Sigara İçenlerin Hali

mendo68

New member
Reaction score
0
ya Allah aşkına şu sigarayı içmeyin.içenlerde bıraksın

bööögh midem bulandı ya :(

içme yawf o zmn sende chamf(içmiosan kusura bakma)walla sigara içenleri kimse KUSURA BAKMASIN ama aptal olarak görüyorum.ulan hem kendini zehirliyosun hemde üstüne bide para veriyosun.ya kendini zehirleyip para werme yada para wer kendini zehirleme.en başta zaten abim en büyük salaktır benim gözümde.tanıdığım herkesede bunu derim.kimse kusura bakmasın.lem hesapladım 10 yıl sigara içmesen kendi işini kurucak kadar paran olur.şimdi bi hesap yapalım:bugün ortalam bi sigara için 3 ytl 50 ykr verdiğinizi hesaplayın.1 haftada 24 ytl 50 ykr yapar.1 ayda 98 ytl yapar.yılda 1176 ytl yapar.düşünün 1 YILDA 1176 YTL SIRF SİGARA İÇİN GİDİYO.10 YILDA 11760 YTL.bide buna zamlarıda ekleyin.bide üstüne üstlük daha pahalı sigaralar içiyosanız onuda düşünün ne kadar para harcıyo sigara içenler.10 yıl sigara içme git kendi işini kur be.sırf sigara parasından.bide ne için veriyosunuz kendinizi zehirlemek için.şimdi tekrardan soruyorum bu aptallık diilde nedir?

tamamen yanındayım

mendo68' Alıntı:
içme yawf o zmn sende chamf(içmiosan kusura bakma)walla sigara içenleri kimse KUSURA BAKMASIN ama aptal olarak görüyorum.ulan hem kendini zehirliyosun hemde üstüne bide para veriyosun.ya kendini zehirleyip para werme yada para wer kendini zehirleme.en başta zaten abim en büyük salaktır benim gözümde.tanıdığım herkesede bunu derim.kimse kusura bakmasın.lem hesapladım 10 yıl sigara içmesen kendi işini kurucak kadar paran olur.şimdi bi hesap yapalım:bugün ortalam bi sigara için 3 ytl 50 ykr verdiğinizi hesaplayın.1 haftada 24 ytl 50 ykr yapar.1 ayda 98 ytl yapar.yılda 1176 ytl yapar.düşünün 1 YILDA 1176 YTL SIRF SİGARA İÇİN GİDİYO.10 YILDA 11760 YTL.bide buna zamlarıda ekleyin.bide üstüne üstlük daha pahalı sigaralar içiyosanız onuda düşünün ne kadar para harcıyo sigara içenler.10 yıl sigara içme git kendi işini kur be.sırf sigara parasından.bide ne için veriyosunuz kendinizi zehirlemek için.şimdi tekrardan soruyorum bu aptallık diilde nedir?

tamamen yanındayım dostum içmem içirmem içenide sevmem...

güsel bi paylaşım saol bizi aydınlattığın için

1 saattir siqara içmiyodum başlıqı gördüm aklıma geldi YAkalım bi Tane :)

GloryBoy' Alıntı:
1 saattir siqara içmiyodum başlıqı gördüm aklıma geldi YAkalım bi Tane :)
yok böyle bişey adam tamam be bırakıyorum şu sigarayı diceğine aklıma geldi yakalım bitane diyo ne iş anlamadım..!

mendo wallaha bende içmiyordum ama saolsun arkadaşlarım alkolle birlikte alıştırdılar alkolle güsel gidiyordu şimdi de arada sırada içiyorum :)

ama öle deli paralar vermiyorum gerçi yabancı sigara içiyorum (parlament ve marlbora) ama çok içmediğim için koymuyo :p

mendo68' Alıntı:

çok haklısın kendini zehirlemek için para verenleri hiç anlayamıyorum

gercekten ürkütücü bir manzara ...
vay halimize .. abi şu resimleri kaldıramazmıyız şurdan yaaa...valla görünce kanıma dokunumyo be :(

evren : bende içerim nargile bi zararı varmı yaff onu da araştırsak ama anastaslı olanı :D

Yazık 1 sigara = 5 dakika daha kısa ömür daha ne olsun...

Bende içiyorum meleti ama bağımlılığım yoktur öyle şu resimlerden midem bulandı ama bunları görünce kaç kişi sigarayı bırakıyor dersiniz.Bence kötü bir caydırıcı yöntem...Hem sigarada markanında önemi yok bence sonuçta hepsi zararlı ..gerisi sadece karizma telaşıneye gerekse..

sağlıklı ve kaliteli yaşamak için sigara içmemek, alkolü de ölçülü içmek en güzeli :)

teşekürler kardeş aydınlattıgın için çok şükür ben kurtuldum şimdi içmiyorum k.i.b

slm beyler ben biraz tiryakisiyim fabrika bacası gibi anlıcanız yaw bu veledi nasıl bırakıcaz bırakmak istiyorum da yardımcı olursanız sevinirim

bir sigara keyfim vardı içine ettiniz iyyyyyyyyyyyy gecenin 4 ünde yaktım bir muratti daha bu konunun üstüne

Geri