site açmak için yardım!!!!

taha_taha

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben böyle hackhell gibi(tabi hiç bi site bu kadar iyi olamaz)bi forum sitesi açmak istiyorum.ben bunun için ne kadar para öderim ve nerden alabilirim.?acil yardım litfen...

taha_taha' Alıntı:
ne kadar para öderim ve nerden alabilirim.
Arkadaşım Kusura Bakma Ama ÖyLe Bir CümLe Kurmuşsun ki Yazamadan Edemedim
"Manavdan Karpuz mu aLıyorsun" :hhmanD

ücretsiz de açabilirsin yada yok ben sitemin çok iyi bişey olmasını istiyorum paramda var diosan alırsın paralı hostunu(fiyatları değişio özelliklerine göre) yüklersin hosta webwiz (asp ) veya hackhell inki gibi Vbulletin ( php) forumu olur biter...free asp host istersen www.somee.com dan yararlanabilirsin kolay gelsin...

yani ben böyle hackhell gibi forum sitesi nasıl açabilirim.?hangi siteden.bana ayrıntılı olarak anlata bicek var mı?

yardım edebilcek bi arkadaş yok mu arkadaşlar hadi acil yardım edin lütfen

Sana yıllık 35 liraya hosting veririm, 15 liraya da domain. Böylece 50 liraya olayı halletmiş olursun. Ayrıca forum kurulumunu da ücretsiz yapıyoruz. Teknik desteğimiz 7/24'tür. mhackn arkadaşımız da zaten bugün itibariyle MedaHost.Com sunucularına geçmiş durumdadır...

mehdi çoooook tesekkür ederim adamlar forum kurulumu için benden 60 ytl istediler

asi_bjklee' Alıntı:
ücretsiz de açabilirsin yada yok ben sitemin çok iyi bişey olmasını istiyorum paramda var diosan alırsın paralı hostunu(fiyatları değişio özelliklerine göre) yüklersin hosta webwiz (asp ) veya hackhell inki gibi Vbulletin ( php) forumu olur biter...free asp host istersen www.somee.com dan yararlanabilirsin kolay gelsin...

somee yabancı bir site nasıl tavsiye edersin türklerin hakkını yiyorsun
sen türk degilmisin
bu arada asi san yanlislikla teşekkür ettim alıntı yapacaqtım

Hocam biliyorsun bizde hizmet, kâr etmek isteğinden önce gelir... Bu kardeşimize de yardımcı olayım dedim ama ses çıkmadı. :)

arkadaşım bugün yeni girdim siteye sana ulaşmak için msn ni ekliyorum saolasın:)

Mail gönderdim sana hocam, iletişimi sağlayalım...

Geri