Sevmedik

oy kullanın

• yeni smileyler olsun

Kullanılan: 17 70.8%
  • yok hh-man smileyleri iyi

Kullanılan: 7 29.2%

• Kullanılan toplam oy
    24
benim içimden kullanmak gelmıyor valla : )

Foruma has smiley fikri çok iyi ama Bu HHMan ve smileylerin daha renkli ve sempatik bişi olmasını beklerdim. Bi kere dişleri itici geliyo artı Arçelik'in Çelik'ine benziyo. Bide renksizler. Yani ben de pek beğenmedim.

renkler ve zevkler tartışılmaz bunlar bizim farkımız ama şu olabiilir die düşünüyorum herşeyi oylama ile yapıyorsak madem pasaklı bu konuyu açtın bide anket eklersin olsun olmasın die sonucu görür ve ona göre karar verebiliriz. :)

Solariz' Alıntı:
renkler ve zevkler tartışılmaz bunlar bizim farkımız ama şu olabiilir die düşünüyorum herşeyi oylama ile yapıyorsak madem pasaklı bu konuyu açtın bide anket eklersin olsun olmasın die sonucu görür ve ona göre karar verebiliriz. :)
oke anket eklendi

hadi bakalim yeni smileyler olsun diyenler tiklayiverin :D

yeniler daha dorusu bi önceki smiley grubunu özledik:(

Karakterleri çok büyük duruyor. Biraz daha küçük olsalardı olabilirdi..

Anket sonuçlarına baktım.. 11 evet 3 hayır.

Ama yazılan 47 msj var :Sopa : )

bence hackhell man smiley leri iyi ama dahafazla geliştirirseniz daha bi manyak güzel olur, hem şekil olarak hemde, örneğin : D (iki nokta büyük de yapınca dil çıkarmasın gülsün) çok smiley herzaman iyidir

katılıyorum....

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
bu smileyler hakkinda cok konusuldu
ben yonetici olsaydim kufru basardim ama bu smileyler igrenc
kac kisiyle konustuysam hepsi benim gibi dusunmekteler..
ve harf karekterlerine uymuyo : D yapiyosun dil cikrtiyo :p boyle yapinca dil cikartmasi gerekiyo
neyse takildim konu bu diil kocaman kocaman ya bunlar :)
bundan onceki smileylerimizi istiyoruz dimi arkadaslar :eek:

sonuc: memnun digiliz :Sopa
bize yeni yeni smileyllar ile seçim hakkı da verilse fena olmaz hani...

ya bu smile ler küçülsün ya da yenilerini yapalım bu siteye yakısan güzellikte seyler olsun birazda sirin olsun (bu arada bunları yapan arkadasımıza haksızlık etmek istemem değişiklik olarak kullanmıs olduk bunları da o nada tesekkur edelim)

Geri