Sikayetrim Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackwolf

uid=0(root)
Reaction score
0
Sayın Mod ve Adminlar ben hacklediğim siteleri web hack bölümünde yayınlıyorum daha demin bi site verdim ve onun arkasındanda bi sişte yayınladım ve kitlendi sebebi tek baslık halinde olmasımıs ben öle yapamıom bana göre bi gövde gösterisi bölümü açrarsanız sevinirim ben hepsini aynı anda hacklemiom yeri gelkior 2 dk içinde yapıom yeri gelior haftada 2 tane o yüzden gövde gösterisi açılsın

blackwolf' Alıntı:
Sayın Mod ve Adminlar ben hacklediğim siteleri web hack bölümünde yayınlıyorum daha demin bi site verdim ve onun arkasındanda bi sişte yayınladım ve kitlendi sebebi tek baslık halinde olmasımıs ben öle yapamıom bana göre bi gövde gösterisi bölümü açrarsanız sevinirim ben hepsini aynı anda hacklemiom yeri gelkior 2 dk içinde yapıom yeri gelior haftada 2 tane o yüzden gövde gösterisi açılsın
dostum yazıda ufak tefek yanlışların var bakıp düzeltirsen daha anlaşılır olur. :aba: saygılarımla

*açrarsanız *bi de başlığı yanlış yazmışın

Kardeşim O bölümde arkadaşın açtığı genel Gövde gösterisi var herkese ayrı ayrı Başlık açılamaz forum kurallarına riayet etmek zorundasın...

Konularına baktım Partizan sana uyarı vermekten başka bir işi kalmadı bir iki üç ama sizde biraz insaf gösterin bizde insanız nakine değil kardeşim

Uzatmayın o bölümün kuralı neyse itiat edin

D0stum web hack b0Lumu c0rba gibi oLdu.. sana anLatmak istedigimi anLamadin sanirim..

Ben gunde 200 tane site hackLiyorum hepsini ayri ayri ba$Likta acsam iyi mi oLur?

Bir ba$Lik ac bana deki partizan bunu sabitLe burdan dewam edicem ok derim edersin..

CopLuge dondu resmen konularin iLe..

eğer çok istiyosan güncellenecek yazıp her hack yaptığında editleye bilirsin
tabi kurallar altında

HH'de ilk şey kurallara uymaktır . Bölüm kurallarının getirdiği kurallara uymalısın .
Herkeste bunu dile getirmiş . Burda kimse sana gıcıklık yapmıyor yani .

Neyse Web Security de Alt Forum açılacak Web Hacking Gövde gösterisi diye artık bu tür polemikler çıkmaz

O yüzden konu Locked

Web Hack Bolumune Govde Gosterısı adı altında alt forum acıldı... Bundan sonra deface larınızı orada yayınlayabılırsınız...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri