shift+del tusuna basarak pc acılışı hızlansın

arkadaşlar hiç bir zararı yoktur ayrıca bilgisayar hızlı açılsın diyede her defasında silmeyin haftada bir kez yapmanız yeterli nedeni ise hardiskiniz rahatlar saygılarımla

arkadaşlar benimde sürekli kullandığım yoldur .bu klasör içindekiler pc deki yaptığımız hareketleri hafızaya alan klasördür bildiğim kadarıyla sadece layout dosyası hariç diğerleri pek önem arz edmediği kanısındayım layout burda mıknatıs görevi yapan bir dosya.layout dosyasını silmeniz,pc nizin zor şartlara maruz bırakacaktır.size tavsiyem layout u silmemeniz.

Dediğin şeyi dracula antivirus programı kendi yapar. O dediğin şey keşfedildi zaten. Yinede bilgi güzel

bak denicem ama bi şey olursa bana format atarsın ben annamıyom

Arkadaşlar Bu Yöntemi Chip.com.tr'de doğruluyor .Hepinize Kolay Gelsin

Arkadaşım ben 1 senedir yapıyorum hiçbir sorun olmadı tavsiye ederim.
Arkadaşımın da eline sağlık

senelerdir yapıorum haftada bı kez sılıorum bıraz hızlanıo ıste sonra yıne orası doluo yaptıgın ıslemlerın hafızaya alması gıbı bısı

hiçbir zararı yok dosyalara bakarsanız sizin yüklemiş veya internetten download etmiş oldugunuz dosyalar oldugnun farkına varcaksınız buda onların kayıtları bu konuda % 100 destekliyorum bşy olursa beni bulun =) yanlız olayı başlıkta tüm marifet shift del inmiş gibi yazman olmamış önemli olan prefetch in silinmesi

bence saçma işletim sisteminden oluruz kesin boş işler bunlar

bak deniyorum arkadaş imşallah bi sorun çıkmaz:D

Windows performansını arttırmak için Windows\Prefetch dizini altındaki dosyaların silinmesi gerektiğini söyleyen kaynaklar, sanırım Prefetch sisteminin çalışma mantığını bilmiyor. Prefetch sistemi bir uygulamanın başlatma süresini %60-100% oranlarında hızlandırır. Prefetch dizini altındaki .PF dosyalarını silmeniz halinde, Windows bu dosyaları sonraki uygulama çalıştırmalarında yeniden oluşturmak için zaman kaybedeceğinden, zaten performansa olumsuz etki edecektir. Prefetch dizini altındaki dosyaları silerek kazanabileceğiniz en büyük disk alanı da zaten 20 MB'den küçüktür. Prefetch dosyaları, kütüphaneler içinden alınmış küçük kod bölütleri içerir ve bu dosyalar bilinen cache dosyaları değildir, bu nedenle sistemi zorlamaz ve hafıza da yer işgal etmezler. Windows, Prefetch dizini altındaki dosyaların sayısı 128 adeti bulduğunda, zaten bu dizini uygun bir biçimde temizler (Prefetch dizini altındaki dosya sayısı 128'i geçmez). Prefetch dizini altındaki dosyaların ortalama boyutları ise 64KB civarındadır. Prefetch sistemi oldukça karmaşık bir teknik konu olduğu için basitleştirerek açıklamaya çalıştım. Sistem performansınızı arttırmak isterken, eksik ve yanlış bilgilerle sisteminize zarar vermeyin.

ya prefetch Ramin kullandığı dosyadır silsen ne olur silmesen ne olur arkadaşlar canınız sıkılırsa silin sıkılmazsa dursun hade kolay gessin

başlık açılışda shift deleteye basılacak anlamı veriyor

Emegine Saglik KardeŞ

Geri