Sevgilinizin günlüğü elinize geçse ne yaparsınız ?

• Oleyyy bu fırsat kaçmaz..

Kullanılan: 8 50.0%
  • Hayır!Kesinlikle okumam, merak bile etmem

Kullanılan: 3 18.8%
  • Merak ederım ama saygısızlık olacagı için okumam

Kullanılan: 3 18.8%
  • Birazına bakarım çok özel şeyler değilse okurum

Kullanılan: 1 6.3%
  • Diğer..?

Kullanılan: 1 6.3%

• Kullanılan toplam oy
    16

Ata Kızı

Angel Of Revenge
Moderatör
Reaction score
0

Zamanında yediğim boynuzları öğrenmeme yardım edebilir o yuzden satır satır okurum haa kendine guven sorunu olan kisilerin cok rahat yapacagi harekettir ama ilişkiyi şekillendirmek açısından faydalı olabilir sanırım .. hatunun bana söyleyemediği durumları hayatta en yakın arkadaşı olarak gördüğü günlüğe aktarması sonucu bende ona göre davranabilirim bide artık at kadar olmuş bir sevgilinin o saatten sonra günlük tutmasıda garip yani hiç mi arkadaşın yok be sevgili.: ))

Gün içinde neler yaptığını, o günkü ruh halini, yapmak isteyipte yapamadıklarını bunların hepsini bildiğimden bi daha zahmet etmem okumak için =)

ne günlüğü biz cocukken günlük mü vardı :)

pdflerim nete yüklerim rapid linkini hackhellde yayınlarım kızıda buraya üye yaparım hechell büyür biz ayrılırız :):):)

öle bi göz atarım bi sıkıntısı varsa çözelim dim ama:)

Onun içinin dışının bir oldugunu, benım ondan saklayacak bırseyım olmadıgı gibi onunda benden saklayacak hiçbirşeyi olmadıgını biliyorum.Ama yinede az yada cok bılemıyorum ama okurdum heralde yüreğinin derınlıklerınde küçük bir gezıntı yapmak için.İnsan yazarken daha rahat açar yüreğindekılerı ne de olsa :smile:

Günlüğü okumadan uygun bir kilitle kendisine teslim ederdim.
Daha sonra günlüğünü elektronik ortamda güvenle nasıl tutabileceğini göğretirdim :)
Bir adet live cd cıkartılabilir medya ve şifreleme programlarıyla daha güvende olacağını söyler böyle şeylerin orrtalıkta olmasının tehlikelerinden bahsederdim.

saygisizlik olur diye okumam..
ama gider direk kavga ederim kesin takacagim biseyler yazmistir oraya :D

gunlugun bende oldugunu söylerım ve okuyacagımı söylerım olay biter

Alırım elime defteri sonra oturturum karşıma sevgilimi, anlat derim. Yalan söyleme seçeneği yok çünkü anlattığını anında bakarım defterden.. :durdurun Sonrada duruma göre ya veririm eline defteri eyvallah diyip bi çift laf edip giderim yada defterini biryere koyar sarılırım =)

güven yok ise o zaten sevgilim olamaz güvendiğim için kesinlikle okumam...

Geri