Sevgilinze nasıl açıldınız?

Sevgilinze nasıl açıldınız?

• Kullanılan toplam oy
    101
ben kıza bir şey söylemedim gidip babasından istedim. namaza gidiyorum annesi ile görüş dedi bana 8yıllık evliyiz birde oğlum var

bir tane yapay ışık yoktu sedece yıldızlar vardı çünkü ıssız bir dağdaydık :goz: yanlış anlamayın bir arazi çalışmasıydı, birde samanyolu (görenler nasıl birşey olduğunu bilir). ilk defa bir kıza teklif etmiştim önceden onlar ederdi :durdurun. herşeyin bir ilki vardır demi :aşk

bi gece saat 12. msj attı uyuyormusun die kontrol etti. cvp alınca o gece 2,5 civarı söledi.şaka yapıyor die pek umursamadım :melek :melek sonra baktım ciddi :saskin

öle böle derken peşimde dolandı. :sigara: bi anlık dalgınlığıma geldi :p kabul ettim :melek

e ii ki de etmişim:melek

elini tuttum gozlerine baktım oyle guzeldi ki soyleyemedim sanki gozlerinde takılıp kalmıstım basımı yavasca yaklastırdım ve SENİ COK SEVİYORUM dedim sonrası hersey basladı artık yanımda degıl ama hala kalbimde

o benim çok hoşuma gidiyordu ama söleyememiştim.yaşça benden biraz büyük reddeder diye düşünmüştüm.ama o da beni seviyormuş :biggrin bana hemstır hediye etti. o sırada söledi.şimdi çoo..ok mutluyuz. :aşk

Geri