Sirf Fetullahı sevmiyorum diye uzaklaştırıldım ya helal olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya tamam söz hepinize alın Fetullahınız size benim dinim bana. ben sizin fetullahınıza inanacak deilim sizde benim düşünceme katılacak olanlardan deilsiniz.

ben kıldığım namazımla, tuttuğum orucumla, verdiğim zekatımla, ettiğim kelimei şahadetle, Allah(cc)nasip ederse gideceğim hacımla.

İnandığım Muhammed Mustafa'nın şefaatiyle, inandığım Kur-an-ı Kerimin kelamıyla, İnandığım Allah'ın gücüyle, Meleklerin yazdığıyla, hayır ve şerrin kimden geldiğini bilerek kaderimde varsa Cennete girerim.

Beni Asrın Deccalı deil yukardakiler kurtarır ve tek kurtarıcı Allah'tır

çok doru söledin helal olsun :clap
yalnız siz kelimesini düzeltirsen sevinirim zira ben fetullahçı deilim :vur
umarım bidaha banlanmazsın hadi ii qeceler...

ya tamam söz hepinize alın Fetullahınız size benim dinim bana. ben sizin fetullahınıza inanacak deilim sizde benim düşünceme katılacak olanlardan deilsiniz.

ben kıldığım namazımla, tuttuğum orucumla, verdiğim zekatımla, ettiğim kelimei şahadetle, Allah(cc)nasip ederse gideceğim hacımla.

İnandığım Muhammed Mustafa'nın şefaatiyle, inandığım Kur-an-ı Kerimin kelamıyla, İnandığım Allah'ın gücüyle, Meleklerin yazdığıyla, hayır ve şerrin kimden geldiğini bilerek kaderimde varsa Cennete girerim.

Beni Asrın Deccalı deil yukardakiler kurtarır ve tek kurtarıcı Allah'tır

Sadece şunu diyeyim yenilmiş hakkım varsa helal etmiyorum. Ben kaçgündür boşuna giremiyorsam siteye bu haktır.

Şu sözün üstüne yazma.Haklı isen büyüklüğü sende kalır.Kimsenin kimseye üzüntü vermeye hakkı yok.Konu (birazda bizlerin katkısı ile) fazla uzadı.
Düşüncelerinde haklı olabilirsin ama,
başkasının özgürlüğünün başladığı yerde seninki bitiyor.

Şu yukarıda yaptığım alıntılar zaten seni tanımlamış.Sen yinede hakkını helal et,yat.
Sakinleş...

Cümlenize iyi geceler olsun.
Bu akşam forum bayağı hareketliydi.(spor bölümüde dahil :durdurun )

reavenn kardeşe
ben zaten o anlarsını da sana yazmadım bu yazdığımda benim atılmamı haklı görenler bir yazdır. Fetullahçılara deil.

ben de herkese teşekkür eder ve hakeret bile edilse bu mesajımın bu konudaki son mesaj olduğunu belirtir. ve iyi geceler dilerim

Tanımadığın ve hiçbir bağın olmadığın bir kişi hakkında atıp tutup ortalığı velveleye verme isteğin nedir.? Bu ne hiddet bu ne celal..! Fethullah Gülenin en ufak bi kötülüğü mü dokundu sana ufacık ucundan? Anlayamadım gitti.. Kendini birde o kişinin yerine koy, aynı hakaretler sana edilmiş olsa ne hissederdin? Herkes eleştirisini saygı ve seviye çerçevesinden süzerek yapması daha iyi olur dimi ? :goz:

Newwave yapmaz öyLe bişey ayrıca Fetullahı bende sevmiyorum haLa burdayım

Kimse Fetullah Gülen'e saygı duymak zorunda değil.Bunu forum kuralları çerçevesinde izah etmemiz lazım.Biz de biliyoruz sövmeyi ama burası nezaket açısından üst seviyelerde bir forum.Forumun itibarına yazık :goz:

hey aLLahm beLa mıdır nedir ya utanmasa ben bi esnafım sayın başbakanım faLan diye de bağıracak provakatör müsüm arkadaşım??

haklısın arkadaşım

burda mod olan vatandaşın biri bana lan kelimsei kullandı bende ona aynı şekilde kullandım

ama ben 1 hafta men aldım vatandaş devam etti burda herşey mümkün

bak şimdi gene mimlerlerse şaşma :D

Ben üyelerden birine karşı forumda cahil desem hakeret etmiş oluyorum. Vay efendim smod hakaret ediyor oluyor. Aynı üye bu örnekte olduğu gibi herhangi bir şahsa bi sövmediğini bırakıp ben nerde yanlış yaptım diyor..

Fethullah Güleni müleni bi kenara koyalım kendisini tanımam, ben sana ne diyorsun bilmem nenin yandan yemişi desem acaba bu tabiri sindirebilir misin? Başka sorum yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri