Sezer'den Evren'e Sus be Adam

react

Admin
Süper Moderatör
Reaction score
0
''Efendim, şimdi eyalet sistemi istememiş bölge valiliği istemiş. Bunun da gerekçesi bürokrasiymiş
039791.jpg
Sezer, Kenan Evren için ilginç açıklama yaptı.

Sezer'den Evren'e Sus be Adam
DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, partisinin Balıkesir İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, Kenan Evren'in ilk açıklamalarının ardından ''Ben öyle söylemedim'' diyerek ''yan çizdiğini'' savundu. Sezer, Evren'i kime havale etti?

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in açıklamalarıyla ilgili olarak, ''Seni Armutalan belde örgütümüze emanet ediyorum'' dedi.

Sezer, partisinin Balıkesir İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, Evren'in ilk açıklamalarının ardından ''Ben öyle söylemedim'' diyerek ''yan çizdiğini'' savundu.

Konuşmasının büyük bölümünde Evren'i eleştiren Sezer, şunları söyledi: ''Efendim, şimdi eyalet sistemi istememiş bölge valiliği istemiş. Bunun da gerekçesi bürokrasiymiş. İşlerin yavaş ilerlemesiymiş. En iyimser bakışla söyleyeyim, kafası karışık. Neyin, nereye gittiğinden haberi yok. Devrin geçmiş sus artık. Seni Armutalan belde örgütümüze emanet ediyorum.''

Kackar TV

DSP başkanı Zeki Sezer Evren’e: Otur oturduğun yerde

Evren’e: Otur oturduğun yerde

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, 7’nci Cumhurbaşkanı Kenan Evren’in "Türkiye 8 eyalete bölünebilir" sözlerini eleştirerek, "Neymiş efendim, bölge valiliği istemişmiş. Kenan Evren’in kafası karışmış. Otur oturduğun yerde" dedi.
2978608.jpg

Bursa’da partisinin il kongresine katılan DSP lideri Zeki Sezer, burada yaptığı konuşmada, 12 Eylül döneminde, özgürlükçü, demokrat, ilerici olanların o dönemlerde Kenan Evren’i yerden yere vurduğunu, şimdilerde ise aynı kişilerin "Türkiye 8 eyalete bölünebilir" diyen Evren’i savunduğunu söyledi. Sezer, "Bu kişiler şimdi Kenan Evren’in sözlerine karşı çıkanları vizyonsuzlukla suçluyorlar. Vizyon, ülkeyi geliştirmek için ekonomik programlara projeler yapmaktır. Vizyon herhalde, bölünmek değildir" diye konuştu.

KAYNAK

Geri