~SiLenT ScЯeaM~

forumun ve yuvanın en sağlam Beşiktaşlılarındansın..genel olarak sessiz sakin ama söz konusu şey Beşiktaş olunca akan sular senin için de duruyor..buna defalarca kez şahit olmuşumdur..ama öyle ama böyle, karşındaki insana söylediğini dinletmesini biliyorsun..tek eksiğin, sanki biraz kendini bizlerden uzak tutuyorsun..belki de fazla samimiyetimiz olmadığı için izlenimim o yöndedir kusuruma bakma..=)

nicki güzel....
Besiktasli.....
evet bende sessiz sakin efendi bir kisilige sahip oldugunu düsünüyorum.....

iyi biliriz iyi...

az giren öz giren.ama sevilen birisin..

beşiktaşlı saygılı seviyeli bi okadarda hackhell ailesini ihmal eden arkadaşımız ..

Beşiktaşlı , forumun sessiz sakin , saygılı , efendi , beğendıgım üyelerinden birisin.Bazen yorumlarına denk gelıyorum. Beğendıgım yorumların var. :smile: Senı daha aktif görmek isterım ; )

İyi biLirdik..:laugh:

Adam gibi adamsın, kısa ama öz benden bu yorum çıkar sana erhan kardeşim..

Aziz kardeşim İncubus' un yeğeni iyi bir arkadaş

Tarihçi, Beşiktaşlı, dürüst, arkdaş canlısı.

Tanışmak Kısmet Olmasada Çok Sevilen Birisin =)

Mücahit abimizin yeğeni o nasıl değerliyse gözümüzde yeğenide öyledir ;) efendi ve düzgün biri

Ben seni aralık ayında denize giren garip bi insan olarak bilirim yegen bide çok fotojeniksin :thumbup1:

o değilde daha buralardamısın la sen

Aziz kardeşim İncubus' un yeğeni iyi bir arkadaş

dayı senlede görüşelim bi ara telefonumu yegenden al yada kendi numaranı ilet bana
hadi alayınız allaha emanet .

Ben seni aralık ayında denize giren garip bi insan olarak bilirim yegen bide çok fotojeniksin :thumbup1:

o değilde daha buralardamısın la sen

dayı senlede görüşelim bi ara telefonumu yegenden al yada kendi numaranı ilet bana
hadi alayınız allaha emanet .

~SiLenT ScЯeaM~ e pm attım o sana iletir artık.

Beşiktaşlı olduğunu. Lafını sakınmadığını. Beraber ıslandık bu yağmurda tadında tutkuyla takımına, siyah ölüm beyaz yaşama bağlı kaldığını düşünüyorum. Hakkımızı savunurken hiç bir zaman dlini ısırma emi :smile:

Geri