ShopTR Script'i!!!!!

Saol Kardeş Ellerine Sağlık Güzel Bir Çalışma..

Ya ben ürünlere resim ekleyemiyorum.sorunu çözen varmı :(

e yani yuhh buna eticaret scripti diyorsanız... nediyim ..?

bunun neresi e-ticaret allah aşkına bide 700 ytl ye satıyorlar ha? bi yanlşlık olmasın babalar cscart bile 200$ civarlarında bunu 10 na hatta pramite katlar.

Ben Şİfrelerİ Bulamİyorum Admİn Panelİne Nasİl Gİrcem

akimito' Alıntı:
e yani yuhh buna eticaret scripti diyorsanız... nediyim ..?

bunun neresi e-ticaret allah aşkına bide 700 ytl ye satıyorlar ha? bi yanlşlık olmasın babalar cscart bile 200$ civarlarında bunu 10 na hatta pramite katlar.

Scriptin fiyatına buradan bakabilirsin.
https://www.kolaymagaza.com/default.asp?git=4

Burada paylaştığım script 2005 sürümü

Senin bahsettiğin scriptin çeşitli firmalara entegrasyonu varmı? Türkiye'deki bankaların sanal pos kodları var mı ?
Türkçe dil desteği var mı?

Burada paylaştığım script geliştirmeye açık bir scripttir istenildiği taktirde (kodlama bilginiz varsa) yukarıdaki özellikleri ekleyebilirsiniz.

Bu script Kolaymağaza değil ShopTR dir.

mulocan59' Alıntı:
Arkadaşlar, http://www.kolaymazaga.com'da 700 ytl'ye satılan e-ticaret sisteminin 2004 sürümü full. Sanal pos özelliği var. İşinize yarayacağını zannediyorum. Sizlere kolaylık olsun diye kendi hostuma upluad ettim.

Arkadaşlar.

Mulocan59 nickli HIRSIZ tarafından, izinsiz olarak tamamıyle tescili şirketimize ait ShopTR yazılımındaki etik olmayan paylaşıma karşı teşekkür etmeniz veya destek vermeniz nekadar doğru olabilir ?

Birincisi, www.kolaymagaza.com altında KİRALANAN script tamamıyle farklıdır ve yine tüm telif hakkı şirketimize aittir.

İkincisi, burada izinsiz yayınlanan script shopTR adıyla 2003-2005 tarihleri arasında satılmıştır ve ilk defa burada dağıltılmaya başlanmamıştır. Bu script uzunca bir süre aspindir.com ve diğer asp scriptleri sitelerindede yayınlanmıştır.

Yani diyeceğim o ki, kolaymağaza ile alakası yoktur. Alakası, aynı kişinin yazmış olmasıdır ve aynı firmaya ait olmasıdır okadar.

Doğru olanı bilmeniz amacıyla bu cevabı yazıyorum. Herhangi bir polemiğe girmeye niyetim yok ve yazılan herhangi bir cevaba karşılık vermeyeceğim. Konuyla alakalı herhangi bir sorunuz veya öğrenmek , iletmek istediğiniz birşey var ise 0 216 481 5125 den bize ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar dilerim.

Bahadır K. Gülcan
Genel Müdür

Bahacan Bilişim ve Yay.Hiz.Tic.Ltd.Şti.

bgulcan' Alıntı:
Arkadaşlar.

Mulocan59 nickli HIRSIZ tarafından, izinsiz olarak tamamıyle tescili şirketimize ait ShopTR yazılımındaki etik olmayan paylaşıma karşı teşekkür etmeniz veya destek vermeniz nekadar doğru olabilir ?

Birincisi, www.kolaymagaza.com altında KİRALANAN script tamamıyle farklıdır ve yine tüm telif hakkı şirketimize aittir.

İkincisi, burada izinsiz yayınlanan script shopTR adıyla 2003-2005 tarihleri arasında satılmıştır ve ilk defa burada dağıltılmaya başlanmamıştır. Bu script uzunca bir süre aspindir.com ve diğer asp scriptleri sitelerindede yayınlanmıştır.

Yani diyeceğim o ki, kolaymağaza ile alakası yoktur. Alakası, aynı kişinin yazmış olmasıdır ve aynı firmaya ait olmasıdır okadar.

Doğru olanı bilmeniz amacıyla bu cevabı yazıyorum. Herhangi bir polemiğe girmeye niyetim yok ve yazılan herhangi bir cevaba karşılık vermeyeceğim. Konuyla alakalı herhangi bir sorunuz veya öğrenmek , iletmek istediğiniz birşey var ise 0 216 481 5125 den bize ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar dilerim.

Bahadır K. Gülcan
Genel Müdür

Bahacan Bilişim ve Yay.Hiz.Tic.Ltd.Şti.

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki burada paylaşmış olduğum script Türk forumlarında yıllar önce paylaşılmıştır yani ilk paylaşımda bulunan ben değilim. Hatta bu scripti daha önce yanınızda çalışan fakat daha sonra mahkemelik olduğunuz biri (firmanızı yakından takip etmekteyim) paylaşmıştır. Bu scripti ben sizin sistemlerinizden çekmedim. Sadece forumdaki arkadaşlara bir örnek teşkil etmesi bakımından burada paylaştım.
Sizinde belirtmiş olduğunuz gibi burada paylaşmış olduğum script ile şu anki kolay mağaza scriptinin herhangi bir ilişkisi yoktur ancak kolay mağaza diye tabir ettiğiniz script shopTR scripti çekirdeği üzerine yazılmıştır.
Size sormak istediğim bir soru var ? Acaba bu scriptin burada kullanılmasında ne gibi bir sakınca var? Herhangi bir ticari değer teşkil etmeyen, şu anda size herhangi bir gelir sağlamayan bir scriptin burada paylaşılmasının ne gibi bir sakıncası var ? Burada paylaşılan scripti baz alarak birçok genç kendini geliştirebilir.

Evet, sizinde dediğiniz gibi bu scriptin daha önce farklı yerlerde yayınlandıgından bende bahsettim.
Yalnız sizin burayı okuyan arkadaşları yanlış yönlendirmeniz bizi rahatsız etti. Kolaymağaza shopTR çekirdeğinden oluşma değil tamamıyle baştan yazılan bir programlamadır. Her ikisinide ben yazdım. Halen geliştirmeyede devam ediyorum. Bu konu başlıgı olarak ve konu altında yazdıgınız yazıdada belirttiğiniz şey, dagıtımında bulundugunuz ve tüm hakkı bize ait olan bu scriptin kolaymağaza oldugu full oldugu. Yanlış. Burayı okuyan ve şu an bizden hizmet alan kolaymağaza müşterilerimiz bunu yanlış algılayacaklardır.

Dagıtımına bir önceki yazımdada şimdide herhangi birşey demiyorum. Dediğiniz gibi bir çok genç benim yazdıgım bir yazılım altyapısı ile bilgi sahibi oluyorsa ne mutlu bana ama, ilk ve son ricam konu başlıgını "ShopTR scripti" olarak değiştirmeniz.

Ayrıca buradan veya farklı bir yerden bu scripti indirip kullanımı hakkında herhangi bir sorunu olan aradaş varsa "[email protected]" dan bize ulaşabilir.

Sayg.

Bahadır Kemal Gülcan

başlık değişti

boşuna indirmeyin içinde reklam war abi başka bişe yok a.q :D

wedat' Alıntı:
boşuna indirmeyin içinde reklam war abi başka bişe yok a.q :D
Reklam neresinde sorabilir miyim ?
Reklamdan kastın demo adreste üst tarafta bulunan google reklamlarıysa onlar hosttan kaynaklanan reklamlar localhostuna kur eğer indirdiysen ondan sonra reklam var mı yok mu buraya tekrar yaz.

ben calisitiramadım bunu okuma yazma izinide verdim ama sen nasil ucretsiz de calistirdin anlamadim

arkadaşlar hersey için sağolunda bu linklerin hiçbiri çalışmıyor

verdiğin sitede turbo.. da en az 5-10 tane popup sayfa açıldı indiremedim dosyayı

boşver işe yarayan bişi diil...pozitifmarket var bende o bunu katlar.. rar layıp atarım buraya

Beyler Burası Tartışa ARENASI DEĞİL LÜTFEN TARTIŞMALARINIZI MSN ADRESLERİNİZDEN İLERLETİNİZ MİLLETE REKLAM YAPARAK KENDİNİZİ ÖNE SÜRMEYİNİZ ( MOLUCAN59 SÖZÜM SANA DEĞİL ) MİLLETİN ELİNDE VARSA DAĞITIR VEYA KULLANIR SENİNDE VARSA ELİDE İMKANIN ENGELLERSİN KARDES MEYDAN AÇIK

Kardes ŞU DOWNLOAD Linklerini Yeni Yeniden atarmısın...
Linkler Ölü

Geri