Site Girişine şifre koyma

esatco

New member
Reaction score
0
Sayfa gelmeden şifre sorulmasını ve bu şifreleri accsess den kendim yazıp vermek istiyorum. Acsess bilgim yok. Html ve Flash biliyorum.Asp ye çok meraklıyım lütfen bu konuda biri bana yardımcı olursa çok sevinirim.Saygılar.

Java ile bir çok uygulama var ama güvenli değil...

arkadasım eğer html biliyorsan vede ingilizcen varsa bi kac yabancı forumda bi arat bu konu cok basit ancak ben php ile yaptıydım ve kodu hatırlamıyorum ancak cok basit olmasına ragmen buyuk bir probleme donusebiliyor su anda bendeki gibi...
neyse yabancı forumlarda bi kac kod bulup bunu html de yapabilirsin ancak benim sana tavsiyem asp bilgini geliştirip oradan yapman ...

Sorum Çözüldü

Bu sorunu harika bir programla çözdüm. Sizlerinde işine yarıya bilir. Program çalışıyor html dosyanızı gösteriyprsunuz ve kaç tane user name ve şifre koymak isterseniz yazıyorsunuz . harika bir program ve güvenli...sağ tıklamayı falan kapatabiliyorsunuz. 3 defa girme hakkı falan hepsini ayarlıyabiliyorsunuz..http://www.mtopsoft.com/htmllock/
buradan indirin crackı daha bulamadım. Bulan varsa paylaşsın.

Çok saol bana çok yardımcı oldun :D

siteden yeni indirdim. Program için kullanıcı adına kendi adınızı yazın serial numarasına da

KdABZCI+Bp867HkeLdZrVFhJ

iyi kullanmalar...

çok saol ama ben bunu kullanamadım ya. yani html kod u nerden alacaz ??

dedikleriniz bir program yardımıyla olacak değil bu işlem sizin kod bilerek yazmanız gereken bir işlemdir ya hazır bir kodlama bulursunuz onu kendinize uyarlarsınız yada kodlama öğrenerek yazarsınız

Geri