...::: Sigara Fiyatlarında Büyük İndirim ! :::...

ozhan20

New member
Reaction score
0
Sigara fiyatlarında büyük indirim en sonunda

Sigara fiyatlarında büyük indirim

Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim ama güncel haberler bölümüne konu açamadım nedense

Philip Morris Sabancı Sigara ve Tütüncülük Sanayi ve Ticaret A.Ş (Philsa), sigaraya yaptığı zammı bazı ürün kalemlerinde revize etti.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Bakanlar Kurulunun 31 Aralık 2009 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan kararıyla sigaradaki Ötv oranlarının yeniden belirlendiği ve buna bağlı olarak şirketin ürün fiyatlarının 4 Ocak 2010 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yeniden düzenlendiği hatırlatıldı.

Açıklamada, ''değişen pazar dinamikleri çerçevesinde'' Marlboro'nun fiyatlarının yarından itibaren uygulanmak üzere revize edildiği belirtildi.

Açıklamaya göre, 7 lira olan Marlboro Uzun'un fiyatı 5,75 liraya, 7 lira olan Marlboro Kısa'nın fiyatı ise 5,50 liraya çekildi.

European Tabacco ise, bugünden geçerli olmak üzere yüzde 12,5 ile yüzde 28,5 arasında değişen oranlarda zam yaptığını bildirdi.

European Tobacco A.Ş'den yapılan açıklamada, Bakanlar Kurulu kararıyla, tütün ve tütün ürünlerinden alınan Özel Tüketim Vergisi tutarlarına yapılan zam üzerine, üretilen sigaraların fiyatlarının yeniden belirlendiği kaydedildi.

Buna göre European Tabacco A.Ş.'nin ürettiği sigaraların eski ve yeni fiyatlarıyla yapılan zam oranları şöyle:

ÜRÜN ADI ESKİ FİYAT YENİ FİYAT ZAM ORANI
Black Galleon
Kısa/Uzun/Slims 3.50 4.50 28,5

Violet Slims 4.00 4.50 12,5

Winner Slims 3.50 4.25 21,4

President Kısa

Katkısız 3.50 4.25 21,4

Vigor Slims 3.50 4.25 21,4

-Vigor Kısa/Uzun

/Katkısız 3.50 4.25 21,4

HD Slims 3.25 4.00 23,0

-HD Kısa/Uzun

/Katkısız 3.25 4.00 23,0

Kaynak:Mynet

özhan dediğin doğruysa iyi haber hayttttttttt beaaaa :lol:

kaynağını verdim siteye girip bakabilirsin yazılı açıklama yapmış

walla bugün 7 liraya aldıdım öle bi koydu ki ama tekrar eski fiyatına döndü inşallah geçerli olur

ben 20 yıla aşkın dır uzun malbr.içiyorum dun 7 e aldım harbi koydu.başka meret te içemiyorum .

kaynak baktım ok özhan eyvallah

Sigara analizi;
Günde 1 paket sigara içen biri ;(sigaranin maliyeti 3.50 olarak aldım)
Günde ====> 3.50 milyon
Haftdada ===> 24.5 milyon
Ayda =====> 105 milyon
Yılda =====> 1 milyar 260 milyon kar etmektedir.

Ki bunu günde tiryakiler için günde 2 3 diye hesplarsanız o parayla zengin olur insan.
Sigarayı bıraktığınızda ekonomik bir sıkıntıız olacağını düşünmüyorum...

Bu ne ya. Bırakacağım. Kurtulacağım artık bu işkenceden.

ben 20 yıla aşkın dır uzun malbr.içiyorum dun 7 e aldım harbi koydu.başka meret te içemiyorum .

kaynak baktım ok özhan eyvallah

aynen walla zam olmadan önce 3paket almıştım bugün 7tl alınca koydu ama 10 lirada olsa yine marlboro içerim marlboro içen biri çünkü başka sigara içemiyo liseden beri marlboro içiyorum bende 10yıldan beri marlboro içiyorum

hadi bakalım öyle olursa o zaman winston malboroyla başa baş olcak bunun üstesinden nasıl gelcekler?

tiryakiler bugün bizim günümüz :lol: yaşasın dumanlı hava sahamız :p

YAzdığımı okumadılar galiba:D...
Buda tiryakiler için..
Günde 3 paket içenlerin; (sigara fiyatı ortalama olarak 4 tl aldım)
Günde ==>12 tl
Haftada==> 84 tl
Ayda ==> 360 tl
Yılda ==> 4 milyar 320 tl...

Valla sigara içen biri benim ekonomik sıkıntım var.Kriz mıriz demesin.Sigarıyı bıraksın.

YAzdığımı okumadılar galiba:D...
Buda tiryakiler için..
Günde 3 paket içenlerin; (sigara fiyatı ortalama olarak 4 tl aldım)
Günde ==>12 tl
Haftada==> 84 tl
Ayda ==> 360 tl
Yılda ==> 4 milyar 320 tl...

Valla sigara içen biri benim ekonomik sıkıntım var.Kriz mıriz demesin.Sigarıyı bıraksın.

ya bırakmak kolay olsaydı o kadar herkes bi anda bırakırdı bunun parayla alakası yok bağımlılık walla bende günde 3 paket içmiyorum 1 paket yetiyo bana o da beni bi sıkıntıya sokmuyo

1 paket seni sıkıntıya sokmaz seni ıkıntıya sokan 1 paket e mahkum eder.Ha sen bu kadar para ya hem sağlını hemde paranı feda ediyorsan sana diyecek bişe yok:D

bu kadar zamdan sonra nasıl indirim yaparlar ki?

Sigara analizi;
Günde 1 paket sigara içen biri ;(sigaranin maliyeti 3.50 olarak aldım)
Günde ====> 3.50 milyon
Haftdada ===> 24.5 milyon
Ayda =====> 105 milyon
Yılda =====> 1 milyar 260 milyon kar etmektedir.

Ki bunu günde tiryakiler için günde 2 3 diye hesplarsanız o parayla zengin olur insan.
Sigarayı bıraktığınızda ekonomik bir sıkıntıız olacağını düşünmüyorum...

kardeş iyi açıklama ama o 1 milyar 260 milyon illaki kıyıdan köşeden gene gidiyor :)

en iyisi bırakın =) bırakan bırakıyor.. (biLirim zor aLışkanLıkLardan kurtuLmak,bnm için de iddaa bu durumda)

Geri