Siteye Logo ve Slogan Yarışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Xfiles' Alıntı:
bu olmuş değil mi benim kinde insan var insan :D
dark banlayacak şimdi beni :D

sana slogan bul diyoz bak hiç iplemiyo sloganı,

yaw seninki olmamış çünkü hazır bi stede yazmışın onu,
alıp insanları kendin resimlesen oky,

benimkide olmamış ama idare edin yapacam daha ii,
belkide başka arkadaş yapıcak daha ii...

tolga' Alıntı:
sana slogan bul diyoz bak hiç iplemiyo sloganı,

yaw seninki olmamış çünkü hazır bi stede yazmışın onu,
alıp insanları kendin resimlesen oky,

benimkide olmamış ama idare edin yapacam daha ii,
belkide başka arkadaş yapıcak daha ii...

üstadım yahu nasıılda cidiye aldın olayı vuracan beni topuklarımdan şimdi yahu ben öylesine takılıyorum sen bana bakma devam et ;)

beyler kavga etmeyin lutfen alah allah ikinizde supersiniz toga adam onu geyigine koymuş zaten

aslında x filesinki güsel olmus o logoya birde transparan kızlarla dolu bir skin yapıncaı isminide xfiles skin koyunca aha sana baslı basına bir sikin..x filesss skinn..:D
aha birde slogan: adultsuz kalmış bir forumun hayat damarlarından biri kopmuş demektir..

x filesss skinn

bu olmaz kardeş söyleyince ters manalar çıkıyor kesinlikle olmaz siz bulun ben skin mikin bulmam hadi size kolay gelsin :)

olur yaparız, bana örnek bi skin verin ben onu değiştireyim, logosundan butonlarına kadar hatunlu matunlu yapayım, adı "xfiles skin" olacak ama, o şartım... :D

yeni bir logo daha yaptım bakın bakalım........

hacknew4ej.jpg

Yaw şukadar sayfa okudum bişii war mı diye. 3 iş varsa 303 geyik var. Kaliteli bir forum Yaratılmaya çalışılıyo . da Nasıl Olacaksa.

Bide Şurda avatarmış İmzaymış Olayları Kalksa da . yazıları Görebilsek. Burdaki yazıları Okumak. Winxp arama motur kullanmak gibi bişii oldu.

o kadar da olcak abisi ama biraz daha az olsa iyi olur sonuçta bi iş yapılıyo burda.....

m4fy0z' Alıntı:
Yaw şukadar sayfa okudum bişii war mı diye. 3 iş varsa 303 geyik var. Kaliteli bir forum Yaratılmaya çalışılıyo . da Nasıl Olacaksa.

Bide Şurda avatarmış İmzaymış Olayları Kalksa da . yazıları Görebilsek. Burdaki yazıları Okumak. Winxp arama motur kullanmak gibi bişii oldu.

geyik sevmek suçmu,
eğlenerek iş yapıyoruz burda :D

ama 10 sayfanın 9 u geyik harbiden :D

m4fy0z' Alıntı:

ben sadece "avatarmış imzaymış" lafına bişi demek istiyorum konunun adını görmedin galiba burda bi yarışma var logo ve slogan yarışması bizde birşeyler yapıp koyuyoruz yani...........

Awatar ve imzalari görmek istemiyorsan kontrol panelinden kapatabilirsin...
Asiri yer kaplayan ve buyuk imzalar gerek kullanicilar tarafindan olsun gerek yoneticiler tarafindan olsun uyariliyor zaten...
Ayrica tartisiyoruzki iyi bir sonuca ulasabilelim... Slogan ve logoyu ayni kisi bulacak diye bisi yok, biri cikip bi baskasinin sloganiyla logo tasarlasa bundan rahatsiz olacak birinin burda bulundugunu sanmiyorum. Son olarak geyik olarak ortaya atilmis bi slogan baska birinin kafasinda simsekler caktirabilir ve ortaya iyi seyler cikabilir diye dusunuyorum...

yürü be shitdeath ya bilmem kaçıncı kez diyom ama senin imza çok manyak yaa :D ya 9 temmuzda mı oylama felan yapılcak logo ve slogan için...

yaw abi shitdeath bu işin harbi uzmanı yaaww!! Hayır hareketlendirmek fln onlar çook kolay ama gerek tasarım gerek de çizim olarak süperr yapıoo yaww!!

Benim slogan olurmu beyler :cool:

BiZi DeViRMeK (G)üven (Ö)zveri (T)ecrübe iSTeR..!! ::..HACKHELL..::

şu an çok muhteşem bi' çalışma yapıyorum...
Ayın 2'sinde memlekete gitcem...(Desantralizasyon'lan buluşcaz Samsun'da..:D)
Yani ayın 2'sine kadar yapmam lazım... Biraz daha uuraşırsam hareketli bi'şiler olabilir belki...
Ama şu an çalışmamı açıklamiycam...
Slogan'ım ise:
Yasal uyarı:
Gözleriniz bozulabilir.

ya da

Bizi pc'ye bağlayan tek neden...

ilk hareketli tasarımım yeter diyceeniz valla artık 3 tane logo verdim :D

untitled1copy6sc.gif

evet Belli Oluyo Baya bi simsekler Cakmis milletin kafasinda. Guzel Olmus Hersey. Aferin Arkadaslar. Devam edin geyige de Daha Fazla Simsek Caksin.ki daha iyiye gidilsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri