Sevgilisinin Penisini Kesti :|

Tragedy

Photo Manipulator
Reaction score
0
Endonezya'nın Kupang bölgesindeki Timor adasında bir çift arasında yaşananlar herkesi şaşırttı..
Polisin yaptığı açıklamaya göre başta her şey normal giderken birden kıskançlık yüzünden
doğan tartışmada sinirlenen genç kadın sevgilisinin cinsel organını kesti.. :eek:ha
22 yaşındaki Erlin Mafefa tutuklanırken, 23 yaşındaki sevgilisi Markus Hunbai köyün merkeze
olan uzaklığından dolayı hastaneye olayın üzerinden tam dört gün geçtikten sonra ulaşabildi.
Markus'un sağlık durumu iyi ancak genç adam hala şaşkın.. :saskin

Kanyak:)sigara:): Milliyet

penise hep fazlalık gözüyle bakıyolar :hadiordan ondan oluyo bunlar :angry

penise uzanan eller kırılsın :angry yok nan sadece art niyetle uzanan elller kırılsın :melek geri kalan eller uzanabilirler :ter:

Tragedy' Alıntı:

penise uzanan eller kırılsın :angry yok nan sadece art niyetle uzanan elller kırılsın :melek geri kalan eller uzanabilirler :ter:

buradaki yorumda ben koptum... sonuna kadar katılıyorum kardeş.

Tragedy' Alıntı:

[/FONT]​

BiLdiğim bütün iyi diLekLerimi saydım sana doğru kardesim :D:D:D

sakat insan O Onunkini Kesmis O Gerdekte Onun Belini Kirmis Adam Akilli bi PAylasimda Bulunmuycanmi Sen :hhmanD :hhmanD :hhmanD

penise uzanan eller kırılsın :angry yok nan sadece art niyetle uzanan elller kırılsın :melek geri kalan eller uzanabilirler :ter:[/COLOR][/FONT][/CENTER][/QUOTE]

Süperdi koptum yaf :D

penise hep fazlalık gözüyle bakıyolar ondan oluyo bunlar

penise uzanan eller kırılsın yok nan sadece art niyetle uzanan elller kırılsın geri kalan eller uzanabilirler

:):):):):):):)

Eline SAqLIq .. züpeRdi : )

abicim yorumun harikaaaaaaaaaaaaaaa
sonuna kadar katılıyorum sana :D :D :d :D :D :D :D :D :D :D :D

Bi söz vardir Ya sev ya terket.Ya Sev Yada Kes deil yani.Süpersin Kenan...

NeRoN_64' Alıntı:
sakat insan O Onunkini Kesmis O Gerdekte Onun Belini Kirmis Adam Akilli bi PAylasimda Bulunmuycanmi Sen :hhmanD :hhmanD :hhmanD

:hhmanD :hhmanD

sondaki bir yorum değil slogan:D:D hemde en babasından:D:D

kesin haketmiştir abi ben sonuna kadar kızın arkasındayım.

oh olmuş,kimbilir napmıştır kıza.ii yapmış.

Geri