shift+del tusuna basarak pc acılışı hızlansın

banada mantıklı gelmedı ama zararsızmıs guzel bılgı elıne saglıq..

arkadşalr zaten ccleaner veya fast cleaner tarzı proğramlarda orayı siliyor hatta ve hatta prefetch den başka cookies dosyası temp dosyasını temizlemeniz sorun olmaz 3 senedir yapıyorum ddaha bir zararını grmedim tavsiyede ederim

kardeş denedim gercekten harika bi yöntem herkese öneriyorum....

evet rkadaşlar katılıyorum bende yıllardır yapıyorum hatta ccleaner programına bu klasörü hedef olarak gösterirseniz her calıştırdığınızda otomatik temizlenecektir

arkadaşlar bildik ve kullanımında zarar görmediğimiz bir çok windows tools programlarında bu klasörün içindeki dosyaları siliyor. yani gereksiz dosyaları barındırıyor. silinemesinde bir sakınca yok. wintoolspro programını kurup bir deneyin bide bu klasörün içindeki ile kayıt defterindeki geçersiz referanslarıda silerseniz daha çok hızlanacağını söylerim kesin olarak..

yararlı ama uzun süredir işletim sisteminin kurulu oldugu makinalarda yararlı ;) :)

arkadaslar windows'un içinde ki Prefetch dosyasinin icerigini silmekte pek fazla bi sakinca yoktur kullanilan programlarin kayit girdilerini tutar yani ben buradayim derler, eger bi programi kullanirken silerseniz calisan program anlik olarak kararsiz hale gelebilir, yani restart gerektirir,ayrica yine windows'un içerisindeki temp,diger arkadaslarin da dedigi gibi documents and settings\X....(hangi kullanici adi ise).....X\local settings\temp ve temrorary int files dosyalarinin da ara ara temizlenmesinde bir sorun yotur,hatta % 10-%15 performans farkliligina neden oldugu gozlemlenmistir,:sigara::sigara::sigara::clap:clapzaten gunumuz virus vb. cesitleri bu dosyalarin icine yerleserek calismaktadir(ör:activedebuggerx32:Sopa),:victory:victory:victory:victory

tekrar format atmak zorunda kalabilirim tşk ama deneyemem,windows sorum çıkarabilir

Doğru Söylüyo Arkadaş Pc Yi Kasıyo O Dosya Silin Pc Rahatlar Mesela Ben Başlat çalıştır Temp Ve %temp% Dosyalarınıda Hep Silerim Pc Rahatlar

arkadas sagol... zaten benim o klasor su an bos... :)

ewet bndede bos o dosya silin bisi olmuyor sorun yok (=

o klasordeki dosyalari silmek bi etki yaratmamakta sadece biraz bellekten boşaltma gibi bir işlem zaten windows geriye o dosyalari yeniliyor.

Evet katılıyorum başlık yanıltıcı. bu anlattığını Xp nin hızlı açılması gibi başlık altında veriyorlar. ayrıca onlarca maddeden birini yazmışsın.

sürekli kullandığım bir yöntem çok güzel işinize yarar Kardeş bu sistem dosyalarıyla alakalı değil sadece pc deki geçimiş dosyaları siler için rahat olsun

Geri