Show TV skandalı!

ѕσηυη¢υ

кιℓℓ ƒσя &#
Reaction score
0
Futbolsever futboldan mahrum bırakıldı! Show TV'ye tepkiler artıyor. UEFA Kupası final mücadelesinde Zenit ile Rangers karşı karşıya geldi. Avrupa'da Devler Ligi'nden sonra en kulüpler bazından en önemli turnuvaların başında gelen UEFA Kupası finalini Türk futbolseverler canlı olarak takip edemedi.
Show TV maçı daha önce canlı yayınlayacağını açıklamasına, bunla ilgili basın bültenleri ve reklamlar yapmasına ve maçın yayın hakkını satın almasına rağmen maçın başlama saati olan 21.45 geldiğinde Var Mısın? Yok Musun? yarışmasını yayınlamayı tercih etti. Türk futbolseverler olaya büyük tepki gösterirken, Fatih Tekke'nin de ilk 11'de mücadele ettiği ve Türkiye'yi temsil ettiği bir final mücadelesini canlı olarak izleyemedikleri için kanalı protesto ettiler...

Sporx

vardır bisey haksızsa cezasını ceker zati ama kasıtlı yayınlamadıklarını düşünmüyorum

ѕσηυη¢υ;2897258' Alıntı:
Windows Media Player'dan maç izleme fırsatını buldum.buyrun

mms://smgplc-uefa.wm.llnwd.net/smgplc_uefa

(ç)alıntı

Fatih Tekke 11 de

Eyw. izLiyorum su an =)

fox tan bu sene cok cektigimiz için bu pek koymadı acıkcası..

hayırlı ugurlu olsun hakettiler

Show bunu her zaman yapıyor arkadaslar alıyor sonra banttan yayın yapıyor ne diyeyim biz sessiz oldukça semer vuran cok olur...

lanet olsun o yarışmaya zaten uyuz oluyorum

show tv'yi kınıyorum

show yv'yi dünkü yayın politikasından dolayı kınıyorum ve bana destek vermenizi istiyorum

ben bir mail attım mail örnegi altta var ilginizi ve desteginizi bekliyorum aynı maili veya üzerinde değişiklikler yaparak atarsanız sevinirim

mail adresi

İZLEYİCİ TEMSİLCİSİ MAİL

selam mustafa bey showtv'nin nasıl bir yayın anlayışı var 14.05.2008 (dün) tarihinde uefa kupası final maçı vardı yayın hakkı sizdeydi ve siz o maçı canlı yayınlamaktansa vamısın yokmusun yarışmasını yayınladınız final maçında oynayan bir türk sporcusunu (FATİH TEKKE) seyretmekten bizi mahrum bıraktınız sizi kınıyorum ve dalga geçer gibi maçi saat 23:25'ya yayınladınız maçın bitimine 5 dk. var zaten yayın politakınız tarafımca hiç begenilmedi begileceginide zannetmiyorum bu şekilde yayın hakkı sizde olan maçları maç bittikten sonra banttan verme alışkanlık oldu sizde ve bundan sonra show tv izlemeyecegimi sizi bildirmek isterim dersenizki 1 kişi fark etmez ama o 1kişi 1.0000.0000 kişi olur bu söylemeyi bir borç bilirim ve bu ayıbınızı kayıtlı bütün forum sitelerine yazacagım ve bu mail'i size aynı şekilde atmalarını isteyecegim yanı kısacası bu mail'den yüzlerce veya binlerce alacaksınız

iyi çalışmalar​

Evet bende Şiddetle kınıyorum,Böyle Televizyonculuk olmaz Resmen Futbol severlere Küfür etti,

O varmisin yokmusunu kiniyorum ben. 2 milyon insan basvurmus, ama onlar kac tane aliyorlar. Insanlar zengin olma umutlariyla oraya gidiyor, 0 cekiyorlar

Geri