Show Kuponum 403 ytl =))

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
12 maçtan 2 maç tuttu :D 10 maç yattı

Bu size örnek olsun sistemsiz 5 maçı geçmeyin =)

bu hafta süprizler haftasıymış .. :goz:

İddaa paraları indirdi cebine... :saskin

Süprizler Sonuçlar

örnek :

Fulham 1-0 Arsenal 5,00
Gaziantep 1-0 Fb maçı 5,00
Tottenham 1-2 Sunderland 5,50

:saskin

Mac sayısı bıraz fazla degılmı Я@SmUsSعN :D ıns. tutarda..pek sayı artınca kazanma oranı dusuyor :D cok denemıs olarak

hadi hayırlısı

ben senin yerinde olsam Türkiye ligini cıkarırım çünkü daha ilk maclar sakat oluyo ama kara senin;)

Mac sayısı bıraz fazla degılmı Я@SmUsSعN :D ıns. tutarda..pek sayı artınca kazanma oranı dusuyor :D cok denemıs olarak

aman o kadar tutturuom 5 10 20 falan dedim bi kerede şöyle tutsun :) tabi tutarsa imkansız ama olmaz diyede bişey yoq izliyelim görelim kaç maçtan yatış olcak... tutarsa hh cileri Boğazda yemeğe götürücem :D

Şükür Kazanılmadan Öncesinde Yayınlanan Bir Kupon Hayırlısı OLsun :D

Hayırlısı olsun rasmussen

yalnız 12 biraz fazla gibi geldi bana :goz:

sistem 4-5-6 dan vazgeçmiyorum şahsen.

Umarım gönlünce olur.OLursada açtığın yolda seni takip ederiz :p

Maç sayısı fazla değil mi Gökhan:D
Ama tutarsa parayı beraber yeriz:p

hadi bakalım bı kez 1 e 272,5 luk bı kupon yapmıstım ılk yarı ıkıncı yarı doğal olarak yatmıstı sanırm ıkıncı kuponumdu zaten ama eğer bu tutarsa bundan sonra ızındeyım =)

bence fener macını cıkar antep asırı hırsla oynıcak futbolcularını gerı aldılar die yinede sen bilirsin

diğerlerini bilmem ama Eskişehir o kuponu yatırır çünkü maçı kesin alacağız şimdiden herkes düzeltisn bilginize

Tutmaz .

1 hakem butun kuponunu yakacak. cok para tutturmak istiyosan cok misli bas. zewkine ben oynarim ama umut beklemem. hayirlisi

12 Maçtan Son 2 Maç Kala 10 Maçtan Sadece 2si Tuttu Rasmussen Geçmiş Olsun Kardeşim =)

Harbidende show yapmı$sın Rass. :hhmanD

12 Maçtan Son 2 Maç Kala 10 Maçtan Sadece 2si Tuttu Rasmussen Geçmiş Olsun Kardeşim =)

Sağol zaten Ölesine oynadım Yani akıl var mantık var 12 maçı kim bilmişte ben biliyim önüme geleni ekledim kupona analiz yapamadım işlerim vardı ama yarın inşllh olucak :)

bu hafta süprizler çok oldu valla iddaa paraları kaptı...

.

12 maçtan 2 maç tuttu :D 10 maç yattı

Bu size örnek olsun sistemsiz 5 maçı geçmeyin =)

bu hafta süprizler haftasıymış .. :goz:

İddaa paraları indirdi cebine... :saskin

Süprizler Sonuçlar

örnek :

Fulham 1-0 Arsenal 5,00
Gaziantep 1-0 Fb maçı 5,00
Tottenham 1-2 Sunderland 5,50

Vs....

:saskin

Geri