show tv izleyemiyorum!

shany

New member
Reaction score
0
arkadaslar show tv gitti bende..
Türksat 2A 42' Doğu Uydusu
Alış Frekansı: 11.760 MHz
Polarizasyon: Horizontal (Yatay)
Symbol rate: 5.925 Ksym/s
FEC rate: 3/4
bunları girdigim halde calısmıo kanal...nasıl olacak bi yrdım etseniz...uydunun markası yumatı nextvawe

ya kardes gecen gun barca-chealse macı vardı starda ya onu bulmak için frekans girdik star geldi show gitti...lnb yi cevirecem ama digerleri de giderse fena olcak :(

yok kardes ya bulmuo showu..
ya showun kendi sitesinden baktım türksat 2A dio ben uydu ayarlarına bakıom 1C den 2A ya degiştiremiom 2A yok bu nasıl olcak anlamadım valla:boks:

kardes sağol varol ama ben verilen rakamları giridigm halde olmuo..senden ricam senin show tv frekanslarını yazabilecek misin bi zahmet
iice kafayı yedim herseyi denicem valla...
kusura bakma kardes cok oldum sana da:)

Yok ya ne demek.. Paylaşmak için burdayız.. Dostum senin verdiğin değerlerin aynısı :)
Birde başka frekans yaz Horzantal olan.. Onu dene bakalım bulucak mı die?
İstersen Lnb'yi oyna(çok az) bi ama bütün kanallar giderse karışmam.. :) (En kötü ihtimalle eski konumuna getirirsin lnb'yi)

neyse kardes ben birazdan uyducuya goturcem onlar ayarlasın bari napalım ayarlar aynı ama calısmıo

tekrardan sagol kardesim:clap:

Uyducuya götürme telefon et onlar sna gelsin.Çünkü sorun receiverda değil canak ssiteminde.Sanırım Lnb ayarı.Kendine güveniyorsan LNB yi yerin sağına doğru ufak ufak cevirerek show tv'nin gelip gelmediğini kontrol et!

kardeş konu ile ilgim yok ama show tv gibi zırva bir kanalı izleyemediğin için çok şanslısın..:)

Geri