Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sitemin FTP şifresini değiştirmem lazım ACIL yardım
Sitemin FTP şifresini bilen biri siteme index atmış hack yaptım demiş adınada acil ftp şifremi degiştirmem lazım ama nasıl yapacagım bilmiyorum yardımcı olabilecek varmı şimdiden tşk ler herkeze..
cpanel veya plesk panel işte hangisi varsa ordan ftp ye girersin.sora userlar gözükür işte birine tıklarsın change pass vs... yani accık ingilizce yeter.burdan tahmin etmek zor.
cpanel veya plesk panel işte hangisi varsa ordan ftp ye girersin.sora userlar gözükür işte birine tıklarsın change pass vs... yani accık ingilizce yeter.burdan tahmin etmek zor.
dostum işte bi sorun var admin panel adresi bilmiormm diyelimki www.mesela.bilmemne.net
diye bi adresim olsa admin paneli nası bulabilirim host aldıgın yere sor dersen admin e ulaşamıyorum napcam acaba herşey içn tekrar saolun
bu şekilde de bi yere ulaşamadım :sigara: saol arkadaşım ama hatta şöle bile yaptım ftp://a.com:2222 ftp://a.com:8443
http: olarakta bi yere giremedim napsam acaba
Arkadaşlar öncelikle saolun ama anca şöle oldu yapmak isteyenler icin anlatayım
dos u acın ping www.sitenizinadresi.com yazın enterleyi site ip nizi ögrenin sonra şunu yapın misal ip niz 99.99.999.999 olsun bunu yapın 99.99.999.999:2082/Cpanel
buradan girerseniz oluyor adresle bi turlu olmadı
Nos onceLikLe sunu soyLiyim gunumuzde Herkes site aciyor ama paneL nedir ftp nedir permission nedir chmod nedir haberi yok ? bunLari ogrenmeden site neyine diyerek devam edicem..