Sitedemizdeki Çalışma...

Solariz

Administration
Reaction score
0
Sitemizdeki alt yapı çalışması nedeniyle Dns cache sistemlerinden temizlenene kadar erişim sağlanamayabilir. modemlerinizi restart ederek dnsleriniz kısa sürede degişmesini saglıyabilirsiniz veya msdos üzerinde dns temizleyebilirsiniz ( bilmeyen üyelerimiz için başlat çalıştır cmd yazarak çalıştır diyerek ipconfig/flushdns komutunu yazıp enterlamaları etkili olucaktır.. )

Hackhell Yönetimi

Hata Veriyordu, Konua İçerikLerine Giremiyordum. Modemi ResetLeyince Sorun DüzeLdi. tekrar Yaparmı Aynı Hatayı?

Hata Veriyordu, Konua İçerikLerine Giremiyordum. Modemi ResetLeyince Sorun DüzeLdi. tekrar Yaparmı Aynı Hatayı?

bu gecici birşey 24 saat içersinde tamamen düzelicektir modemlerinizi restart eder ve dnslerinizi düzeltirseniz birdaha yaşanmaz.

teşekkürler halloldu. iyi çalışmalar.

Solariz. Sorunu düzelmeyen çok arkadaşımız var. Söylediklerini birebir uyguladılar. Başka yapabilecekleri bir şey var mıdır?

Ben şu anda sorunsuz bir şekilde giriyorum. Hiçbir dns ayarı yapmadan, resetlemeden.

Solariz. Sorunu düzelmeyen çok arkadaşımız var. Söylediklerini birebir uyguladılar. Başka yapabilecekleri bir şey var mıdır?

bu bi sorun degil aslında dnslerin yenilenmesiyle alakalı bir gün alabilen bir durum sitemizin ip adresini degiştirdigimiz için yaşanmakta dnsleri temizleme yöntemini yaptılarsa beklemekten başka çare yok

neden bana sms ile bildirilmio bunnar.. darılıorum ama :)

Geri