Sigaraya Büyük Zam Geliyor

Yine mi zam :uzgunCocuk:

İnadınıza içirtmeyin şu mereti :mad:

bence tiryakiler uyuşturucuya başlar.

Allah Belalarını versin diyorum sadece.
Cinayetlerden kzalardan ölüm artışına bakıp kına getirtirler badattan.
Kendilerinden başkasını düşünmeyenler.

Bundan sonra keyifli keyifli sigara içmek hayal oldu

Sigara alanlar onu içmek yerine sadece koklayarak özlemlerini giderirler

artık bir insana en büyük hakaret ondan sigara istemek olur herhalde

asıl cinayetler sigara isteme yüzünden işlenir :)

Hele şükürkü 3 ay önce bıraktım

bence böyle bir zam yapamazlar hem yapsalarda tütünün kilosu 20 ytl sarar içerim kimsede bişi diyemez:durdurun :D:D:D:

söylemelerine gerek yok zaten yakında 8-10 olurdu rahat.. bundan önce ben 5 üstüne çıkacağını tahmin etmezdim :)
benim abimde makinesi var sarıyo sarıyo çekiyor :) böyle filtreli borular var,tütün var makineye koyuyo sarıyo :sigara:

.ötleri yemiyor tekeli kapatmaya böyle aciz insanlara yöneliyorlar hemen birde 1 lisası sağlık bakanlığına gidecek madem o kadar düşünüyorsunuz milletin sağlığını neden sigorta süresi 6 aydan 3 aya düşürüldü acaba ?

iyi yapıyorlar 20 lira olsun bırakırlar belki

Amanın booo sen ne diyosun ya , baba kolayı var tütün sarar içerim bende kalite tütün bulmak sıkıntı ama gerekirse karadenizdeki bağlantılarımı kullanır ve bu işi çözerim hatta ticarete döker paranın adını değiştiririm, okulda bize krizlerin fırsat oldugunu öğretmişlerdi doğruymuş :D

alıp onu içecegine o parayı evine sok yada yararlı bir işte kullan... İçipte nerene kar kalıyor bilmiyorum......

Çocuğuna ayakkabı almaz gider sigara alır

eve ekmek almaz gider gider sigara içer

Ailesinin geçim parasını gider sigaraya verir

bizde kalkıp buna sigara içme özgürlüğü diyeceğiz öyle mi

dünyadaki değerleri görünce insanların kafalarına dank eder insallah. sonra bir de hükümete bu yüzden ters cıkmasınlar da.

Geri