Siteye Logo ve Slogan Yarışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buda benden

İstediğiniz zaman yetkililere vektorel çizim halii verilir :eek:
372.jpg

güzel çalışma, pencereden çıkıp hackhell'e basan adam falan güzelde, logo olarak kullanılacak boyutta ve tarzda değil bence :)

Bende ikitane deneme olarak yaptım arkadaşlar o kadar iyi olmadı ama
deneme6ff.jpg

deneme29gs.jpg

Bazı aLışkanLıkLar ZararsıZdır " HackheLL internetin KaLbi..

yaww bu ara araba modifiyesi we çalınan e-mail lerini almamı isteyen arkadaşlardan rahat yokk :D görüpte bi yaptı başıma kakıo demeyin ama haa sewe sewe yaptım!! Ben sadece şimdiye kadar nie logo yapamadığımı anlatmak için yazdımm! EWET BEYLER GÖRDÜNÜZ HALAA NİE İCRAATIMIN OLMADIĞINI AMA OLCAAAK!

Blacksymbian, üsteki ii olmuş,
yalnız o hırsızla yazı arasında bi bağlantı olmalı, birbirlerinin üstüne binmeli yada uzantıları kesişmeli vb.

tolga bu denemeydi zaten bidaha kilerde dediklerini dikkate alcam

dostum lutfen bilginin adresini kullanmayın kopya bir site olmayalım şuanki default skindeki sol ustkoşedeki logo benim eserim:D

sitenin adminleri kimler tam olarak moderatör arkadaşlarımız yazarsa sevinirim
bi sürpriz de ben yapıcam :)

Boyut ne olsunn ??? Ona göre bişiii yapıım??

BUYRUN BEYLER BENİM LOGO DA HAZIR SLOGAN DA!!!

SLOGAN: HACK VE PAYLAŞIMA AÇILAN KAPI

BUYRUN BUDA LOGOM:

Yorumlarıınızz!!

dezzy' Alıntı:
güzel olmuş wartox...
sana werdiim yazı tipini kullanmışın:)

EwEt dezzy senin de katkın oldu walla endirek olarak :D Bunun dışında çoook şeyde kullanıom yaww ben onu !! Onu werdiin çok iyi olduu!! Eee başka yorum yok mu yaww benim LOGO we SLOGANA !!

Hackhell yazısı kırmızı tonlarda olabilir background hoş olmuş

tamamda arkadaşlar logo yapıyorsunuz wallpaper değil, bu boyutlarda nerede kullanılacak bu çalışmalar?

:)))

tolga haklısın ama PSD bende zati istersek oynanır hepsiyle !! O kolay! Bide ben sordum boyutu ama bi cewap gelmedi :D Bide herkes bu boyutlarda yaptı zatİ!
- Bide SORUNLU yorumun için saol! Kırmızı yazıyı denemiştim ama abi hiç kırmızı olmadıından çok sırıttı we logonun böle bi gizemli hawasını bozuo ama beğenilirse isterseniz kırmızı da yapabiliriz! :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri