sevgilinizi elinizde tutmak için 99 öğüt

JoNeRR*

L![se]L!
Reaction score
0
GözlerimiN gözLerine değiDiği her aN akLımda.. Olu
2d15ye8.jpg

:melek:melek:melek:melek

okudum hepsini benim başka bi felsefem var seninse zaten senindir degilse zaten degildir ama bu demek degil ki kötü davran normal davranacaksın hiç öle otelde kalmaya falan gerek yok yani:durdurun

valla öncelikle erkekten arkadasş olmayacagını anlayan bir sevgilin olacak gerisi kolay zaten .......

rahat olmak gerekiyo bence gider bu die cabalarsan tabi gider sakınan göze çöp batar yani çünkü kızlar kendilerini vazgeçilmez sandıkları anda degişik bişey oluyolar o yüzden rahat olmak gerekio

bazen k....nı yırtsanda sende kallmasss ... uçaaaaaaaaaarr gider.. hiç bişey yapamaz çaresizce izlersin :melek:melek:melek:melek

arfy e aynen katılıyorum gıtmesındekı sucluda hep sen olursun.:D yagmurda onun ıcın o kadar ıslansada onun ıcın farketmes.....:(

hiiçç işim olmaz öğütlerle filan..ne uygulayayım bunları be :D

zamanla anlıosun benzersiz olmadığını .giderse gitsin tınn :D

ne ruhsuzum ben yaw :saskin

bazen k.....nı yırtsanda sende kallmasss ... uçaaaaaaaaaarr gider.. hiç bişey yapamaz çaresizce izlersin :melek:melek:melek:melek

bu arada yavyum seni kim bu hale getirdi yaw. pek bi kedi gibi görünüosun gözüme :hhmanD

hayır yani bilelim.öpecem de o kişiyi :hhdil

bu arada yavyum seni kim bu hale getirdi yaw. pek bi kedi gibi görünüosun gözüme :hhmanD

hayır yani bilelim.öpecem de o kişiyi :hhdil

ne be :D allalala :D biz romantik olamıyor muyuz ? :D:D

mesela arabam servisteyken gurbet elden yar'im gelcek gibi yolları gözlerim :'( :'(

:D:D:D

ooh söyleyin benim sevgilime yapsın bunları :p ,ismini dövmemi :saskin ya ayrılırsak sonra aynı isimde kız bulmak zor olmazmı :saskin

hıımmm denemek lasım yha

Geri