam!
ama seviosam bilmiom ya insann aklına bisuru seneryo gelio warya!Erkeke dokunmayabilirim cunku benm kız arkadasm kuyruk sallamadıgı surece o gelip ona ne yapsnki?ama yinede o sinrle dokunurm belki ne blim :) kız arkadasımı ise affetmiş gibi yaparm bi sekilde bi biyere gitirrm sonra hıncımı alana kadr gunlerce iskence yaparm.ıssız biyerde gunlerce iskence yaparm ki hıncım gitsn!yani bilmiyom ya aldatımak kotu bişi sevgilinn sana yalan atması senn bu yalandan habern olmaması seni aylarca boyle salak yerine koyması..insann gucune gidio ya kolay diil ki guvenmk bi kişiyee kolay diil...

Tabi cwbım yaşanmışlıklara göre değişir, ama kendimden çok fazla şeyler werdiysem,emek werdiysem,çok güwendiysem we gerçekten çok fazla sewiosam (şu an olduğu gibi ) sanırım katil olurum :saskin

ben yanındaki erkeğe dokunmam yanlış yapan kıza tokadı çekerim erkekten ses çıkarsa bi kafada o yer kaba kuvvet olmadan bu işi halletmekse amaç sesimi çıkarmam içimden senden başka kızmı yok derim çokta tın bende hemen başka manita tavlamaya bakarım gidene elvede gelene merheba

sevdiğim birinin olmayışı sevdiğin birinin seni aldatması...

ben sevemiyorum nedenini hiç bulamadım.bende bağımlılık yok galiba merhaba selam kelam sonra yemekti gezmekti ve..
ilerisi yok..

kusura bakmayın ama böle..

benim basşıma geldi böle bi olay hiç takmadım tanımamazlıktan geldim ertesi gün okuldan başka ondan bi güxel kızla gezdim arkadaşını yollamış özür felan diliyomuş bana bende dedim sagolasın bende şerefsizlik olmasın die ayrılamıyodum ii oldu dedim kız iki gün okula gelemedi 1.5 ay coıkmıştık işte sonunda böle odu sonra ögrendim olan dayısının ogluymuş:D cok içim gitti ne yapalım oda söleseydi akrabası oldugunu ben görüyom dayısının oglu farketmesin diye caktırmamış ertesi gün ben başkasını koluma takınca ayıp oldu walla neyse ilk önce sormak lazım durumu gercekten varsa en iyisi sana yaptıgını yap...

Bende hic birsey demezdim .. Bir bakış yeterdi herseyi anlatmaya .. Sevmiyorsa beni artık ne diyebilirim ki ? ama insana koymuo degiL bazı seyleri duymak istesende duyamıyorsun illaki görmelisin biriyle

Geri