Sigarayı bırakanlar

Bjk lı olmak dertlerin en büyüğü

Sigara derdi onun yanında devede tüy :)

Haci Hiç Kusura Bakma Benim Tek Derdim Demirören Geri Kalan Herşeyden Memnunum :lol::lol:

Feneri tutupta O Kadar Dertten Sigara İçeceğime Aklımdan Bir Sayı Tutarım :001_smile:

Haci Hiç Kusura Bakma Benim Tek Derdim Demirören Geri Kalan Herşeyden Memnunum :lol::lol:

Feneri tutupta O Kadar Dertten Sigara İçeceğime Aklımdan Bir Sayı Tutarım :001_smile:

Neyse HypéRioN biz sigara bırakmaktan açtık konuyu sen aldın Fenerbahçe bjk ye getirdin

Ben yorumları başlığa uygun yapalım diyorum

Diğer konuları spor bölümünde yorumlarız :lol::lol:

Tamam Abi Kusura Bakma Konunu Sabote Etmiş Oldum Biraz Ama :)

Hiç başlamadım ki bırakayım.

Yılmaz Abi ilk dumansız hava sahası mağdurlarından. beraber metrobüsten indiğimizde hatırlıyo musun abi nasıl da hemen zabıtalar geldi, sigara yasak diye :)

başlamadım bırakmam =)

25 Yıllık tiryakiyim sağlam içiciyim
3 kat merdiven çıkamam

Ama bırakmadım hatta bırakmaya TEŞEBBÜS bile etmedim.

Evet içersem akciğer kanseri olma oranım içmeyenlere göre iki kat yüksek ama içmezsem çağımızın vebası STRES e yakalanacağım kesin.

Hem devletimi düşünmek zorundayım bir sigara grubu indirim yapınca ne demişti maliye bakanımız bizzim bundan beklediğimiz bir vergi geliri var siz düşürürseniz fiyatları ucuz olan sigaradan çok pahalı sigaradan az vergi alacak düzenlemeyi yaparız vergimizi alırız. dediydi.
Devletim bütçesinde ki vergi gelirlerinin hassas dengesiyle oynayamam :))

Bende bırakalı 7 ay oldu.darısı bırakmak isteyenlerin başına.Arkadaşlar bir çok yerde kahvehaneler gibi sigara içilmediği için sigarayı bırakmak birazdaha kolay.Beklemenin anlamı yok bu gün bırakınca karlı olmaya başlıyorsunuz kendinizdeki değişiklikleri farketmeye başlıyorsunuz.Ben bu uyuşturucuyu bırakacağım deyin sabırla hemen başlayın.herkeze kolay gelsin.

24 Haziran`da biraktim:)Ilklerde bütün icenleri kiskandim hatta nefret ettim:)
Simdi alistim gibi,kilo almadim üzüntüden verdim bile..Her ayrilik gibi zordu.
Hasretimsin..!!

Hiç başlamadım ki bırakayım.

Yılmaz Abi ilk dumansız hava sahası mağdurlarından. beraber metrobüsten indiğimizde hatırlıyo musun abi nasıl da hemen zabıtalar geldi, sigara yasak diye :)

Evet hatırlamammı
Bundan sonra aynı şeyi yapamayacaklar :):):)

levent32 sende bırakmamak için tüm imkanları zorlamışsın :)

Evet hatırlamammı
Bundan sonra aynı şeyi yapamayacaklar :):):)

levent32 sende bırakmamak için tüm imkanları zorlamışsın :)

Mesele bırakmak yada bırakmamak değil tek içebildiğim zigara malbuş un 7 lira olması kötü :))

Ama genede kaliteyi düşürmeden lokal tedbirler ile bırakmamaya çalışacağım :))

5 mayıs 2008 de bıraktım zor oLdu ama tek daL dahi içmedim o tarihten itibaren =)

Yaklaşık 3 sene oldu bırakalı.

Ama insanın arada bir canı çekmiyoda değil.

Hiç içmemiş biri gibi olamıyorsun

son 2 haftada 5 dal belki içtim

ama bırakıcam bu gidişle İnşallah ...

:sigara::sigara::sigara::sigara::sigara::sigara::sigara::sigara::sigara::sigara::sigara::sigara:

Geri